Horoscop
Înapoi la

Totul despre femeia Taur

Totul despre femeia Taur

Redactor Raluca Margean

Femeia Taur este recunoscută pentru încăpățânarea și ambiția sa, dar principala sa calitate este răbdarea. Această zodie nu se enervează ușor, pentru că îi acceptă cu ușurință pe ceilalți oameni și este, în general, o prietenă de nădejde, în care poți avea încredere deplină. Totuși, dacă o înșeli sau nu te porți cu ea așa cum merită, te va scoate definitiv din inima ei. Ți-am pregătit în acest articol informații esențiale despre femeia Taur, astfel încât să știi la ce să te aștepți în orice moment din partea ei!

Femeie cu simbolul astrologic Taur

Calitățile femeii Taur

Taurul este un semn de pământ, guvernat de planeta Venus. Femeile născute în această zodie sunt persoane foarte încăpățânate, care nu fac compromisuri în ceea ce privește principiile și credințele lor. Ba dimpotrivă, își vor impune punctul de vedere în fața tuturor celor care încearcă să-i facă să-și schimbe opinia. Din acest motiv, femeia Taur nu se va înțelege foarte bine cu persoanele autoritare și nici cu șefii, deoarece urăște să i se spună ce să facă și nu-i place să urmeze regulile impuse de alții. În schimb, îi place să ia propriile decizii și tinde să nu ofere prea multă importanță celor care au alte așteptări de la ea.

Iată și alte calități importante ale femeii Taur:

 • Sinceritatea. O astfel de femeie este cât se poate de sinceră și loială și nu suportă minciunile. Ea îi acceptă pe oameni așa cum sunt și nu îi rabdă pe cei care i-au înșelat vreodată încrederea.  
 • Familia și copiii sunt pe primul loc. Pentru femeia Taur nimic nu este mai presus de familia sa. Îi plac relațiile stabile și scopul ei este să aibă o viață de familie fericită  Este foarte afectuoasă cu copiii săi, protejându-i și împărțindu-le foarte multe sărutări și îmbrățișări. Îi va învăța pe micuți valorile de bază ale Taurului, și anume: loialitatea, munca asiduă și puterea de rezistență.
 • Nu este o fire petrecăreațăEa preferă să stea acasă, decât să meargă la un concert sau un club de noapte. Ziua ei perfectă este să lucreze în liniște la un proiect sau să citească o carte, în detrimentul socializării cu străinii. O astfel de femeie nu se simte confortabil să fie în preajma mulțimilor de oameni și durează destul de mult până se deschide în fața cuiva. Chiar și după ce își face prieteni, își dorește să petreacă în propriile case, în vizite, nu în restaurante sau baruri aglomerate.Cuplu de îndrăgostiți pe canapea care se uită la TV
 • Loialitatea. Femeia Taur este o parteneră loială și o prietenă de nădejde, fiind poate cel mai de încredere semn dintre toate zodiile stelare. În general, toți Taurii sunt realiști și gândesc practic chiar și în ceea ce privește relațiile sentimentale. Acest lucru înseamnă că, atunci când se află într-un cuplu, această zodie își va dedica timp, pentru ca relația să funcționeze. Va fi loială față de partener și se așteaptă ca povestea ei de iubire să fie pentru totdeauna.
 • Harnică, luptătoare, puternică. Femeia din această zodie nu se plânge niciodată, indiferent cât de greu îi este în viață. Va munci și va căuta mereu soluții la problemele sale. Iar pentru că ea însăși este puternică, nu va accepta ca partenerul său să fie o persoană cu caracter slab.  
 • Ambițioasă. În momentul în care își setează un obiectiv, nu se lasă până nu și-l îndeplinește și nu renunță niciodată la visele sale.  

Slăbiciunile femeii Taur

Femeia Taur nu este aventuroasă sau spontană. Nu suportă schimbarea și nu se adaptează ușor situaților noi, necunoscute. Îi place să știe în ce se bagă, astfel că își planifică îndeaproape fiecare pas, fiecare mișcare. De cele mai multe ori, tinde să intre în panică, atunci când planurile sunt schimbate în ultima secundă, iar acest lucru se întâmplă deoarece vrea să se simtă tot timpul în siguranță. Ea va avea nevoie de cât mai multe informații, înainte de a accepta să se schimbe sau să meargă undeva. Iar dacă sunt prea multe nelămuriri cu privire la lucrul nou, preferă să rămână acasă.

O altă caracteristică mai puțin plăcută este faptul că Taurii tind să cadă dintr-o extremă în alta. Deși sunt practici și înțeleg că munca grea este o cerință esențială, pentru a atinge succesul, Taurii fie depun prea mult efort, fie sunt leneși. Nu reușesc întotdeauna să păstreze un echilibru.

