Horoscop
Înapoi la

Tarotscopul lunii decembrie 2022. Ce spun cărțile de tarot despre tine luna aceasta

Tarotscopul lunii decembrie 2022. Ce spun cărțile de tarot despre tine luna aceasta

Ramona Jurubita

Ultima lună din an poate aduce schimbări semnificative în viața zodiilor, iar destinul lor este acum în mâna cărților de Tarot. Oare ce va trăi fiecare în parte, câte obstacole și câte bucurii va avea în decembrie? Știu că vrei să descoperi cum se va termina 2022 pentru tine, așa că trecem în câteva clipe la previziuni!

Decembrie începe cu sezonul Săgetătorului și se termină cu sezonul Capricornului. Pentru că ambele zodii sunt puternice și ambițioase, toți ceilalți nativi se vor bucura de un curaj ieșit din comun. Orice întâmplare din această perioadă va spori încrederea în sine a semnelor zodiacale, făcându-le să se simtă pregătite pentru orice. Altfel spus, ultima lună din acest an este ultimul test pe care îl au de trecut înainte să pășească în 2023.

Vrei să știi ce ți se va întâmpla în decembrie 2022? Află totul din cărțile de Tarot:

Berbec – Șase de Cupe
Mesaj: Fii jucăuș/ă!
În următoarea perioadă vei simți cum te năpădesc amintirile din copilărie și trebuie să îți dai voie să retrăiești fiecare clipă. Doar așa îți vei vindeca sufletul și te vei simți pregătit/ă pentru ce va urma. Distrează-te și dă frâu liber imaginației, exact așa cum făceai când erai doar un/o copil/ă.
Mantra ta pentru această lună: „Mă conectez la copilul meu interior!”

Taur – Patru de Pentacule
Mesaj: Banii contează!
Un blocaj emoțional te ține pe loc și nu îți dă voie să trăiești liber. În gândurile tale se află permanent frica de sărăcie și te gândești că nu vei avea suficiente fonduri în viitor. Este adevărat, banii contează, dar nu trebuie să trăiești doar pentru ei. Lasă-i să circule, la fel cum lași energiile să te poarte peste tot în lume!
Mantra ta pentru această lună: „Nu mi-e frică de lipsa banilor!”

Gemeni – Hierofant inversat
Mesaj: Ai voie să fii rebel/ă!
Ai jucat destul după regulile altora, așa că în decembrie poți face propriile alegeri. Dacă vrei să fii fericit/ă, nu ar trebui să mai ții cont de indicațiile altora. Ești puternic/ă și inteligent/ă, astfel că poți decide care este drumul pe care vei merge.
Mantra ta pentru această lună: „Îmi asum puterea pe care o am!”

Rac – Rege de Cupe
Mesaj: Stăpânește-ți emoțiile!
Pentru tine, decembrie este o lună a conștientizării de sine, căci vei învăța multe despre propria persoană. Te vei axa pe ceea ce simți, dar vei descoperi care este cheia unei comunicări eficiente. Așa nu vei mai deranja pe nimeni cu intensitatea sentimentelor tale, pentru că vei învăța să comunici tot ce simți într-un mod diferit.
Mantra ta pentru această lună: „Voi deveni matur/ă din punct de vedere emoțional!”

Vezi și: Cele mai importante predicții pentru noul an - Anul Iepurelui de Apă 2023

Femeie care ghicește în cărțile de tarot așezate pe o masă, alături de alte elemente care au legătură cu magia.

Leu – Zece de Săbii inversat
Mesaj: Uită de trecut!
Această lună va fi cea în care vei reevalua totul – realizările, prieteniile, relațiile cu oamenii din familie și chiar sentimentele pe care le ai. Îți vei da seama la ce trebuie să renunți pentru a merge înainte liber/ă și fără griji. Nici remușcările nu sunt de dorit în noul an, așa că trebuie să le lași pe toate în spate.
Mantra ta pentru această lună: „O să mă eliberez din strânsoarea trecutului!”

