Horoscop
Înapoi la

Tarotscopul lunii octombrie 2022: ce spun cărțile despre zodia ta luna aceasta

Tarotscopul lunii octombrie 2022: ce spun cărțile despre zodia ta luna aceasta

Ramona Jurubita

Te numeri printre adepții ghicitului în cărți? Atunci trebuie neapărat să știi ce spun cele de Tarot pentru luna octombrie a anului 2022. Odată ce vei afla care sunt cele mai importante evenimente ale perioadei următoare, te vei putea bucura de prezent. Când nu ai stresul zilei de mâine, poți trăi așa cum vrei, profitând de fiecare clipă.

Tarotscopul te ajută să nu ratezi niciun moment important al vieții tale, făcându-te să fii mult mai atent/ă la tot ce se întâmplă în jur. Astfel, vei identifica evenimentele prezise și vei spune: „S-a întâmplat exact așa cum au arătat cărțile!”.

Trecerea de la energia Fecioarei la cea a Balanței a fost de bun augur pentru mulți nativi, așa că toți se așteaptă în continuare la un viitor promițător. S-ar putea să primească tot ce își doresc, mai ales că Mercur va ieși din retrogradare și vibrațiile Balanței vor putea să își facă treaba fără alte interferențe, predând apoi ștafeta sezonului Scorpionului. Dar mai bine să lăsăm cărțile să ne spună cum va fi octombrie pentru fiecare dintre noi!

Vrei să știi ce ți se va întâmpla în a zecea lună din 2022? Află totul din cărțile de Tarot:

Berbec – Judecata inversată
Mesaj: Nu mai fi atât de dur/ă cu tine!
Ai preluat cam mult din comportamentul Fecioarei și a venit momentul să te eliberezi de energiile ei puternice. Nu are rost să te învinuiești pentru orice merge prost, fiindcă anumite lucruri nu depind numai de tine. Dacă vezi că nu iese totul așa cum vrei, gândește-te că ai o nouă oportunitate pentru a încerca din nou.
Mantra ta pentru această lună: „Sunt perfect/ă așa cum sunt!”

Taur – Cavalerul de Spade
Mesaj: Ia măsuri!
Dacă ai ezitat să iei o anumită decizie, octombrie vine cu multă motivație pe toate planurile. Ar fi cazul să iei atitudine și să te impui într-o anumită situație din viața ta, ca să nu îi dezamăgești pe cei dragi care au așteptări mari de la tine. Universul este de partea ta, așa că trebuie să ai încredere.
Mantra ta pentru această lună: „Fac tot ce ține de mine pentru a rezolva problemele!”

Gemeni – Șase de Pentacule
Mesaj: Fii generos/oasă!
Energia generozității te va învălui în această lună, ceea ce înseamnă că vei reuși să le dai și altora din ce ai – atât material, cât și spiritual. Gândește-te că orice oferi se va întoarce la tine. E ca o buclă menită să te umple de energie pozitivă, iar actele caritabile te-ar putea face să te simți mai bine ca niciodată.
Mantra ta pentru această lună: „Împart ce am cu restul lumii!”

Rac – Zece de Săbii
Mesaj: Pregătește-te pentru sfârșitul unui capitol
Nu te alarma, fiindcă finalul este întotdeauna un nou început. Sufletul tău se va vindeca și va evolua rapid, pentru că vei găsi un scop de care să te agăți. Trebuie doar să îți dai voie să te desprinzi de trecut și să ai mai multă grijă de tine. Dacă privești în față, vei vedea luminița de la capătul tunelului.
Mantra ta pentru această lună: „Am puterea să închei această etapă din viața mea!”

Carte de Tarot așezată lângă alte elemente ce țin de magie.

Află: De ce rămân zodiile agățate de trecut

Leu - Lumea
Mesaj: E timpul pentru contemplare!
Trebuie să îți însușești toate lecțiile primite de la destin în ultimele luni. Se apropie sfârșitul de an, așa că octombrie este luna în care poți să te pregătești pentru schimbarea de care vei avea parte. Gândește-te la tot ce ai învățat în perioada ce tocmai s-a încheiat și bucură-te de binecuvântări.
Mantra ta pentru această lună: „Vreau să mă simt împlinit/ă și voi fi așa cum vreau!”

