Horoscop
Înapoi la

Venus în Gemeni: 3 zodii suferă în dragoste

Venus în Gemeni: 3 zodii suferă în dragoste

Ionelia Olteanu

La începutul acestei luni, Venus intră în Gemeni, ceea ce predispune la curiozitate şi comunicare. Zeiţa iubirii intră în semnul Gemenilor pe 5 iulie, oferind o experienţă destul de diferită în comparaţie cu vibraţia liniştită şi neînfrânată a tranzitului Taurului. Venus în Gemeni este plin de viaţă şi nelinişte, iar dinamismul trezeşte dorinţa de înţelegere intelectuală. Acest fenomen ne provoacă să ne dezvoltăm propriile abilităţi de gândire critică şi învăţare.

Deşi pare că Venus în Gemeni vine cu bună dispoziţie şi dezvoltarea ramurii comunicării, 3 dintre zodii vor fi afectate de intrarea lui Venus în Gemeni şi vor suferi din dragoste.

inima rupta

Venus în Gemeni: 3 zodii au inima rănită

Uite cum va fi afectată fiecare zodie în parte de intrarea lui Venus în Gemeni!

Berbec

Fenomenul astrologic din această perioadă îi face pe nativii zodiei Berbec să îşi analizeze mai bine viaţa. Este pus sub semnul întrebării stilul de viaţă, dar şi alimentele consumate. Nativii trebuie să aibă mai multă grijă la acest lucru şi să-şi analizeze mai bine alimentaţia. Din fericire, stelele îi vor ajuta să se concentreze mai mult asupra sănătăţii. Prin urmare, activităţile care se axează pe sănătate sunt încurajate în această perioadă.

Taur

Următoarea perioadă vine cu schimbări numeroase în viaţa Taurilor. Relaţiile lor vor evolua, chiar şi cele cu prietenii. Nativii trebuie să ţină cont de personalitatea puternică şi să permită altora să se exprime. Le este recomandat să încerce să fie vigilenţi şi să nu îşi impună întotdeauna părerea în faţa altor persoane. Este un context bun pentru consolidarea unor relaţii profesionale, dar şi a celor personale. Le este recomandat să se împace cu cei cu care s-au certat pentru că este contextul astral perfect pentru asta.

Gemeni

Unii oameni au tendinţa de a fi prea timizi. Aproape că îşi cer scuze pentru faptul că sunt vii. Pentru ei este esenţial să păstreze un anonimat şi o expunere cât mai mică. Tendinţa lor de a crede că sunt mici şi neînsemnaţi este total greşită. Au nevoie de mai multă siguranţă, pentru că există foarte multe lucruri interesante la ei, pe care trebuie să le scoată la suprafaţă. Din cauza felului de a fi, nativii zodiei Gemeni sunt predispuşi  la drame în dragoste. Indiferent de cât de mult şi-ar dori să aibă o relaţie perfectă, nu reuşesc să găsească un partener cu care să împărtășească aceleaşi sentimente. Atunci când trec printr-o despărţire, le este foarte greu să depăşească momentul.  

gemeni

Rac

Intrarea lui Venus în Gemeni îi transformă pe nativii zodiei Rac în adevăraţi maeştri ai seducţiei. De ceva timp, aceştia reuşesc să atragă foarte mulţi oameni lângă ei. Se pare că nimeni nu poate rezista farmecului lor. Le este recomandat să fie atenţi şi să rămână vigilenţi, chiar dacă apreciază luxul. Aceştia pot realiza tot ce şi-au propus, doar să îşi stabilească foarte bine priorităţile. Tendinţa de a-şi susţine opiniile cu încăpăţânare le poate afecta relaţiile cu cei din jur.

Leu

Leii realizează cu uşurinţă ceea ce şi-au propus datorită faptului că se găsesc într-o formă fizică şi intelectuală de invidiat. În această perioadă ar trebui să îşi aducă la o formă finală personalitatea. Vor beneficia de o aliniere planetară pe măsură ce interacţionează şi cu ceilalţi. Vor fi în permanentă căutare de autenticitate atât în relaţiile personale, cât şi în cele profesionale.

