Horoscop
Înapoi la

Tarotscopul lunii aprilie 2023. Ce spun cărțile de Tarot despre tine luna aceasta

Tarotscopul lunii aprilie 2023. Ce spun cărțile de Tarot despre tine luna aceasta

Ramona Jurubita

Este adevărat că martie a reprezentat un nou început, dar schimbările nu se opresc aici. Zodiile vor trece prin transformări semnificative și în aprilie, mai ales în a doua parte a lunii, când eclipsa de Soare în Berbec va împrăștia energii puternice peste tot în lume. În aceste zile te poți gândi mai mult la viitor și îți poți seta câteva limite pe care vrei să le atingi. Poate chiar a venit momentul ca Universul să îți îndeplinească toate planurile, așa că trebuie mai întâi să le ai.

Și mutarea Soarelui în Taur este un eveniment la fel de important, fiindcă marchează o schimbare vizibilă. Toți nativi care vor stabilitate în relații sau în plan profesional vor avea ocazia să o obțină chiar în această perioadă.

Dar ca să treci mai ușor peste toate provocările, poate ar trebui să știi ce te așteaptă, în funcție de zodie. Cărțile de Tarot îți dezvăluie care sunt surprizele din aprilie, dar și cum poți trece peste micile neplăceri ce pot apărea când nu te aștepți.

Cum va fi pentru tine luna aprilie a anului 2023? Află totul din cărțile de Tarot

Fiecare zodie are două cărți ce descriu perfect cum va fi luna aprilie pentru ea. În mod surprinzător, de această dată, cele mai multe sunt inversate. Știi ce semnifică lucrul acesta? Ei bine, nu este interpretarea opusă a cărții în poziție dreaptă, ci simbolizează că energiile sunt îndreptate mai mult spre interiorul persoanei vizate, decât spre cei din jur. Vezi în rândurile de mai jos ce te așteaptă:

Berbec – Puterea (inversată) și Cavalerul de Baghete (inversat)
Puterea Inversată indică oboseala exagerată în anumite cazuri, ceea ce înseamnă că s-ar putea să te simți lipsit/ă de vlagă și epuizat/ă. Îți va fi dificil să duci sarcinile la bun sfârșit, pentru că motivația nu va fi atât de mare pe cum ai nevoie. Totuși, dacă îi dai voie corpului să se odihnească, vei reuși să termini tot ce ți-ai propus și să închei luna cu bine.

Taur – Împărăteasa și Șapte de Pentacule
Aprilie este luna în care vei face multe planuri legate de finanțe și vei stabili ce ai de făcut pentru a putea economisi. Trebuie să te auto-motivezi, mai ales dacă vezi că persoanele din jur nu îți oferă sfaturi și încurajări. Deși multe dintre ideile tale vor da roade rapid, asta nu înseamnă că trebuie să te relaxezi. E nevoie să găsești un echilibru între muncă și timpul tău liber.

Gemeni – Luna și Trei de Cupe (inversat)
Luna indică faptul că vei avea parte de puțină confuzie în aprilie. Nu este un lucru de speriat, având în vedere că este absolut normal să ai parte și de situații imprevizibile din când în când. Cu răbdare, vei trece peste obstacole, chiar dacă îți va fi greu să te conectezi cu oamenii din jur. Singur/ă vei reuși să depășești problemele și să înveți lucruri noi.

Rac – Cumpătarea (inversată) și Nouă de Pentacule (inversat)
Cartea Nouă de Pentacule indică un blocaj emoțional, ceva ce te împiedică să te bucuri de roadele muncii tale. De asemenea, Cumpătarea evidențiază nerăbdarea și frustrarea, ceea ce înseamnă că există probleme vechi de care nu poți scăpa. Dacă îți dorești să te eliberezi și să simți gustul victoriei, va trebui să depășești traumele din trecut.

Femeie cu unghii lungi și negre care ghicește în cărțile de Tarot, așezate pe o masă lângă lumânări și un bețișor parfumat.

