Horoscop
Înapoi la

Sfaturi de care orice Vărsător trebuie să țină cont, dacă vrea să îi meargă bine în viață

Sfaturi de care orice Vărsător trebuie să țină cont, dacă vrea să îi meargă bine în viață

Ramona Jurubita

Ești zodia Vărsător și vrei să îți meargă bine în viață? Atunci va trebui să asculți sfaturile astrelor și să încerci să le pui în aplicare. Nu este ușor să duci o viață palpitantă, bazate pe nonconformism, așa cum ai tu, iar o mână de ajutor chiar nu îți va strica.

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Ești un spirit liber, independent, orientat spre viitor, grăbit, ingenios și extravagant, iar cei din jur ar putea crede că îi privești de sus, prin prisma reușitelor tale. Trebuie să găsești o cale prin care să îți temperezi exteriorizarea părerilor în contradictoriu. Este important să primești cu deschidere îndrumările din acest articol și să încerci să îți schimbi viața în bine. Aceasta poate fi sigura cale prin care poți ajunge, fără probleme, acolo unde îți dorești.

Ești gata să vezi ce au de spus planetele și să descoperi care sunt greșelile ce te-au ținut pe loc până acum? Mai jos găsești toate informațiile de care ai nevoie:

Sfaturi din partea astrelor pentru zodia Vărsător

Renunță la sarcasm! Chiar dacă ție ți se par amuzante glumele pe care le faci, oamenii din jur ar putea fi deranjați de atitudinea pe care o ai în prezența lor. Poți folosi umorul într-o manieră mai blândă, fără să îi faci pe ceilalți să se simtă inferiori sau presați în vreun fel. Ai grijă, mai ales, la cuvintele folosite!

Scapă de impulsivitate cât mai repede posibil! Dacă vrei să faci mai puține greșeli, va fi nevoie să îți cultivi răbdarea și să analizezi cu mult calm situațiile în care te afli. Altfel, nu vei scăpa de greșelile care îți distrug viața. Axează-te pe luarea unor decizii înțelepte și fii mai calculat/ă, indiferent de miza existentă!

Ilustrație zodia Vărsător

Lasă încăpățânarea în spate! Sigur vrei sa fii cel/cea mai bun/ă în toate, dar uneori este bine să mai lași de la tine și să asculți vorbele celor înțelepți. Dacă te încăpățânezi să lupți cu morile de vânt, vei avea numai de pierdut și sigur vei regreta la un moment dat.

Evită să cauți independența! Este adevărat că e plăcut să fii singur/ă uneori și să nu ai pe nimeni alături care să te streseze. Dar viața poate fi mult mai bună în compania potrivită și trebuie să înveți acest lucru. Căutând să te izolezi vei îndepărta oamenii importanți din viața ta și nu vei mai avea cui să îi ceri ajutorul în momente cu adevărat grele.

Nu mai fi ranchiunos/oasă! Sigur, e perfect normal să te superi când o persoană apropiată îți greșește sau îți trădează încrederea… Dar este chinuitor să ții dușmănie pentru o perioadă îndelungată. Nu faci altceva decât să amplifici greutățile care îți apară pe suflet.

Încearcă să ai mai mult respect față de normele sociale! Toată lumea știe că nu îți place să fii constrâns/ă și că urăști regulile. Totuși, pentru a te integra mai ușor într-o comunitate, ar trebui să te încadrezi în standardele impuse de ceilalți membri. Dacă îi vei sfida, nu te vor primi în gașcă și te vor face să te simți singur/ă.

Nu-i așa că nu par sfaturi greu de pus în aplicare? Și, până la urmă, încercarea de a le respecta este în favoarea ta.

Sfaturi de care orice nativ Gemeni trebuie să țină cont, dacă vrea să îi meargă bine în viață

Surse foto: iStock

Surse articol: TimesofindiaPinkvillaMomjunction

Articolul urmator
Zodiile care nu dau doi bani pe părerile celor din jur
Zodiile care nu dau doi bani pe părerile celor din jur
Ce trebuie sa schimbi la viata ta sexuala?
Incepe quiz
Ce trebuie sa schimbi la viata ta sexuala?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.