Horoscop
Înapoi la

Tarotscopul lunii octombrie 2023. Ce spun cărțile de Tarot despre tine luna aceasta

Tarotscopul lunii octombrie 2023. Ce spun cărțile de Tarot despre tine luna aceasta

Ramona Jurubita

Cărțile de Tarot oferă întotdeauna indicii pentru ceea ce urmează. Ele nu prezic absolut fiecare pas pe care zodiile urmează să îl facă, dar le ajută să știe la ce ar trebui să se aștepte și care sunt evenimentele cu însemnătate din viitorul apropiat.

Octombrie este întotdeauna o lună bogată în semnificații, datorită evenimentelor astrale care transformă totul cu energiile lor. Acum debutează și sezonul eclipselor, iar asta înseamnă că surprizele nu vor lipsi.

Nu-i așa că te simți mai bine când știi ce riscuri există și ce oportunități nu ar trebui să ratezi? Atunci ai ajuns unde trebuie, căci în acest articol vei descoperi secretele din viitor pe care cititoarea de Tarot Ruby Miranda le-a furnizat site-ului Your Tango. Specialista a extras câte o carte pentru fiecare zodie în parte și a încercat să îi atribuie o semnificație cât mai apropiată de realitatea pe care o trăiesc semnele de pe cercul zodiacal.

Vrei să știi cum va fi pentru tine luna octombrie a anului 2023? Poți afla totul din cărțile de Tarot! Iată cartea care prezice parcursul tău în octombrie, în funcție de zodie:

Berbec ♈️ - Asul de Monede (inversată)
În octombrie, banii vor veni ușor la tine, dar trebuie să acorzi o mai mare atenție cheltuielilor pe care le faci. Această carte nu indică prezența unor probleme mari, dar este un semnal de alarmă care te atenționează cu privire la posibilele pericole în plan financiar. Trebuie să te concentrezi pe lucrurile absolut necesare și să nu îți mai faci griji cu privire la lucrurile mărunte.

Taur ♉️ - Luna (inversată)
Ești într-o formă foarte bună, așa că toată luna vei încerca să faci schimbări pozitive. Te vei axa pe latura ta spirituală, pe care vrei să o dezvolți pentru a-ți îmbunătăți relațiile cu apropiații. Te vei simți foarte bine în zilele ce urmează, pentru că vei observa că familia îți susține toate ideile și te încurajează să îți duci planurile la bun sfârșit. S-ar putea să observi că problemele de sănătate devin tot mai puține, fiindcă armonia te ține departe de gânduri negative și stres.

Gemeni ♊️ - Cumpătarea
Această carte indică lecția răbdării pe care o poți învăța în octombrie, după ce vei înțelege cât de important este să lași lucrurile să se întâmple la timpul lor. Te vei lovi de pericolele și problemele pe care le aduce graba în viața unui om și vei înțelege de ce trebuie să renunți la dorința de a face totul cât mai repede. Dacă aștepți să se alinieze planetele, vei avea tot ce îți dorești.

Imagine cu mai multe cărți de Tarot, printre care și Cumpărarea, așezată în prim-plan

3 zodii înzestrate cu cele mai misterioase aure

Rac ♋️ - Șase de Cupe
Distracția nu va lipsi din întâlnirile tale cu prietenii, chiar dacă anumite comportamente ale celor din jur te vor îngrozi. Nu degeaba se spune că octombrie este luna groazei, căci se mai întâmplă și lucruri neprevăzute, atrase chiar de energiile Halloween-ului, sărbătoare păgână pe care au adoptat-o tot mai multe popoare. Pregătește-te să fii surprins/ă în moduri neplăcute de unele persoane!

Leu ♌️ - Justiția (inversată)
Dacă nu reușești din prima ce ți-ai propus, va fi nevoie să o iei de la capăt. Aceasta este lecția pe care o înveți tu în octombrie, după ce o să te lovești de provocări ce te vor întoarce mereu în fața liniei de start. Ca să ajungi la finalul cursei, trebuie să dai dovadă de perseverență și de multă, multă ambiție. Nu-ți fie teamă de noi începuturi!