Fecioară – Nouă de Cupe
Mesaj: Fii recunoscător/oare!
S-ar putea să descoperi că toate visele tale se realizează. Dacă numeri dorințele împlinite, vei realiza că sunt infinite. Trebuie să îți manifești recunoștința și să arăți Universului că te bucuri pentru tot ce ai primit. Nu oricine are norocul de a obține tot ce vrea fără efort, așa că ai parte de o lună perfectă.
Mantra ta pentru această lună: „Sunt recunoscător/oare pentru tot ce am!”

Balanță – Regina de Spade inversată
Mesaj: Fii atent/ă la starea ta de spirit!
Vrei întotdeauna să păstrezi pacea în jur, dar la armonia interioară nu te gândești întotdeauna. În octombrie 2022 trebuie să te concentrezi pe starea ta de spirit. Acum a venit momentul să ai grijă de ceea ce simți, iar meditația te va ajuta. Încearcă să te gândești mai mult la tine, mai ales dacă vrei să fii fericit/ă.
Mantra ta pentru această lună: „Voi găsi echilibrul emoțional!”

Scorpion – Împăratul
Mesaj: Organizează-te!
Vei avea o lună plină de evenimente, așa că trebuie să întocmești o listă de priorități ca să ai în minte lucrurile importante pe care le ai de făcut. Ai nevoie de răbdare și de o muncă structurată, fiindcă riști să ajungi în impas. Dacă nu ții cont de acest sfat, vei ajunge să te simți copleșit/ă de toate treburile pe care le ai.
Mantra ta pentru această lună: „Voi face ordine în viața mea!”

Săgetător – Cinci de Baghete
Mesaj: Ferește-te de contradicții!
Când ești nemulțumit/ă de ce fac sau ce spun cei din jur, ar trebui să dai un pas înapoi și să nu apelezi la contraziceri sau reproșuri. Cel mai bine este să eviți discuțiile aprinse și să asculți până la capăt punctul lor de vedere. Încearcă să accepți faptul că poți învăța oricând de la alții și lasă orgoliul deoparte!
Mantra ta pentru această lună: „Voi sta departe de conflicte!”

Capricorn – Patru de Spate
Mesaj: Ia-ți câteva momente de răgaz și odihnește-te!
Muncești prea mult și îți poți face rău cu astfel de ambiții. Odihna și recuperarea sunt foarte importante, așa că ai nevoie de ele pentru a putea merge mai departe în forță. Eforturile tale nu pot da roade dacă ești epuizat/ă, ceea ce înseamnă că ar fi mai bine să te îndepărtezi de lumea exterioară și să stai liniștit/ă în confortul casei tale.
Mantra ta pentru această lună: „Iau o pauză de fiecare dată când simt că nu mai pot!”

Vărsător - Roata Norocului
Mesaj: Te așteaptă un punct de cotitură!
O schimbare majoră se anunță la orizont și ai nevoie să te pregătești psihic pentru ce va urma. Nu este neapărat ceva rău, dar trebuie să fii gata să dai piept cu noua ta viață. Câteva uși se închid pentru a se putea deschide altele care duc spre destinații mult mai frumoase. Bucură-te de întâlnirile de care vei avea parte!
Mantra ta pentru această lună: „Accept orice provocare cu zâmbetul pe buze!”

Pești - Spânzuratul
Mesaj: Retrage-te din luptele pe care nu le poți câștiga !
Ar trebui să te predai în războiul cu gândurile negative și să accepți că nu poți controla tot ce se întâmplă. În octombrie primești liniștea de care ai nevoie pentru a reflecta la felul în care trăiești. Dacă îți asculți intuiția, vei înțelege ce este pentru tine și ce nu, astfel că vei putea să renunți la ce te nemulțumește.
Mantra ta pentru această lună: „Renunț la ce nu îmi face bine!”

Indiferent de zodia ta, probabil curiozitatea sau credința în Tarot te-au făcut să citești acest articol. Chiar dacă vei pune în aplicare sfaturile primite, contează mult și să ai încredere în planurile pe care destinul le are cu tine. Bucură-te de prezent, căci viitorul se poate schimba în funcție de ceea ce faci acum!

Citește și: Horoscopul lunii octombrie 2022: scăpăm de 5 retrograde într-un festin cosmic ce încurajează curățarea sufletului și transformarea sinelui în lumină

Surse foto: iStock, Unsplash

Surse articol: WomanandhomeAstrologyanswersBustle

Articolul urmator
Dușmanii de moarte ai Berbecului! Cu cine nu se înțelege niciodată
Dușmanii de moarte ai Berbecului! Cu cine nu se înțelege niciodată
Ce faza a lunii te reprezinta?
Incepe quiz
Ce faza a lunii te reprezinta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.