Totodată, trebuie să știi despre femeia Taur că este materialistă. Îi place să aibă cele mai elegante mașini, îmbrăcăminte și gadgeturi. Chiar dacă nu-i pasă de gura lumii, își dorește să fie înconjurată de articole scumpe și luxoase. Acest lucru înseamnă că va cheltui, cel mai probabil, foarte mulți bani și nu va reuși să economisească. Chiar dacă este în mod normal responsabilă, ea vrea să se răsfețe din când în când și nu se va gândi la preț, atunci când va face asta.

Femeia Taur în dragoste

De obicei, femeia Taur este precaută, când vine vorba despre dragoste și relații. Ea va culege mai multe informații despre potențialul partener, înainte să intre într-o relație romantică cu acesta. Va dori să-l cunoască foarte bine înainte și, în general, cele mai multe dintre relațiile ei vor începe ca prietenii. În acest fel, femeia Taur poate deveni confortabilă în preajma persoanei respective și se asigură că se implică într-o relație cu un om de calitate.

Cuplu care se uită unul în ochii celuilalt

Dar, când găsește pe cineva care o face fericită, ea nu își va reține sentimentele. Conform site-ului thoughtcatalogue.com, femeia Taur își va dezvălui partea sensibilă și romantică și, chiar dacă este timidă la început, după ce se conectează cu cineva special, va face tot posibilul să facă lucruri frumoase pentru el. Bineînțeles, va dori să fie tratată la fel de bine, având standarde extrem de ridicate.

Totodată, femeia din această zodie este posesivă și geloasă. Din momentul în care se atașează de cineva, este îngrozită să nu-l piardă. Ea nu suportă ca partenerul să flirteze cu altcineva și în niciun caz să fie înșelată. Dacă se întâmplă acest lucru, nu îl va ierta și uita, ci îi va purta mereu ranchiună.

Cum să cucerești o femeie Taur?

Înainte de toate, trebuie să știi că femeia Taur caută o relație stabilă și sigură, așadar, dacă vrei doar o aventură de o noapte, caută în altă parte! În general, nativele din Taur vor să se stabilească cu o singură persoană, să-și cumpere o casă, să se căsătorească și să facă copii. Chiar și așa, femeile din această zodie nu se mișcă prea repede într-o relație, pentru că nu vor să facă ceva pe care să-l regrete mai târziu.

Prin urmare, dacă te-ai îndrăgostit de o femeie Taur, trebuie să ai răbdare. Dacă o presezi și nu-i respecți limitele, atunci ea va fugi. Ține cont că îi va lua ceva timp să accepte o întâlnire, să nu mai vorbim de sex. Taurul nu suportă schimbarea, așa că trebuie să știe că meriți efortul.

Femeia Taur și sexul

În ceea ce privește sexul, femeia Taur iubește să facă dragoste cu partenerul cu care se află într-o relație serioasă. Pentru ea este foarte important să dezvolte o conexiune emoțională puternică cu o persoană, înainte de a se gândi la apropierea fizică. Totuși, chiar și în relațiile serioase, femeia născută sub acest semn zodiacal este timidă și nu va fi de acord să facă ceva ce nu i se pare în regulă.  

Totuși, chiar dacă femeia Taur nu este foarte aventuroasă în pat, ea este romantică și senzuală. Va încerca întotdeauna să fie bine dispusă și va fi mulțumită cu doar câteva complimente. Atâta timp cât o tratezi cu respect și nu îi depășești limitele, atunci ea se va simți bine și se va distra în dormitor.

Zodii compatibile cu femeia Taur

Simbolul zodiilor si o inima

Femeia Taur este foarte încăpățânată și destul de inflexibilă. De aceea, ea se va înțelege bine cu puține semne zodiacale. Iată care sunt cele mai compatibile zodii cu femeia Taur:

 • Taur

O relație în care ambii parteneri sunt din zodia Taur va fi una de succes. Cei doi sunt compatibili atât din punct de vedere fizic, cât și emoțional și spiritual. Împreună vor râde, plânge și vor construi amintiri frumoase, așadar există cele mai mari șanse ca un astfel de cuplu să dureze pentru eternitate. Și nici nu se poate altfel, având în vedere că ambii parteneri au aceleași principii, dorințe și vise.

 • Rac

Un cuplu format dintr-o femeie Taur cu un bărbat Rac este unul solid. Legătura dintre cei doi este foarte puternică, iar potrivirea lor este fantastică. Racii sunt loiali, afectuosi, intuitivi și emotivi, exact așa cum preferă Taurii. Pentru Raci, familia este totul, fiind și ei în căutarea unui partener stabil. De asemenea, securitatea financiară este importantă, așa că nu ar fi putut exista o potrivire mai bună pentru un Taur! Posesivitatea și gelozia Taurului poate fi, uneori, o problemă, însă altfel, totul este cum nu se poate mai bine!

