Horoscop
Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL

Trei perechi din zodiac care nu ar trebui să fie niciodată împreună

Joi, 28.09.2017

Unele persoane pus și simplu nu se potrivesc, iar acest lucru se aplică și în cazul perechilor din zodiac care nu ar trebui să fie niciodată împreună. Temperamentele, dorințele, dar și scopurile lor sunt diferite, iar asta îi desparte. De asemenea, și lipsa chimiei poate fi un semn la fel de important. Atunci când nu ești făcută să fii împreună cu persoana respectivă, corpul tău cu siguranță îți va spune acest lucru.

Totuși, există anumite zodii care sunt un dezastru împreună și pot comite lucruri teribile, prin care cei din jur sunt răniți. Acestea sunt principalele motive pentru care cele trei perechi din zodiac nu ar trebui să fie niciodată împreună. Dacă ești curioasă despre ce semne este vorba, află din cele ce urmează!

cuplu de tineri fericiti pe strada

Iată care sunt cuplurile care nu ar trebui să fie niciodată împreună!

Fecioară și Balanță

Această relație poate părea extrem de frumoasă la început, însă în timp cei doi parteneri nu vor face decât să se distrugă unul pe celălalt. Perfecționismul Fecioarei și atenția pentru orice detaliu o vor scoate din sărite pe visătoarea Balanță. Pe de cealaltă parte, Fecioara va fi exasperată de nehotărârea Balanței, dar și de gesturile romantice care vor apărea în cele mai nepotrivite momente. Balanța este o fire sociabilă, căreia îi place să se înconjoare de prieteni, pe când Fecioara preferă să își petreacă seara cu o carte bună, o ciocolată caldă și eventual o pisică alături. Balanța este romantică și drăgăstoasă, pe când Fecioara poate părea o adevărată acritură. Aceste nepotriviri de caracter vor aduce multe discuții în contradictoriu între parteneri. Până când unul dintre ei nu se va schimba, această relație îi va distruge pe cei doi nativi și îi va aduce în culmea disperării.

Rac și Pești

Nu ai cum să nu sesizezi prezența acestui cuplu de la kilometri distanță. Ambele semne sunt sensibile, romantice și nu se vor sfii să își arate afecțiunea unul față de celălalt în cele mai nepotrivite locuri: la nunți, la întâlnirile de familie, chiar și la biserică. Cum îi recunoști? Este foarte simplu! Mereu sunt legați unul de celălalt, fie printr-o îmbrățișare, fie printr-o serie de pupici care nu se opresc. Este bine să îți arăți afecțiunea față de partener, însă aceste gesturi nu trebuie să aibă loc peste tot. Puțină decență nu ar strica, mai ales atunci când în jur sunt multe persoane care nu sunt interesate de a vedea ce tehnică de sărut folosiți sau cât de mult vă iubiți unul pe celălalt. Dacă vreți să fiți împreună fără ca ceilalți să fie enervați de comportamentul vostru, lăsați dragostea pentru dormitor.

cupl nebun pe pat

Scorpion și Vărsător

Atunci când două personalități machiavelice ajung să fie împreună, fii sigură că lumea din jur trebuie să se aștepte la ce e mai rău. Scorpionul și Vărsătorul sunt un fel de Bonnie și Clyde ai zilelor noastre, unul dintre cele mai periculoase cupluri. Împreună, acești nativi sunt extrem de puternici și pot oricând să îi distrugă pe cei din jur. Perechea e cu atât mai nepotrivită cu cât îmbină indiferența și nepăsarea Vărsătorului cu gelozia și lipsa de încredere în oameni a Scorpionului. Aceste două zodii nu ar trebui să fie niciodată împreună, deoarece sunt de neoprit atunci când își propun să rănească pe cineva.

Cele trei perechi din zodiac care nu ar trebui să fie niciodată împreună nu sunt toxice doar în relația în care se află, ci și pentru persoanele din jur. De aceea, relațiile între acești nativi ar trebui complet regândite.

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.7 (65)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!