Fecioară ♍️ - Cavalerul de Spade (inversată)
Veștile pe care le primești în această perioadă te vor inspira și te vor încuraja să faci anumite schimbări. Trebuie doar să tratezi cu seriozitate fiecare informație nouă care vine către tine și să vezi ce poți extrage din ea. Nu întotdeauna vei găsi lucruri bune de urmat, dar o să înveți să faci diferența între bine și rău. La final, vei vedea că ai făcut numai alegeri bune și îți vei mulțumi pentru răbdare, atenție și grijă.

Balanță ♎️ - Zece de Spade
Această carte îți arată că ai făcut multe greșeli și că nu mai poți continua în aceeași direcție. Trebuie să îți dai seama ce nu funcționează în viața ta și să faci schimbările de care ai nevoie. Acesta este un semn care arată că Universul te susține să te desprinzi de vechile obiceiuri și să mergi pe o nouă cale. Îți vei schimba viața în bine dacă folosești luna octombrie pentru a lucra la propria persoană.

Scorpion ♏️ - Regina de Cupe (inversată)
Oamenii din viața ta se vor convinge că ai pentru ei cele mai bune sfaturi și cele mai înțelepte răspunsuri în momentele grele. O să îți dai seama că îți face plăcere să fii sprijin pentru cei dragi și că te regăsești în acest carusel de emoții adus de interacțiunea cu oamenii apropiați. La început, s-ar putea să te simți obligat/ă să ajuți, dar după vei descoperi că nu există ceva mai frumos.

Săgetător ♐️- Nouă de Baghete
Nu ai mari dorințe și nici mari așteptări de la octombrie, așa este? Dar vei descoperi pe parcurs că viața ta capătă un nou sens și că toate dorințele ți s-au împlinit mai repede decât ai fi crezut că este posibil. Nicio problemă nu va fi suficient de mare încât să te supere și pare că Universul ți-a pregătit numai surprize plăcute. Bucură-te și nu îți pune întrebări!

Capricorn ♑️ - Nebunul (inversată)
Vei face multe greșeli în această perioadă, dar nu vei primi nicio pedeapsă, pentru niciuna dintre ele. Cumva, într-o formă sau alta, vei simți că o forță divină te iartă pentru fiecare pas pe care îl faci în direcția nepotrivită. Să fii oare printre protejații Universului? Rămâne de văzut! Important este să nu repeți greșelile și să faci tot ce ține de tine pentru a-ți îmbunătăți alegerile pe viitor.

Vărsător ♒️ - Cavalerul de Cupe
Viața ta amoroasă va lua o nouă întorsătură în octombrie 2023 și vei simți dragostea așa cum nu ai simțit-o niciodată. Să fie vorba despre întâlnirea mult așteptată cu sufletul pereche? Această carte te încurajează să fii deschis/ă către noi oportunități. Ai nevoie de spontaneitate și curaj pentru a îmbrățișa noile oportunități în plan amoros. Important este să te și simți pregătit/ă.

Pești ♓️ - Șase de Spade (inversată)
În octombrie vei încheia anumite socoteli cu trecutul. Trebuie să rezolvi câteva probleme care te țin pe loc și să privești cu mai multă îndrăzneală spre viitor. Dacă nu îți faci ordine în viață, vei avea de suferit și vei aștepta, în zadar, să se așeze lucrurile de la sine. În viață, nu totul funcționează pe principiul „ignoră și va trece”. E nevoie să lupți pentru eliberarea sufletească.

Nu uita că previziunile din Tarot sunt doar mici indicii menite să te ajute să rămâi pe linia de plutire în fața obstacolelor. Folosește-te de ele pentru a-ți contura un plan de rezervă, în cazul în care nu știi cum să reacționezi când te lovești de provocări.

Horoscopul iubirii pentru octombrie 2023: începe sezonul eclipselor, care le-ar putea face pe zodii să muște din fructul interzis al iubirii

Surse foto: Istock.com, Pixabay

Surse articol: YourtangoHindustantimesGlamour

Articolul urmator
Fazele Lunii. Ritualuri care te ajută să canalizezi energiile și magia în viața ta
Fazele Lunii. Ritualuri care te ajută să canalizezi energiile și magia în viața ta
Ce carte de tarot esti?
Incepe quiz
Ce carte de tarot esti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.