Horoscop
Înapoi la

Ce regrete are un Vărsător pe patul de moarte

Ce regrete are un Vărsător pe patul de moarte

Ramona Jurubita

Regretele pot măcina sufletele persoanelor care nu au trăit așa cum au vrut și care au ascultat prea mult de sfaturile altora. În general, oamenii realizează la bătrânețe că au făcut greșeli care ar fi putut fi ușor evitate. Înțelepciunea dobândită odată cu înaintarea în vârstă poate face pe oricine să își accepte părerile de rău, chiar dacă ele nu pot fi uitate nici măcar în ultimul ceas.

Vărsătorul este un semn asumat, care adoră aventura și căruia îi place să descopere lucruri noi în fiecare zi. Pentru că este și foarte spontan, tinde să reacționeze din impuls și să nu gândească prea tare înainte de a lua o decizie. De asemenea, din dorința de a fi independent, face lucruri fără să țină cont de consecințe. Spre deosebire de alte zodii care greșesc pentru că ascultă părerile altora, Vărsătorul calcă strâmb fiindcă se încăpățânează să acționeze pe cont propriu.

Extravaganța de care dă dovadă pe tot parcursul vieții îl poate face să aibă multe regrete la bătrânețe. Te întrebi de ce ar putea să îi pară rău acestui semn de aer în ultimele sale clipe trăite pe Pământ? Mai jos găsești toate motivele posibile:

Va regreta că nu a profitat de anii tinereții
Deși crede toată viața că trăiește din plin, realitatea este alta. Se întâmplă adesea să uite de adevăratul său scop și să facă totul doar pentru a-i impresiona pe ceilalți. Poate vrea să devină exemplu de independență și putere, transformându-se într-un rebel ce nu poate fi temperat. Dar la ce folos? Pe patul de moarte își va da seama că totul putea fi altfel dacă se gândea la esența vieții. Greșeala lui cea mai mare este dorința de a se afirma. Câți dintre Vărsătorii pe care îi cunoști au acest vis?

Îi va părea rău că și-a pierdut timpul cu persoanele nepotrivite
Deși nu îi place să se supună convențiilor, încearcă uneori să intre în rând cu lumea și să se așeze la casa lui. E posibil ca prima alegere să nu fie tocmai inspirată, mai ales dacă o face la o vârstă fragedă, când nu știe cu exactitate ce își dorește. Asta înseamnă că la maturitate va regreta că s-a grăbit când a venit vorba de o hotărâre atât de importantă. Durerea cea mai mare apare când conștientizează că a oferit jumătate din inima sa unei persoane care nu îl merita. Din păcate, la finalul vieții nu mai poate schimba nimic, dar se poate consola gândindu-se la momentele fericite de care a avut parte.

Bătrân supărat care este consolat de un tânăr ce și-a pus mâna pe umărul lui.

Va regreta că le-a făcut altora pe plac
Intenția sa este să facă întotdeauna notă discordantă, doar că uneori nu îi iese ce își propune. De ce? În momentul în care greșește, ajunge să le dea satisfacție cârcotașilor. Unele persoane stau în umbra și îi analizează fiecare mișcare, deși pot pretinde că îi sunt prietene. Vărsătorul este prea concentrat pe obiectivele sale și nu are timp să observe comportamentul toxic al celor din jur. Abia la bătrânețe își dă seama că mulți l-au influențat într-un mod negativ, dar deja e prea târziu. Poate doar să își avertizeze apropiații cu privire la acești oameni care reprezintă un adevărat pericol pentru visele lor.

Se va căi fiindcă nu a spus „nu” în relațiile amoroase
Până să găsească marea iubire, Vărsătorul poate avea parte de câteva relații pasagere, în care fluturii din stomac îi pot ghida acțiunile. Din nefericire, nu reușește să își dea seama dacă a întâlnit pe cineva care îl manipulează și chiar se străduiește să îi facă pe plac acelei persoane. E posibil să realizeze în cele din urmă că este prins într-o legătură toxică și să scape din ea, dar regretele nu vor dispărea niciodată. Îi va părea rău că a investit sentimente și timp în relații care nu au fost menite să dureze.

Totuși, bătrânețea unui Vărsător nu înseamnă doar suferință și păreri de rău. Pentru că nu ține cont de sugestiile altora, are toate șansele ca, la final, să tragă linie și să vadă nenumăratele realizări.

Dușmanii de moarte ai Vărsătorului! Cu cine nu se poate înțelege niciodată

Surse foto: iStock, Freepik

Surse articol: English JagranCollectiveTimesofindia

Articolul urmator
De ce își doresc oamenii în secret să fie ca tine, în funcție de zodie
De ce își doresc oamenii în secret să fie ca tine, în funcție de zodie
Ce misiune vei avea dupa moarte?
Incepe quiz
Ce misiune vei avea dupa moarte?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Alte subiecte care te-ar putea interesa

    Zodiile care nu dau doi bani pe părerile celor din jur