Leu – Împăratul și Trei de Spade (inversat)
S-ar putea să te confrunți în această lună cu mici supărări, când trecutul îți bate la ușă. Important este să vrei să mergi înainte și să țintești spre evoluție constantă. Împăratul arată că ai șanse mari să preiei controlul asupra propriei vieți, așa că nu trebuie să te dai bătut/ă. Nu e ușor să ignori ce a fost, dar uneori așa e mai bine.

Fecioară – Carul și Doi de Cupe (inversat)
Carul indică succesul tău pe toate planurile. Vei primi acum răsplata pentru toată munca depusă în timp și vei lua decizii pentru un progres viitor. Deși Doiul de Cupe inversat indică mici obstacole, vei găsi o cale pentru a le depăși. Cele mai multe probleme vor exista în comunicarea cu oamenii din jur, dar cu răbdare vei putea să rupi barierele.

Balanță - Roata Norocului (inversată) și Zece de Pentacule (inversat)
Luna aceasta vei reuși să te reconectezi cu sinele interior și să îți schimbi viziunea despre lume. Deși nu va merge totul cum ai plănuit, dorințele tale se vor împlini când te aștepți mai puțin. Universul are metoda lui de a te surprinde, așa că lasă-te impresionat/ă de ce se poate întâmpla în jur.

Scorpion – Diavolul (inversat) și Regele de Cupe (inversat)
Vei încerca de mai multe ori să obții stabilitatea în plan amoros, dar ceva te va opri de fiecare dată. Vei simți că, în luna aprilie, viața ta va fi afectată de amintirile de care nu vrei să te desprinzi. Trebuie să petreci mai mult timp cu gândurile tale și să vezi ce te ține departe de un nou început.

Săgetător – Judecata (inversată) și Regina de Pentacule
O să îți fie greu să înțelegi cât de departe poți merge pentru a-ți îndeplini un vis. Dar știi ce? Nici măcar nu trebuie să fii pe deplin conștient/ă de ce se întâmplă, ci doar să te lași purtat/ă de val. Aprilie va fi o lună productivă, mai ales în ceea ce privește cariera, iar asta înseamnă că problemele existente vor fi extrem de mici.

Capricorn – Steaua (inversată) și Patru de Cupe (inversat)
Faci tot posibilul pentru a evolua constant, chiar dacă apar piedici în drumul tău. Eclipsa de Soare în Berbec îți va da energie și putere, astfel încât să nu renunți. Încearcă totuși să fii mai deschis/ă către lucruri noi și să nu mai ai rețineri când vine vorba de provocări pe care nu le luasei în calcul.

Vărsător – Nebunul (inversat) și Șapte de Spade (inversat)
Ambele cărți inversate îți arată că ai tendința de a face multe greșeli în aprilie. Simți că le poți face pe toate și acest exces de încredere în tine îți poate aduce probleme. Ar fi mai bine să rămâi cu picioarele pe pământ și să privești cu obiectivitate fiecare situație nouă. Ce-ai zice de o reevaluare a tuturor întâmplărilor din viața ta?

Pești – Turnul (inversat) și Cavalerul de Spade
S-ar putea să te lovești de o schimbare bruscă, iar ritmul alert în care faci totul nu este tocmai potrivit. Trebuie să încetinești și să aștepți până când te acomodezi cu noua ecuație a vieții tale. Turnul inversat îți arată că vei dobândi mult curaj după ce vei trece prin toate etapele pe care le ai de parcurs în aprilie.

Cărțile de Tarot ți-au dezvăluit toate detaliile cheie ale celei de-a patra luni din 2023. Asta înseamnă că ai acum un As în mânecă și că știi cum să gestionezi toate aventurile prin care treci.

Astrele au decis! Cea mai bună zi din 2023 pentru zodia ta

Surse foto: iStock, Freepik

Surse articol: AstrologyanswersAstrologyanswers321horoscope

Articolul urmator
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Scorpion
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Scorpion
Ce carte de tarot esti?
Incepe quiz
Ce carte de tarot esti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.7 (4)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.