 • Fecioară

Taurul și Fecioara sunt ambele semne de pământ, ceea ce înseamnă că prețuiesc stabilitatea și securitatea. De asemenea, sunt destul de intuitivi și au aceeași determinare în tot ceea ce fac. Multe dintre caracteristicile lor sunt similare, ceea ce le face să se înțeleagă foarte bine, să se respecte și să se prețuiască unul pe celălalt. În dragoste, femeia Taur va fi romantică și senzuală, în timp ce bărbatul Fecioară va fi comunicativ și înțelegător. Împreună vor putea învăța unul de la altul, astfel încât să facă lucrurile să funcționeze. În general, o astfel de relație poate dura pentru totdeauna.

 • Capricorn

Capricornul este un semn de pământ, ceea ce înseamnă că este compatibil cu Taur. Ambii parteneri au foarte multe caracteristici similare, fiind super ambițioși și meticuloși în tot ceea ce fac. De asemenea, sunt foarte sinceri, dependenți unul de celălalt și inteligenți. Nu se dau în lături de la munca grea, au o atitudine pragmatică și o nevoie acută de stabilitate și securitate. Aceste lucruri îi fac să fie perfecți împreună.

 • Pești

Taurii și Peștii se completează și ei foarte bine. În timp ce femeia Taur este pragmatică, întotdeauna cu picioarele pe pământ, bărbatul Pești este sensibil și capabil de sacrificiu. Și chiar dacă femeia Taur caută pe cineva de încredere și nu foarte sensibil, Peștii o atrag datorită naturii lor pasionale, afectuoase și datorită loialității de care dau dovadă. Într-adevăr cei doi fac o pereche grozavă, fiind buni prieteni și iubiți.

 • Scorpion

Taurul este un semn de pământ, în timp ce Scorpionul este un semn de apă. Cu toate acestea, aceste zodii sunt destul de asemănătoare și compatibile. Atât femeia Taur, cât și bărbatul Scorpion sunt amândoi foarte ambițioși și își doresc stabilitate financiară. Fac echipă bună din acest punct de vedere, dar au și alte caracteristici similare. Sunt loiali, afectuoși și între ei există o puternică atracție fizică. În plus, Scorpionul este misterios, ceea ce o va intriga și atrage pe femeia Taur și sunt amândoi foarte geloși, astfel că vor ține unul de celălalt. În general, relația dintre aceste semne poate să dureze cu ușurință o perioadă îndelungată.

Zodii incompatibile cu femeia Taur

Fată și băiat care se uită unul la celălalt

Deși femeia Taur este, în general, o persoană plăcută de toată lumea, există anumite zodii cu care nu se înțelege mai deloc. Iată care sunt acestea:

 • Vărsător

Compatibilitatea dintre Taur și Vărsător este scăzută. Aceste două semne se înțeleg foarte rar, deoarece sunt diferite. De cele mai multe ori, nu vor rezista nici ca prieteni, nici ca un cuplu. Fiind amândoi foarte încăpățânați și având concepții foarte clare, dar diferite, asupra vieții, niciunul nu este disponibil să facă compromisuri. Iar acest lucru nu este de bun augur.

În plus, Vărsătorul este un partener inteligent, plin de idei și concepte noi și adesea cu o tentă rebelă. Acest lucru îl face să vrea să încerce mereu diverse abordări, în opoziție cu Taurul, căruia nu-i place schimbarea. De asemenea, Vărsătorul urăște conceptul de a aparține altcuiva, este foarte independent și deseori distant, ceea ce nu se potrivește cu dependenta și afectuoasa femeie Taur.

 • Berbec

De obicei, compatibilitatea dintre aceste două semne este foarte scăzută. Deși au trăsături asemănătoare, rareori se înțeleg, deoarece sunt foarte încăpățânați. În plus, bărbatul Berbec poate deveni agresiv, atunci când lucrurile nu merg așa cum vrea el, iar această atitudine nu va fi deloc pe placul femeii Taur. Ea nu se va mai simți protejată, ceea ce îi va distruge siguranța de care are nevoie într-o relație. Adevărul este că nu știi niciodată la ce să te aștepți, când ai lângă tine un Berbec.

 • Gemeni

Relația dintre Taur și Gemeni va avea multe probleme de comunicare și puțină sau deloc dragoste și tandrețe. Cei doi ar trebui să fie prieteni, nu iubiți. Chiar și o relație de prietenie ar fi una complicată, având în vedere cât sunt de diferiți.  