Fecioară – Cavaler de Cupe
Mesaj: Fii mai romantic/ă!
În această perioadă, vei simți nevoia de a împărți totul cu sufletul pereche. Dar ce faci dacă nu îl ai în viața ta? Ar trebui să devii mai deschis/ă și să le dai voie energiilor iubirii să te învăluie. Vei observa că pasiunile tale te vor face să te apropii de cineva care simte și gândește la fel.
Mantra ta pentru această lună: „Bun venit în viața mea, dragă romantism!”

Balanță – Cavaler de Spade
Mesaj: Ia măsuri!
Folosește-te de vibrațiile lui decembrie pentru a merge înainte cu determinare. Cum să ai parte de reușite dacă stai pe loc și nu încerci să îți învingi temerile? Îți vei depăși condiția dacă te străduiești să termini anul în forță. În plus, așa vei avea mai puțin de muncă la începutul lui 2023.
Mantra ta pentru această lună: „Mă voi ambiționa și voi reuși să schimb totul!”

Scorpion – Șapte de Pentacule
Mesaj: Gândește-te să investești!
Nu este vorba doar de o investiție materială, fiindcă poți investi, în primul rând, în tine. Dacă știi ce îți dorești, vei găsi calea de a obține acel lucru. Bineînțeles, ai nevoie de o schimbare și de perseverență, așa că trebuie să lucrezi mai mult la atitudine și la comportament.
Mantra ta pentru această lună: „Îmi creez un plan pe termen lung pentru o carieră de succes”

Săgetător – Patru de Baghete
Mesaj: Sărbătorește!
Fără doar și poate, decembrie va fi luna ta! O să ai succes pe toate planurile și trebuie doar să renunți la înfățișarea sobră pe care ai adoptat-o. Ca să te poți bucura din plin de tot ce te înconjoară, va fi nevoie să devii mai optimist/ă și mai plin/ă de viață. Nu-i așa că vrei să scapi de tristețe?
Mantra ta pentru această lună: „Voi găsi bucuria în lucrurile mărunte!”

Capricorn – Împărăteasa inversată
Mesaj: Ai mai multă grijă de tine!
Te-ai neglijat cam mult în ultima vreme și a venit timpul să te ocupi mai mult de tine. Universul te va ajuta să te redescoperi și, în final, vei afla de ce ești în stare. Dar fără un mic răsfăț, mintea și sufletul tău nu vor mai fi motivate să dea randament. Așa că fă tot ce poți pentru a te simți mai bine în următoarea perioadă.
Mantra ta pentru această lună: „Voi avea grijă de mine!”

Vărsător – Rege de Pentacule inversat
Mesaj: Ai grijă de banii tăi!
Vei fi tentat/ă să arunci tot salariul pe cadouri pentru cei dragi, iar tu vei rămâne pe minus chiar de sărbători. Vei învăța o lecție prețioasă și vei ști că în 2023 nu trebuie să mai repeți greșeala. Acest episod ar putea să schimbe complet atitudinea ta față de bani.
Mantra ta pentru această lună: „Mă voi ține de planul meu de cheltuieli!”

Pești – Zece de Baghete inversat
Mesaj: Scapă de povară!
Indiferent care este greutatea ce-ți apasă pe suflet, ar trebui să discuți deschis despre ea. Vorbește cu o persoană apropiată, spune-i ce te macină și împreună veți găsi pansamentul de care ai nevoie. Poate e suficient doar să verbalizezi temerile și ele vor dispărea.
Mantra ta pentru această lună: „Voi scăpa de tot ce mă apasă!”

Acum știi ce va urma și nu-ți rămâne decât să te pregătești pentru toate etapele prin care vei trece în această ultimă lună din 2022. Cărțile deja au fost făcute, nu mai poți schimba nimic, dar din toate experiențele poți învăța câte ceva. Succes!

Citește și: Ce spun cărțile de tarot despre destinul tău, în 2023, în funcție de zodie

Surse foto: PixabayPexels

Surse articol: WomanandhomeAstroyogi

Articolul urmator
De ce își doresc oamenii în secret să fie ca tine, în funcție de zodie
De ce își doresc oamenii în secret să fie ca tine, în funcție de zodie
Ce carte de tarot esti?
Incepe quiz
Ce carte de tarot esti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.