9 semne că Universul încearcă să îți spună ceva, fără ca tu să îți dai seama. Cum să le recunoști

9 semne că Universul încearcă să îți spună ceva, fără ca tu să îți dai seama. Cum să le recunoști

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

„Când îți dorești ceva cu adevărat, Universul conspiră la îndeplinirea visului tău”, spune un citat celebru. Între noi și Cosmos funcționează legi ale atracției și ale rezonanței, așa că adesea, când urmărim un țel, primim semne pe care, din păcate, nu le luăm totdeauna în seamă.

Dar aceste semne pot fi adevărați deschizătoare de drumuri: ne pot oferi inspirație, ne pot proteja și ne pot spune ce etape avem încă de parcurs, pentru a ne împlini visurile. Iată de ce trebuie să ținem cont de semnele pe care ni le transmite Universul!

9 semne din partea Universului

1. Semne și obiecte de pe drum

stop

Fie că marchează trecerea oprită, fie că ne orientează spre anumite obiective sau ne atrag atenția asupra unor lucruri importante, semnele de pe drum rezonează profund în sufletul nostru. De exemplu, atunci când vezi semnul unui accident, poate fi o sugestie că este vremea să lași lucrurile mai ușor în viața ta. Orice obiect pe care îl întâlnești în cale îți poate sugera ceva: un card aruncat îți spune că mai ai nevoie de resurse pentru a-ți atinge scopurile, iar o pernă lăsată în drum îți poate comunica faptul că trebuie să te odihnești mai mult.

Chiar și priveliștile triste, cum este trupul unui animal mort, pot să-ți transmită ceva. O căprioară poate să te ducă cu gândul la blândețea ta care trebuie să iasă la suprafață, în vreme ce o pasăre poate fi semnalul că este vremea să te eliberezi dintr-o situație negativă.

2. Felinare care se sting în calea ta

felinare

Chiar atunci când treci pe lângă el, un felinar se stinge pe neașteptate. Acest lucru ar putea avea legătură cu impulsurile electrice din creierul tău. Toate gândurile și mișcările noastre sunt rezultatul unor impulsuri electrice, care pot influența, la fel de bine, lumea din exteriorul nostru. Atunci când stingi becurile de pe stradă, cu siguranță transmiți semnale Universului, iar acesta îți răspunde. Așa că trebuie să fii atent la ce anume te gândești, încât determini o energie atât de puternică în jurul tău.

3. Conversații pe care le auzi în trecere

Chiar dacă par să nu aibă nicio legătură cu tine, conversațiile pe care le surprinzi fără să vrei îți spun ceva despre subconștientul tău. Ele sunt subliniate special de Univers, pentru ca tu să le poți auzi. De exemplu, în timp ce te gândești intens la o relație pe care vrei s-o începi, auzi două persoane discutând despre evoluția unei legături romantice. Ascute-ți mai degrabă auzul, în loc să treci cu vederea discuția din fundal, pentru că ea ți-ar putea da anumite răspunsuri legate de situația ta.

4. Mesaje care nu se trimit

mesaj

Poate crezi că este doar o coincidență că vrei să trimiți un anumit mesaj, dar telefonul se împotrivește. Poate că este Universul, care te împiedică să apuci pe o cale greșită. Atunci când ți se mai întâmplă așa ceva, ia-ți un moment de gândire, înainte de a încerca să retrimiți mesajul. Chiar vrei să-l trimiți din nou? Poate ar fi mai bine să-l reformulezi sau să nu-l trimiți deloc. Universul îți dă, oricum, o a doua șansă.

5. Sentimentele de familiaritate cu anumite locuri sau persoane

Toți am avut, măcar o dată, senzația de déjà-vu. Ni s-a părut că recunoaștem anumite persoane, că le-am mai întâlnit cândva sau că am mai fost odată într-un loc anume. Uneori, aceste senzații poartă cu sine un mesaj pozitiv, pe care trebuie să-l integrezi în viața ta. De exemplu, când un necunoscut îți amintește de cineva din trecutul tău, poate fi un semn că este necesar să te reunești cu acea persoană, pentru a încheia anumite lucruri rămase neterminate.

deja vu

6. Melodii pe care le auzi în minte

Atunci când un cântec se repetă obsesiv în mintea ta, este vremea să dai atenție mesajului pe care îl poartă. Cu siguranță, versurile sale îți dau indicii prețioase legate de anumite dileme din viața ta ori, poate, ți se retrezește în minte o anumită perioadă, marcată de cântecul respectiv, la care trebuie să te gândești mai intens, pentru că sunt lucruri neîncheiate. O melodie veselă, din copilărie, îți poate sugera să regăsești o atitudine mai luminoasă și mai jucăușă, în vreme ce o baladă poate fi un îndemn la relaxare. Pe de altă parte, unele cântece sunt legate de persoane din viața ta, la care ar trebui să te gândești cu mai multă atenție.

7. Animale pe care le vezi frecvent

veverita

Dacă un animal îți apare mai des în cale, fie în realitate, fie la televizor sau pe internet, gândește-te la comportamentele sale și la trăsăturile caracteristice. S-ar putea să vorbească despre anumite abilități și atitudini pe care trebuie să le pui în practică. De exemplu, o veveriță îți poate sugera că este vremea să-ți aduni resursele, o pisică poate fi un îndemn la relaxare, iar o bufniță este semn că trebuie să cauți mai asiduu înțelepciunea.

8. Lucruri care se întâmplă în casa ta

inundatie

Ceea ce se întâmplă la tine în casă poate spune foarte multe despre viața ta interioară. De exemplu, dacă apar tot felul de stricăciuni și dificultăți, poate fi un semn că te confrunți cu situații problematice și cu obstacole interne greu de depășit. Dacă acoperișul casei tale se crapă, poate fi semnalul că este vremea să schimbi ceva la gândirea ta, în vreme ce baia inundată poate fi o aluzie la starea ta sentimentală vulnerabilă, cu sentimente gata să răbufnească.

9. Surprize care ți se întâmplă

mesaj in sticla

Atunci când în calea ta apar lucruri surprinzătoare, destinate altei persoane, cel mai probabil, acestea sunt mesaje ale Universului. De exemplu, dacă primești o scrisoare adresată altcuiva și o citești, s-ar putea să descoperi câteva indicii care pot ajuta la rezolvarea unei situații dificile prin care treci chiar tu.

Surse foto: iStock, Pixabay

Articolul urmator
Totul despre oxalați: ce sunt și cum îți afectează sănătatea
Totul despre oxalați: ce sunt și cum îți afectează sănătatea
Stii sa iti dai seama cand un barbat NU e potrivit pentru tine?
Incepe quiz
Stii sa iti dai seama cand un barbat NU e potrivit pentru tine?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.4 (40)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.