Horoscop
Înapoi la

Astrologie Scorpion

Scorpion

Semnul de apă al Scorpionului este guvernat de planeta Marte, la fel ca Berbecul. De aici i se trage și firea luptătoare și uneori chiar „sângeroasă”, pentru că nativul este dispus să calce pe cadavre pentru a ajunge unde își dorește. Planeta Marte îl împinge să caute victorii peste victorii și să ceară loialitate totală de la ceilalți. Scorpionul este o persoană cu o intensitate emoțională copleșitoare, amuzantă, inteligentă și creativă în găsirea soluțiilor. Este una dintre cele mai ambițioase zodii, pentru că Marte îl face pe Scorpion să fie un războinic adevărat. Aceeași planetă îl face să fie impulsiv și iute la mânie, iar atunci când se pierde cu firea, nativul sau nativa poate să devină răzbunător. Spre deosebire de Berbec, care este un semn aproape totalmente pozitiv și optimist, Scorpionul are o latură întunecată pe care puțini o pot înțelege. Cele mai mari defecte ale sale sunt strâns legate de cele mai mare calități ale sale: loialitatea sa absolută devine intoleranță la cele mai mici trădări, pasiunea poate deveni fanatism, iubirea poate deveni cu ușurință ură.

Zile norocoase: marțea

Piatra norocoasă: opal și rubin

Compatibilitatea și incompatbilitatea cu alte zodii:

Scorpionul este foarte compatibil cu Racul, care dispune de suficientă empatie pentru a „îmblânzi” firea aprinsă a Scorpionului. El îi poate oferi sprijinul emoțional și afecțiunea de care are mare nevoie, deși poate nu recunoaște. O altă zodie cu care Scorpionul se poate înțelege bine este Capricornul, cu care împarte aceleași ambiții și care îl ajută să mai revină la realitate atunci când este cuprins de stările lui întunecate.

Scorpionul nu are nicio șansă cu Leul, pentru că orgoliul ar deveni principalul impediment în relație. Nu numai atât: Leul este prea absorbit de propria persoană ca să poată să îi ofere atenția cuvenită Scorpionului, care se va simți neglijat și își va urma instinctele în altă parte. O altă zodie cu care Scorpionul nu se înțelege bine este Vărsătorul, o persoană destul de rece, care își ia zborul și dispare din peisaj de fiecare dată când vrea, ceea ce îl înnebunește pe Scorpion.

Calități: energic, orientat către acțiune, tenace, plăcut, elocvent, devotat, răbdător, ambițios, pasional, creativ.

Defecte: suspicios, distructiv, răzbunător, posesiv, gelos, intolerant, obraznic.

arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.