Ce să nu mai faci în ziua de salariu, ca să eviți ghinionul și sărăcia

Ce să nu mai faci în ziua de salariu, ca să eviți ghinionul și sărăcia

Ramona Jurubita

Multor români le bate vântul prin buzunare, mai ales înainte de a primi salariul. Banii se duc la fel de repede cum vin și, dacă ai un venit modest, nu poți trăi fără grija zilei de mâine. Oricâte calcule și compromisuri ai face, tot nu te poți bucura așa cum ți-ai dori de leuții obținuți cu sudoarea frunții. Te regăsești în situație, dar ai vrea din toată inima să ieși rapid din această categorie? Chiar se poate și nu este doar un vis frumos! 💸💰

Oricine ar putea să atragă prosperitatea în viața sa, trebuie doar să învețe regulile esențiale pentru un trai mai bun! Este vorba de câteva trucuri despre care se spune că atrag banii ca un magnet. E posibil așa ceva? Normal! Le poți numi superstiții dacă vrei, dar cert este că vei avea parte de rezultatele dorite dacă începi să crezi în ele.

Femeie care numără mai multe bancnote de 200 de lei.

Iată ce nu ai voie să faci în ziua de salariu, dacă vrei să eviți ghinionul și sărăcia:

Nu te grăbi să cheltui niciun leu dintre cei abia încasați! Păstrează salariul intact pentru 24 de ore!

Pare greu, într-adevăr, dar vei vedea că este o metodă care dă roade. Mulți tind să risipească aproape toți banii în momentul în care îi primesc, fie pe card, fie în plic de la angajator. Plătesc facturile, datoriile, merg urgent la cumpărături și bagă în frigider multă mâncare pe care o aruncă la câteva zile distanță. Aceasta este o practică extrem de greșită! Norocul va fugi de tine dacă nu încerci să ții cât de mult poți de veniturile tale. O persoană cheltuitoare și risipitoare nu va reuși niciodată să facă economii substanțiale.

Vezi și: Cum poti sa alcatuiesti o lista de cumparaturi practica, prin care sa economisesti timp si bani

Dacă timp de 24 de ore lași salariul întreg, vei avea răgaz să te gândești la lucrurile de care ai nevoie cu adevărat și la plățile pe care trebuie să le faci neapărat. Eviți să reacționezi din impuls și să te răsfeți cu pizza, prăjituri, haine scumpe și alte lucruri inutile. Când acționezi în mod organizat, ghinionul financiar nu se va lipi de tine.

Ce alte acțiuni te împing spre o viață fără bani, potrivit superstițiilor: 

  • aruncatul gunoiului seara (înseamnă risipă și aduce mult ghinion);
  • întinsul rufelor după apus (semn de sărăcie);
  • ridicatul banilor găsiți la răscruce de drumuri (acest gest atrage pierderile și problemele de sănătate);
  • oferitul banilor cu mâna stângă (nu se vor mai întoarce niciodată la tine).

Ce poți să faci pentru a atrage prosperitatea:

  1. Trebuie să ai întotdeauna ceva pe masă – un bol cu fructe, o vază cu flori, o felie de pâine sau orice îți este la îndemână să lași acolo, fără să pară că ai casa dezordonată.
  2. Să ai mereu curățenie – un mediu curat și ordonat atrage după sine bunăstarea, bogăția și norocul. Să începi întotdeauna măturatul sau aspiratul din pragul ușii către interior. Așa atragi energiile pozitive în locuința ta.
  3. Să îți ordonezi banii – este bine să îi ții pe toți într-un singur loc, nu împrăștiați prin toate camerele, sertarele, buzunarele sau gențile. Este important să așezi bancnotele, să te asiguri că nu sunt șifonate, îndoite sau rupte.
  4. Să ții întotdeauna o monedă sub fața de masă – este un truc ingenios care îți sporește veniturile, fiindcă moneda ascunsă atrage banii în casa ta.
  5. Să cumperi/primești/oferi plante aducătoare de noroc și de prosperitate - planta banilor (castanul Guiana sau castanul Malabar), bambusul, busuiocul și lavanda sunt norocoasele pe care ar trebui să le așezi la loc de cinste în căminul tău.
  6. Să eviți plantele care atrag sărăcia – limba soacrei, cactusul și bonsaiul se încadrează în această categorie. Dacă ai balcon sau terasă, la poți găsi un loc în exterior fără probleme.

Ține cont de toate detaliile menționate mai sus și păstrează-ți optimismul! Doar așa vei ține la distanță cheltuielile neprevăzute și vei avea parte de situația financiară la care visezi. Nu-i așa că totul este foarte simplu? Nu trebuie să depui eforturi uriașe, nici să muncești suplimentar. Este suficient să te înconjori de lucruri aducătoare de noroc și să adopți atitudinea potrivită.🍀

Citește și: Întotdeauna am fost săracă. Astăzi, pentru prima dată, am reușit să pun bani într-un cont de economii

Surse foto: iStock

Surse articol: ImpactKanaldLibertateapentrufemei

Articolul urmator
Rugăciunea tămăduitoare care îți protejează familia de boală și de necaz. Rostită în ziua de Crăciun face minuni
Rugăciunea tămăduitoare care îți protejează familia de boală și de necaz. Rostită în ziua de Crăciun face minuni
Ce tip de barbat trebuie sa eviti?
Incepe quiz
Ce tip de barbat trebuie sa eviti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.6 (8)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.