Fecioară

Se anunţă o perioadă calmă şi liniştită pentru nativii zodiei Fecioară. Vor fi cuprinși de convingerea că pot termina ceea ce au de făcut. Probabil că vor avea ocazia să adauge modificările finale la unele proiecte pe care le-au început. Această reorganizare le va oferi mai mult timp liber, care le va permite să întâlnească oameni interesanţi.

Balanţă

Această perioadă îi determină pe nativii zodiei Balanţă să fie toleranţi cu o anumită persoană din anturajul lor, datorită naturii lor generoase. Ei sunt de părere că toată lumea ar trebui să trăiască propriile experienţe. Până la urmă, toți învaţă din greşeli. Uneori nu sunt foarte umili, dar prietenii lor sunt norocoşi să aibă pe cineva pe care să se poată baza. În ceea ce priveşte partea sentimentală, lucrurile nu stau prea bine. Tocmai pentru că sunt nesigure, Balanţele vor ajunge să aibă grave mustrări de conştiinţă din cauza eşecului în dragoste. Sunt măcinate de gelozie şi nesiguranţă, ceea ce le va aduce doar suferinţă.

Scorpion

Este posibil ca nativii zodiei Scorpion să ajungă la o contradicţie cu o rudă. Vor încerca să rezolve această problemă, dar situaţia îi irită şi vor simţi că relaţia cu ruda respectivă se va schimba pentru totdeauna. Probabil este vorba doar despre o lipsă de comunicare. Lucrurile se vor rezolva în cele din urmă, dar doar prin comunicare. Se întrezăreşte o schimbare importantă în viaţa Scorpionilor. Nu este exclus să fie vorba despre un proiect ambiţios de afaceri.

Săgetător

Săgetătorii sunt persoane foarte emotive odată cu intrarea lui Venus în Gemeni. Pot fi uşor destabilizaţi de ceea ce văd la ştiri sau citesc în ziar. Dacă au simţit în ultima vreme că au fost înconjuraţi de violenţă, vor fi bucuroşi să afle că îşi pot vindecă rănile în această perioadă. Proiectul de afaceri mai vechi ar putea intra într-o nouă etapă, iar prietenii le vor da sfaturi utile. Au, de asemenea, posibilitatea de a-şi rezolva uşor problemele care apar în familie.

Capricorn

A venit timpul ca nativii zodiei Capricorn să se concentreze mai mult pe viaţa lor personală. Au nevoie de câteva momente cu ei pentru că ultimele luni au fost pline de emoţii noi şi profunde. Dacă sunt persistenţi în ceea ce priveşte menţinerea atitudinii hotărâte, vor atinge obiectivul pe care l-au stabilit. În plan profesional, intuiţia şi pragmatismul îi ajută să rezolve o problemă complicată.

Vărsător

Nativii zodiei Vărsător au tendinţa de a cheltui foarte mulţi bani, deşi sunt conştienţi că ar trebui să aibă mai multă grijă la acest aspect. Din fericire, vor avea ocazia de a face mult profit. Investiţiile lor sunt solide şi vor beneficia în curând de pe urma acestora. Sunt sfătuiţi, totuşi, să nu îşi cheltuie toţi banii pe lucruri nesemnificative. Vor ajunge la îndeplinirea obiectivelor doar dacă vor fi vigilenţi.

Peşti

În această perioadă, nativii din Peşti au tendinţa să îşi neglijeze sănătatea şi corpul. Echilibrul lor va avea de suferit din această cauză. A sosit timpul să ia în considerare un examen medical amănunţit pentru a fi siguri că nu este nimic grav. Li se dezvoltă pasiunea de a descoperi lucruri noi şi au o sete de cunoaştere care îi va face să fie mai energici. Ar fi bine să găsească mai mult timp pentru ei, să se relaxeze şi să evite efortul care nu este necesar. În plan sentimental, lucrurile nu stau tocmai bine. Clipele de fericire pe care le trăiesc sunt încărcate cu suferinţă şi ajung să creadă chiar că dragostea înseamnă chin.

Venus în Gemeni ne afectează mai mult decât am crede! Tu te numeri printre cele trei zodii care suferă în dragoste?

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Zodiile care au cele mai frumoase suflete
Zodiile care au cele mai frumoase suflete
Cat noroc ai in dragoste?
Incepe quiz
Cat noroc ai in dragoste?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.5 (10)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.