Horoscop
Înapoi la

Top 5 motive pentru care Taurii sunt atât de buni la pat

Top 5 motive pentru care Taurii sunt atât de buni la pat

Ramona Jurubita

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Taurul poate fi considerat masculul alfa al zodiacului, dacă ne gândim la reputația pe care și-a creat-o. Atât femeile, cât și bărbații născuți sub acest semn zodiacal sunt foarte pasionali și extrem de senzuali, iar încrederea în sine pe care o emană îi ajută să pară irezistibili în ochii tuturor.

Nu e de mirare că sunt atât de talentați în ceea ce privește „arta amorului”, având în vedere că îi guvernează Venus, planeta iubirii, a senzualității și a seducției. Vrei să afli ce îi face pe acești nativi să se numere printre cei mai buni la pat? Iată principalele trăsături care îi definesc atunci când vine vorba de acest aspect:

Parteneri care se privesc intens în ochi în timpul unei cine romantice.

1. Sunt senzuali

Niciun semn din zodiac nu poate să îi egaleze la capitolul „senzualitate”. Tânjesc după contactul corporal, se lasă întotdeauna ghidați de cele cinci simțuri, le plac sărutările lungi, preludiile nesfârșite și privirile în ochi.

Oricât de puternici ar părea în viața de zi cu zi, în dormitor nu se impun întotdeauna și au momente în care se lasă dominați, tocmai pentru a-și duce senzualitatea până la capăt. Consideră că partenerul/a s-ar simți mult mai bine dacă nu ar trebui să se supună și dacă s-ar pune accentul doar pe atingerile pasionale și pe trăirea momentului.

Exprimarea iubirii prin atingere fizică este punctul forte al oricărui Taur și oricine ajunge în pat cu el poate confirma asta. Adoră masajul, fie că îl face el, fie că îl primește de la jumătatea lui și nu spune niciodată „nu” unui joc de rol în care este maseur profesionist. Pentru acest nativ, cea mai erogenă zonă a corpului este gâtul: l-ai cucerit instant dacă îl săruți pe gât sau dacă îl muști ușor.

Un alt afrodisiac pentru Tauri este mâncarea, ei adoră să mănânce și se bucură și mai tare dacă au alături pe cineva cu aceeași pasiune. Unii vor dori literalmente ca mâncarea să devină parte a relațiilor intime (căpșuni, ciocolată, frișcă), în timp ce altora le place mai mult să savureze o masă copioasă înainte sau după actul de iubire. Sunt și foarte rezistenți, așa că au nevoie de parteneri pe măsură, care să le satisfacă dorințele și nevoile.

Citește și: 10 motive pentru care Taurul este partenerul perfect în viață și în dragoste

2. Creează întotdeauna cadrul perfect pentru o partidă de amor

Un alt motiv pentru care Taurii sunt atât de buni la pat este implicarea lor în construirea atmosferei perfecte. Își pun mintea la contribuție și nu se lasă până nu conturează un cadru de vis, care să îl/o lase mut/ă de uimire pe partener/ă. Nimeni nu știe cum să creeze o scenă mai bună pentru momentul în care face dragoste cu sufletul pereche.

Dacă te-ai îndrăgostit de un Taur, pregătește-te pentru un decor cald, curat, confortabil. Fiind o zidie de pământ, acest nativ nu renunță ușor la confortul casei sale și nu te va duce prea departe, dar va transforma dormitorul într-un adevărat paradis al iubirii: lumină slabă, lumânări parfumate și câteva delicii culinare care să ofere picanterie momentului. Mirosul este un alt aspect de care va ține cont și pe lângă lumânări, va avea grijă să adauge și alte elemente parfumate care să îți îmbie simțurile.

Ar putea organiza un cadru romantic și în mijlocul naturii, dar doar dacă reușește să găsească un loc ferit de ochii lumii, ceva care să îl trimită cu gândul la intimitate. O distracție în pădure îl poate liniști, deoarece acest semn de pământ iubește natura mai mult decât orice altceva. O plajă sau un balcon pot fi luate în calcul, dar nu înainte de a se asigura că nu este altcineva prin preajmă.

