Horoscop
Înapoi la

Suntem în Era Vărsătorului: cum sunt influențate zodiile

Suntem în Era Vărsătorului: cum sunt influențate zodiile

Mihaela Onofrei, redactor Divahair.ro

Conform astrologiei, erele zodiacale durează aproximativ 2000 de ani și se succed, influențându-ne complet viața. Ultima eră a fost cea a Peștilor, iar în timpul acesteia viața se baza pe piramide. Orice structură, de la familii la religii și guvernări, avea o singură persoană în vârf, la conducere, care le dicta inferiorilor cum trebuie să își trăiască viața. Fiecare își cunoștea locul. Deși asfel se beneficia de stabilitate, rigiditatea acestei structuri restricționa libertatea individuală și limita responsabilitatea.

Acum ne aflăm în Era Vărsătorului, în care piramidele încep să fie aplatizate, iar indivizii primesc o putere din ce în ce mai mare. Dintre toate semnele, Vărsătorul are gândirea cea mai deschisă, care ne va ajuta să ajungem la o lume egalitaristă. Acest semn este asociat cu informația și cu tehnologia, dar și cu evoluția socială. Toate zodiile au parte de transformări și schimbări la nivel mental în Era Vărsătorului!

carte deschisa

Cum sunt influențate zodiile de Era Vărsătorului!

Berbec

Deții un rol important în colectarea și diseminarea informației. Mintea ta strălucită și curioasă este întotdeauna cu trei pași înainte, iar ideile tale au puterea de a răspândi mesaje cu un impact pozitiv, de conștientizare. Explorează și învață cât de mult poți, deoarece doar așa vei putea să construiești poduri și conexiuni între diferite idei. Întâlnirea unor persoane noi și stabilirea de legături te vor ajuta și mai mult în îndeplinirea acestei sarcini, așa că păstrează-ți toate mijloacele de comunicare deschise.

Taur

Rolul tău este de a proteja energia sacră a Pământului. Ai o menire importantă, de a hrăni omenirea în cadrul crizelor ecologice și umanitare. Dacă rămânem determinați și stabili în esența noastră, conștienți de mâncarea pe care o consumăm, putem să ne vindecăm împreună. Deoarece înțelepciunea ta este profund legată de pământ, ai un rol vital în tranziția de la consumerism către o folosire responsabilă a resurselor care hrănesc această planetă.

Gemeni

Creativitatea și rolul tău de lider joacă un rol central în această epocă. Deoarece ești un semn mental, de aer, ca Vărsătorul, rezonezi puternic cu energia Erei Vărsătorului. Sarcina ta este să ieși din întuneric și să îmbrățișezi rolul de conducător, pentru a-i inspira pe ceilalți și pentru a-i ajuta să-și urmeze propria cale. Lucrezi extraordinar de bine cu copiii și generațiile tinere, transmițându-le veselie prin munca pe care o faci.

Rac

Consistența, înțelepciunea și atenția pentru detalii sunt cele mai importante calități, pe care le vei aduce lumii în Era Vărsătorului. Cum vechile sisteme cedează și sunt înlocuite de altele noi, vei avea un rol important în a te asigura că toate aceste detalii ale tranziției sunt manevrate eficient. Răbdarea și dedicația ta te vor ajuta să joci acest rol vital, dar și grija față de ceilalți.

educatie si reforma

Leu

În această Eră, vei avea un rol foarte important. Ca semn opus Vărsătorului, energia ta este activată acum. Îți folosești magnetismul, carisma și creativitatea în serviciul binelui colectiv și nu cazi în tentația de a folosi aceste daruri pentru binele propriu. Cu cât te vei concentra mai mult pe acțiunile care să aibă un impact asupra parteneriatelor tale, a grupurilor din care faci parte și a lumii ca întreg, cu atât mai multe oportunități vei avea. Poți să aduci o schimbare pozitivă în lume prin spiritul tău de lider și prin relațiile pe care le ai.

Fecioară

Rolul tău în Era Vărsătorului este unul subtil, dar puternic. Ești un suflet grijuliu, observator, dar și muncitor, și de aceea vei putea să obții mai multă putere și influență în această eră, în timp ce alții vor umbla orbiți prin haos. Prin observarea și analizarea oportunităților, vei avea șansa de a obține acces la elitele financiare și politice ale lumii. Influențând oameni importanți și situații cu perspectiva ta prudentă și rațională, vei putea să schimbi cursul istoriei.

Balanță

Ca aducător de pace și negociator al zodiacului, ai un rol central în a uni oameni din diferite țări și culturi. Vei putea să aduci împreună forțele lor, pentru identificarea de soluții, și astfel vei calma fragmentarea profundă și proiecțiile culturale negative care au făcut rău în Era Peștilor. Munca ta este esențială, deoarece încrederea reciprocă și alianțele puternice sunt necesare pentru ca această eră să fie funcțională.

Scorpion

Prezența și puterea ta se vor resimți în această perioadă, iar alții vor veni să îți ceară ajutorul. Ești un lider înnăscut, iar acum este momentul să îți urmezi destinul și să faci schimbări și transformări în cadrul celor mai mari corporații și agenții guvernamentale ale lumii. Abilitatea ta de a sparge blocajele birocratice, de a găsi cele mai bune soluții pentru problemele acestei lumi și de a le implementa într-un mod practic, este esențială pentru transformarea celor mai mari instituții. Folosește-ți încrederea în tine și abilitățile de a lega oamenii pentru atingerea acestor scopuri.

pumn

Săgetător

Ești un vizionar, care s-a detașat de mult de conceptele vechi. Din acest motiv, ai un rol important în modelarea noilor tehnologii și a instituțiilor sociale. Fiind deschis față de persoane, perspective și opinii diferite, vei găsi cele mai inovatoare și de succes soluții și vei lucra cu oameni din toate categoriile sociale.

Capricorn

Rolul tău este de a-ți folosi talentele și abilitățile practice la capacitate maximă. Acest lucru poate necesita despărțirea de familie sau de cultura în care ai crescut și urmarea unui drum unic, care să îți ghideze acțiunile. Este o muncă ce presupune obstacole și care îți va consuma mult timp, până vei reuși să te conectezi la nivel spiritual cu ceea ce trebuie să faci.

Vărsător

Vei fi lumina care îi va inspira pe ceilalți, vedeta propriei tale petreceri. Îi vei motiva pe cei din jur, le vei oferi viziunea ta unică și îi vei învăța valorile umanitare. Crearea de grupuri și organizații îți poate oferi o mare satisfacție sufletească, însă încearcă să fii flexibilă și să îți explorezi propria cale.

Pești

Ești sensibilă și receptivă, iar schimbările haotice care vor avea loc îți vor afecta energia. O parte crucială a rolului tău este să te concentrezi asupra iubirii de sine, ca drum spre sănătate și vindecare. Compasiunea ta și altruismul sunt extraordinare, dar nu poți fi în serviciul altor persoane până nu te îngrijești de tine însăți. Rolul tău este să cultivi aceste atitudini pentru tine și abia apoi să fii un exemplu pentru ceilalți.

Era Vărsătorului transformă complet viața zodiilor și tocmai de aceea fiecare semn trebuie să își cultive talentele, pentru a se afla în slujba umanității.

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Zodiile care preferă singurătatea decât relațiile lipsite de pasiune
Zodiile care preferă singurătatea decât relațiile lipsite de pasiune
Testul Infernului îţi spune care îţi sunt păcatele
Incepe quiz
Testul Infernului îţi spune care îţi sunt păcatele

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (38)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.