Gemenii sunt neliniștiți și aventuroși. Vor să experimenteze lucruri noi, să cunoască oameni, în timp ce Taurii preferă să stea acasă. De asemenea, dacă Gemenii se adaptează ușor oricărei situații și nu le place rutina, Taurii nu suportă schimbarea. Ei nu au interese sau valori similare în viață, iar femeia Taur va avea probleme să se încreadă într-un bărbat Gemeni inconsecvent, care se plictisește foarte ușor. Nici din punct de vedere sexual nu se potrivesc cei doi. Gemenii vor dori să încerce lucruri noi de fiecare dată, în timp ce Taurii sunt mai tradiționaliști din fire.

 • Săgetător

Femeile Taur sunt posesive și își doresc ca partenerul lor să stea acasă și să petreacă aproape tot timpul cu ele. Cum bărbații Săgetător tânjesc după libertate, cele două semne zodiacale nu se vor înțelege foarte bine. Săgetătorii nu vor să simtă legați și vor să se distreze, ceea ce nu se potrivește deloc cu nevoile femeii Taur. În plus, deoarece Săgetătorii sunt spontani și cu un spirit liber, au nevoie de aventură, ceea ce le displace complet Taurilor.

O altă zonă de potențial conflict este comunicarea. Sunt amândoi foarte sinceri și spun deseori lucruri care dor foarte tare și peste care niciunul nu este dispus să treacă.

 • Balanța

Din păcate, Taurul și Balanța nu sunt foarte compatibile. Aceste semne zodiacale sunt diferite, însă pot face ca o relație să funcționeze doar dacă depun foarte mult efort și învață cum să comunice între ei.  

Balanța este loială, dar este sociabilă. Îi place să atragă atenția și să flirteze, ceea ce o determină pe femeia Taur să fie mai mereu geloasă. În plus, pot apărea certuri în ceea ce privește petrecerea timpului liber. În timp ce Balanța vrea să iasă, Taurul vrea să rămână în casă. Nici în pat lucrurile nu stau foarte bine, deoarece cei doi tind să aibă diferite preferințe. În timp ce femeia Taur dorește să fie mângâiată și sărutată, bărbatul Balanță preferă conversația sexy.

 • Leu

O relație între o femeie Taur și un bărbat Leu va fi o continuă bătălie între simțul practic și răbdarea Taurului și pasiunea și ego-ul Leului. Taurul va avea întotdeauna tendința de a fi cu picioarele pe pământ și sensibil, în timp ce Leul va fi dramatic și extravagant. În plus, Leul este sociabil, are nevoie de atenție și admirație, de aceea va căuta mereu să fie în preajma oamenilor, în timp ce Taurul va prefera să stea acasă.

Femei Taur celebre

Sunt foarte multe femei Taur celebre, care au impresionat prin ambiția, hotărârea și puterea lor de muncă. Iată o listă cu câteva dintre acestea:

 • Adele - născută în data de 5 mai 1988. Celebra cântăreață britanică este o artistă extrem de talentată, puternică și muncitoare. Discurile ei au fost vândute în milioane de exemplare, iar Adele a primit nenumărate distincții în muzică, inclusiv mult râvnitul premiu Grammy.
 • Cate Blanchett - data nașterii: 14 mai 1969. Frumoasa actriță australiană este cunoscută pentru nenumăratele sale filme și performanțe scenice. A primit mai multe premii în industria cinematografică, inclusiv Golden Globe și Oscar.
 • Janet Jackson - născută în 16 mai 1966. Celebra soră a regretatului Michael Jackson este o cântăreață pop foarte apreciată. Albumele sale s-au vândut în milioane de exemplare și a fost introdusă în Rock and Roll Hall of Fame în 2019.
 • Cher - data nașterii: 20 mai 1946. Cântăreață, actriță și om de televiziune, Cher este o adevărată personalitate. Pe lângă talentul său artistic nemaipomenit, ea este cunoscută ca fiind o femeie puternică, care a reușit să se impună într-o lume a bărbaților.

Alte femei Taur celebre sunt:

 • Uma Thurman - 29 aprilie 1970
 • Penelope Cruz -28 aprilie 1974
 • Barbra Streisand - 24 aprilie 1942
 • Kirsten Dunst - 30 aprilie 1982
 • Jessica Lange - 20 aprilie 1949
 • Michelle Pfeiffer -29 aprilie 1958

Așadar, femeia Taur este extrem de puternică, ambițioasă și hotărâtă, o persoană realistă, cu picioarele pe pământ. Deoarece este foarte încăpățânată, nu renunță ușor la ideile și credințele sale, însă este senzuală, loială și familistă.

Surse foto: Pexels.com, iStock.com

Articolul urmator
Fricile care te țin treaz noaptea, în funcție de semnul zodiacal
Fricile care te țin treaz noaptea, în funcție de semnul zodiacal

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (3)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.