3. Sunt stabili

Stabilitate și loialitate sunt două cuvinte care îi descriu perfect pe Tauri. Nu au pretenții și le place să treacă imediat la acțiune dacă au alături persoana pe care o văd potrivită pentru tot restul vieții. Indiferent că vorbim de femeile sau de bărbații Taur, ei vor să aibă un/o singur/ă partener/ă toată viața. Ar fi minunat dacă s-ar întâmpla așa pentru că au capacitatea de a fi loiali unui singur om, ceea ce nu se întâmplă în cazul oricui.

Lent și constant în viață, lent și constant și în amor – nativul Taur este cuminte și nu se dă în vânt după aventuri de-o noapte sau după jocuri perverse. Îi place să meargă pe clasic și să se piardă în brațele persoanei pe care o are alături, arătându-i numai ei cât este de rezistent, de perseverent și de ambițios atunci când vine vorba să o facă fericită.

Taurii nu se joacă niciodată cu sufletul cuiva și oferă tot ce au de oferit, sunt direcți și transparenți, refuzând să se asundă după deget, indiferent de situație. Relațiile intime cu ei sunt lipsite de imprevizibil și dacă ți-ai ales un partener născut sub această zodie, nu vei avea probleme la capitolul „iubire”. Nu sunt firi experimentale și se mulțumesc de fiecare dată cu pozițiile clasice, evitând să își forțeze iubitul/a să încerce noutăți.

Dacă vrei varietate în dormitor, Taurul s-ar putea să nu fie pentru tine, așa că analizează bine toate aceste detalii pe care le afli despre el. Ai noroc dacă te încântă fiecare rând pe care l-ai citit până acum și trebuie să mergi mai departe ca să descoperi și alte picanterii despre viața lui intimă.

4. Se dedică trup și suflet pentru a-și satisface partenerul/a

Nativii Taur fac tot ce pot pentru a vedea pe fața persoanei iubite mulțumire și împlinire. Se vor asigura că nu lasă treaba neterminată și în mod clar nu se vor gândi doar la ei și la nevoile lor. Ba chiar sunt capabili să se pună pe locul al doilea ca să nu piardă iubirea vieții din cauza unui eșec în dormitor. Acesta este și motivul pentru care ei au parte doar de reușite: nu sunt egoiști, dar sunt empatici și iubitori.

Taurul nu este dornic de aventură, dar dacă partenerul/a îi cere asta, se va strădui să îi facă pe plac și nu va avea nimic de obiectat. Cea mai mare plăcere a acestei zodii este să vadă satisfacția pe chipul iubitului/ei. Se va concentra pe zonele sale erogene și va insista cu sărutările și mângâierile cât timp este nevoie.

5. Sunt afectuoși

Venus, conducătorul lor planetar, îi face să fie extrem de afectuoși, tandri și iubitori. Dincolo de plăcerea fizică, ei vor să simtă și acea conexiune emoțională de care orice om are nevoie. Sunt romantici incurabili și par a fi cei mai tandri iubiți din lume, având în vedere modul în care își exprimă dragostea. Ei asociază iubirea cu relațiile intime și chiar dacă sunt puternici din punct de vedere fizic, sunt blânzi din punct de vedere emoțional.

Este greu să găsești un partener atent și grijuliu care să nu se gândească doar la el în momentele de intimitate. La un Taur vezi această grijă constantă pentru partener/ă și în prajma lui poți simți confortul de care ai nevoie pentru a te simți relaxat/ă. Blândețea lui se reflectă și în cuvintele pe care le spune (sau le șoptește la ureche în timpul partidei de amor), dar și în modul în care își ascultă jumătatea când are ceva de zis.

Te-ai convins că nu există partener mai bun la pat ca Taurul? Și femeile și bărbații cu acest semn zodiacal trăiesc totul la intensitate maximă și se lasă conduși de pasiune, ridicând senzualitatea la rang de artă. Nu le plac relațiile intime lipsite de patimă și nu vor să aibă alături persoane care nu se implică la fel de mult.

Citește și: Bărbatul Taur în pat - tot ce trebuie să știi și să folosești în interesul tău

Surse articol: PopularastrologyTimesofindiaMtlblog

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Cine este sufletul tău pereche de care te leagă o lecție karmică, în funcție de semnul zodiacal
Cine este sufletul tău pereche de care te leagă o lecție karmică, în funcție de semnul zodiacal
Ce nota primesti in pat?
Incepe quiz
Ce nota primesti in pat?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.6 (22)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.