Horoscop
Înapoi la

Top 3 zodii care nu cred în existența Lui Dumnezeu

Top 3 zodii care nu cred în existența Lui Dumnezeu

Ramona Jurubita

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Ateii sunt oamenii care nu cred în Dumnezeu și care au un spirit extrem de practic. Ei cred doar ceea ce pot vedea și atinge, iar religia este un domeniu în care nu vor să intre, având în vedere că face parte din categoria lucrurilor abstracte. Pun mare preț pe științele exacte și chiar ajung să lupte cu unele credințe ale altor persoane, folosindu-se de argumente științifice. Pentru ei, orice lucru are o justificare, o cauză și un efect.

Îți vine să crezi că există anumite zodii înclinate spre acest tip de comportament? Dacă au fost înzestrate cu pragmatism, vor să profite din plin de această calitate și o duc până la extrem, negând existența Lui Dumnezeu. Iată sub ce semne zodiacale se pot afla oamenii care nu vor să fie adepții niciunui cult religios:

Călugăr care ține Biblia în mână și se uită spre cer; fotografie realizată într-un cadru nocturn pe Muntele Storm.

Capricorn

În topul listei se află Capricornul, cel mai practic din zodiac. Are o gândire analitică bine dezvoltată și nu lasă pe nimeni să îi destabilizeze convingerile. Tinde să nu creadă în divinitate pentru că nu are o dovadă concretă a existenței sale și nu are de gând să se lase convins de povești și legende. Totuși, respectă alegerea altora și nu are nimic de comentat atunci când vine vorba despre acest subiect. Acceptă orice părere și nu se contrazice în public, dar în sinea lui gândește defensiv. Fiind și extrem de suspicios din fire, nu se poate abține să nu se întrebe cine a inventat „poveste cu divinitatea”.

Fecioară

Această zodie analizează orice situație și nu se lasă până nu află de unde au plecat informațiile care ajung la ea. Despică firul în patru și face tot ce poate pentru a descoperi și cele mai bine ascunse secrete. Vrea să fie deținătoarea adevărului absolut și în dispute legate de religie nu intră pentru că știe că nu are cum să găsească o explicație. „Crede și nu cerceta” este regula după care se ghidează creștinii, iar Fecioara nu vrea să accepte că există un domeniu care nu poate fi explorat în profunzime. Știe că nu are cum să dovedească existența unei forțe supreme, așa că preferă să nu creadă în ea.

Taur

Nativii Taur sunt, de asemenea, practici și analitici, la fel ca restul semnelor zodiacale menționate mai sus. Întotdeauna vor un motiv științific pentru orice și nu cred aproape niciodată în Dumnezeu sau în religie. Se diferențiază de ceilalți atei prin dorința de convinge și alte persoane să gândească la fel ca ei și să se îndepărteze de credință. Își vor susține întotdeauna punctul de vedere și îți vor spune de ce, în mintea lor, spiritualitatea nu are nicio semnificație. Concluziile la care au ajuns în urma analizelor pe care le-au făcut sunt destul de stufoase și trebuie să te pregătești să auzi tot ce au de zis despre acest subiect. Nu uita că Taurii sunt și încăpățânați și s-ar putea să vă contraziceți foarte mult timp dacă începeți o astfel de discuție.

Cunoști persoane care au făcut o astfel de alegere în viață? Crezi că ar trebui să existe conflicte între atei și creștini? Important este să înveți să fii tolerant/ă, indiferent de care parte a baricadei te afli.

Citește și: Zodii care își vor întâlni dragostea adevărată printr-o coincidență

Surse articol: PinkvillaRevivezoneThewros

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Cele mai intuitive zodii. Niciodată nu dau greș
Cele mai intuitive zodii. Niciodată nu dau greș
Ce îți va spune Dumnezeu după ce vei muri?
Incepe quiz
Ce îți va spune Dumnezeu după ce vei muri?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.3 (23)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.