Horoscop
Înapoi la

Astrologie Taur

Taur

Planeta care guvernează Taurul, un semn de pământ, este Venus. După cum probabil știi deja, aceasta este planeta iubirii și a frumuseții, iar acest lucru se reflectă puternic și în personalitatea nativului sau nativei. Taurul iubește arta, frumosul și luxul, fiind atras întotdeauna de tot ceea ce prezintă un aspect superior, rafinat. Inclusiv în privința persoanelor din jur are această slăbiciune, fiind cu ușurință cucerit de un chip sau un trup frumos. Persoana născută în această zodie este foarte determinată, stabilă și orientată către relație sau familie. Ea are un pragmatism specific și o răbdare de fier, fiind dispusă să aștepte oricât ca să își ducă la bun sfârșit un plan. Tot sub influența planetei Venus, Taurul iubește bijuteriile scumpe, obiectele de artă și mâncarea exclusivistă, așa că va avea ambiții destul de mari și în ceea ce privește cariera, având în vedere că are dorințe a căror împlinire costă mult. Demn de menționat este și faptul că, sub influența acestei planete, Taurul are o sexualitate puternic pronunțată și are o rezistență nebănuită în pat.

Zile norocoase: vinerea.

Piatra norocoasă: smaraldul și jadul

Compatibilitatea și incompatbilitatea cu alte zodii

Taurul este foarte compatibil cu celelalte două zodii de pământ: Fecioara și Capricornul. El are nevoie de stabilitate într-o relație, iar dintre toate zodiile, acestea sunt cele două care acceptă rutina și nu calcă strâmb aproape niciodată. Fecioara este o bună sfătuitoare pentru Taur și se potrivesc perfect și pe plan sexual, iar Capricornul îi stârnește admirația și îi oferă confortul financiar dorit.

Taurul este incompatibil cu Berbecul, care este mult prea impulsiv și dornic de libertate, ceea ce le poate altera complet relația. Cealaltă zodie cu care nu s-ar putea înțelege niciodată este Gemeni, pentru că este cea mai volatilă din punct de vedere emoțional.

Calități: perseverență, calm, încredere în sine, pragmatism, umor, curaj, stabilitate, ambiție.

Defecte: încăpățânare, dorința de a domina, atitudine dogmatică, închidere mentală, îngâmfare, comportament egocentric, lene, hedonism.

arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.