Horoscop
Înapoi la

Tot ce trebuie să știi despre Leuviah, îngerul păzitor al nativilor născuți în zodia Rac

Tot ce trebuie să știi despre Leuviah, îngerul păzitor al nativilor născuți în zodia Rac

Ramona Jurubita

Probabil știi deja că toți oamenii au un înger păzitor care le stă mereu alături și îi protejează de rele. Dar ți-ai închipuit vreodată că aceste ființe spirituale sunt atribuite fiecăruia dintre noi în funcție de data nașterii? În acest articol îl vom descoperi pe Leuviah, cel despre care se spune că este îngerul păzitor al nativilor născuți în zodia Rac.

Dacă te reprezintă acest semn zodiacal, atunci trebuie să afli care sunt puterile lui Leuviah și cum te poate proteja în cele mai grele momente ale vieții tale.

Acest înger simbolizează cunoașterea lui Dumnezeu, fiind unul dintre cei 9 îngeri care conduc Raiul (face parte din categoria Tronurilor). Ajută oamenii când au nevoie să ia decizii importante, când se află în impas, când nu mai cred în ei, când sunt cuprinși de gânduri negative. Dacă ești un Rac ușor influențabil, te învață să înțelegi că poți ține cont de părerile celorlalți, dar că trebuie să folosești sfaturile în felul tău și să le adaptezi în funcție de personalitatea ta.

În cazul în care ai o problemă, îngerul care stă mereu în spatele tău te îndeamnă să nu te plângi. Știi de ce? Pentru că te va ajuta să acționezi corect și să găsești soluția potrivită. Trebuie doar să crezi în el și în puterile sale, dar cel mai important este să crezi în tine. Acest înger îți poate spori încrederea în tine, pentru că se va asigura că nu ratezi oportunitățile importante, menite să te facă să reușești în viață.

În plus, Leuviah îți va trimite semne grăitoare în momentele în care ești în impas. Singura ta misiune va fi să le descoperi la timp și să le interpretezi.

ingerul zodiei Rac

Mai este numit și „îngerul somnului odihnitor” pentru că oferă revelații prin intermediul viselor. Dacă ești Rac, te va ajuta să îți dezvolți latura intuitivă și să înțelegi premonițiile pe care le ai. Asta înseamnă că îți poate crește forța interioară, ajutându-te să lupți cu negativitatea din jur.

Este un înger feminin, cu o putere uriașă, mai ales în fața obstacolelor și provocărilor. Oricine își poate continua drumul dacă este sprijinit de această ființă divină, căci spulberă vinovăția, tristețea, anxietatea și inclusiv gândurile sinucigașe.

Cei aflați sub îndrumarea lui sunt amabili, se simt în largul lor în societate și prețuiesc foarte mult prieteniile. De asemenea, sunt liniști, sensibili, iubesc poezia, muzica, literatură, filozofia și pot fi atrași de ezoterism. Parcă te-am descris pe tine? Asta înseamnă că îngerul tău păzitor și-a făcut treaba și te-a ajutat să devii o persoană complexă, cu multe pasiuni.

Îi vei simți prezența întreaga viață, fiindcă se va asigura permanent că faci alegeri potrivite sufletului tău. Asta nu înseamnă că te va feri de încercări și greutăți, ci doar că te va ajuta să le depășești. Îți va arăta, în cele mai frumoase moduri, că obstacolele reprezintă oportunități în procesul de evoluție. Interesant, nu?

Iar dacă nu ți-ai găsit încă drumul în viață, Lauviah îți va lumina calea și îți va da curajul să mergi înainte, până când vei simți că te afli în direcția corectă.

Iată ce îți poate oferi îngerul păzitor Lauviah:

  • Înțelegerea intuitivă
  • Bucuria de a trăi
  • Atracția pentru arte
  • O bună înțelegere a realității
  • Protecție împotriva promisiunilor nerespectate
  • Încredere în sine

Rugăciuni pentru Leuviah, îngerul păzitor al Racilor

Pentru a comunica ușor cu îngerul tău păzitor, poți rosti două rugăciuni care te vor ajuta să îi transmiți ce îți dorești:

„Îngerul Lauviah, îngerul luminii,
Dă-mi harul să văd,
Să învăț și să cunosc
Toate acestea sunt utile pentru progresul meu.
Luminează zonele de întuneric și eliberează-mă
Din fricile mele descurajatoare, din chinurile mele.
Dă-mi energie ca să înaintea și să-mi ghidez aproapele.
Amin!”

„Îți implor prezența cu dragoste și recunoștință, îți cer energia și lumina, astfel încât să învăț să dau spațiu sufletului meu în toate treburile mele și să știu să-l ascult și să-mi caut centrul din el. Cer ajutorul pentru ca ego-ul meu să fie minimizat, în așa fel încât să fie puternic și sănătos, să permit extinderea mea și a sufletului meu. Fie ca viața mea să fie minunată, să accept bunăstarea, satisfacția și dragostea față de ceilalți. Amin!”

Mama a 9 copii a devenit înger păzitor pentru o bătrână de 84 de ani, după ce i-a oferit un adăpost ca să nu degere de frig

Surse foto: Pixabay

Surse articol: AstrofameTerraSymbolikon

Articolul urmator
De ce își doresc oamenii în secret să fie ca tine, în funcție de zodie
De ce își doresc oamenii în secret să fie ca tine, în funcție de zodie
Cine este ingerul tau pazitor?
Incepe quiz
Cine este ingerul tau pazitor?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (6)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.