Horoscop
Înapoi la
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Zodii care au nevoie mereu de atenție, pentru a fi fericite în relație

Redactor Raluca Margean

Independența este unul din lucrurile pe care nu ar trebui să le pierdem niciodată, iar acest lucru este valabil atât în viață, cât și într-o relație. Nu trebuie să fim dependenți de persoana iubită pentru a ne găsi propria fericire, dar să recunoaștem că o mică doză de dependență este necesară și chiar plăcută. Unele persoane au nevoie de mai multă atenție pentru a fi fericite într-o relație, iar altele simt nevoia de mai mult spațiu. De aceea, este foarte important să știi de cât de multă atenție are nevoie partenerul tău pentru a fi fericit și a se simți în siguranță în relația cu tine. De cele mai multe ori, semnele zodiacale ale persoanelor ne pot dezvălui câte ceva despre asta, așadar află care sunt zodiile care au mereu nevoie de atenție pentru a fi fericite într-o relație.

Care sunt zodiile care nu sunt dependente de atenția partenerului? 

Zodiile ne pot ajuta să ne înțelegem mai bine partenerul de viață pentru că ne pot furniza informații prețioase despre personalitatea și felul de a fi al unui om. Caracteristicile generale ale semnelor zodiacale ne spun, de exemplu, că un Vărsător tipic nu este dependent de atenția partenerului de viață pentru a fi fericit. Totuși, trebuie să știi că, atunci când un Vărsător este interesat de cineva, el îi va acorda o atenție extrem de mare fiecărui detaliu până când curiozitatea lui este pe deplin satisfăcută.

Asemenea Vărsătorului, Capricornii și Săgetătorii sunt semne zodiacale care nu necesită extrem de multă atenție pentru a se simți în siguranță în relațiile lor. În schimb, există alte zodii care au mereu nevoie de atenție din partea partenerilor lor pentru a fi fericiți. Citește în continuare pentru a afla care sunt acestea.

Care sunt zodiile care au mereu nevoie de atenție pentru a fi fericite?

Berbec (21 martie-19 aprilie)

zodii-care-au-nevoie-mereu-de-atentie-berbec

Persoanele din acest semn zodiacal sunt încrezătoare în sine și foarte independente. Totuși, deși Berbecii nu au neapărat nevoie de atenție, uneori le place să o ceară. De asemenea, Berbecul poate fi uneori prins în propria sa lume și este de cele mai multe ori prea preocupat de problemele sale, ceea ce îi determină să treacă cu vederea nevoile partenerului. Nu fac acest lucru în mod intenționat, pur și simplu, asta este firea lor. Prin urmare, dacă partenerul tău este o persoană din Berbec, soluția este destul de simplă, și anume să îi reamintești mereu care sunt nevoile și prioritățile tale și el va fi bucuros să ți le satisfacă.

Rac (21 iunie-22 iulie)

zodii-care-au-nevoie-mereu-de-atentie-rac

Racul este cunoscut ca fiind una din zodiile care au nevoie mereu de atenție pentru a fi fericiți într-o relație. Atenția îi face să se simtă în siguranță și să fie în mod constant liniștite. Fiind persoane sensibile, tind să ia totul foarte personal și se pot supăra foarte ușor și suferi foarte mult. Racii sunt persoane care țin la familie și le place să fie aproape de partenerul lor, așadar dacă ești într-o relație cu un Rac, trebuie să te aștepți la multe texte și mesaje de la el. Racului nu-i place atunci când partenerul lor se aventurează prea departe.

Dacă partenerul tău este Rac, trebuie să vorbești mult cu el și să-i spui ceea ce simți pentru că îi place să primească această validare. De exemplu, chiar dacă îi spui „te iubesc” înainte de culcare, n-ar strica să o spui și primul lucru dimineața. Nu te îngrijora că iubirea ta va rămâne fără răspuns. Racul se va gândi întotdeauna la tine, la starea ta de bine și la confort. Te va răsfăța cu mâncăruri bune, făcute acasă, se va asigura că locuința este întotdeauna confortabilă și va fi mereu acolo pentru a asculta și a încerca să-ți rezolve problemele.

Leu (23 iulie-22 august)

zodii-care-au-nevoie-mereu-de-atentie-leu

Când vine vorba de foarte multă atenție, Leul este întotdeauna primul pe listă. Nu există niciodată suficientă atenție pentru el și nu există suficiente complimente pentru un Leu. Cu cât obțin mai mult, cu atât sunt mai fericiți. Leul este o persoană foarte socială, care nu-și dorește și nu poate trăi singur. El are nevoie să fie mereu în centrul atenției și prosperă doar atunci când este admirat.  El trebuie să se simtă special pentru a fi pe deplin mulțumit într-o relație, dar partea bună este că și el îți va acorda multă afecțiune la schimb, așadar poate fi un câștig pentru toată lumea.

Balanța (23 septembrie- 22 octombrie)

zodii-care-au-nevoie-mereu-de-atentie-balanta

Pentru Balanță, echilibrul într-o relație este esențial pentru a fi fericită. Fiind un element de aer, comunicarea este esențială pentru Balanță. Fiind conduși de Venus, planeta iubirii, le place să fie tot timpul în legătură cu partenerul său. Iar acest lucru este oarecum romantic!

De asemenea, ține cont că o Balanță este cunoscută pentru faptul că-i place să flirteze foarte mult. Dar nu o lua prea personal dacă-l vezi flirtând cu altcineva. Ei au nevoie de echilibru și au nevoie ca partenerul lor să depună la fel de mult efort în relație, ca și ei. Balanța crește prin parteneriate, așa că au nevoie de cineva dispus să crească odată cu ei.

Scorpion (23 octombrie- 21 noiembrie)

zodii-care-au-nevoie-mereu-de-atentie-scorpion

Scorpionii nu necesită de obicei o foarte mare atenție pentru a fi fericit într-o relație. Cu toate acestea, ei pot deveni un pic posesivi și obsesivi dacă simt că eforturile lor nu sunt reciproce. Scorpionii sunt sensibili și vulnerabili, dar nu ar recunoaște acest lucru în mod public niciodată.  Ei pot fi persoane introvertite, iar asta pentru că sunt foarte protectori cu inimile lor. Odată ce te-au lăsat să intre, ai foarte mult de câștigat. Scorpionii sunt unul dintre cele mai loiale semne ale zodiacului, iar tot ce trebuie să faci pentru a fi fericit alături de un Scorpion este să fii complet sincer cu ei. Scorpionul trebuie să simtă că poate avea încredere în persoana cu care sunt.

În ceea ce privește celelalte semne zodiacale, și anume Taur, Gemeni, Fecioară și Pești, nevoia lor de atenție este câteodată mare, câteodată puțină. Taurul, de exemplu, poate avea nevoie de foarte multă atenție, dar de obicei nevoile lor tind să fie mai practice și mai rezonabile. Gemenii au nevoie ca partenerii lor să fie comunicativi, Fecioarele acordă o atenție deosebită detaliilor, iar Peștilor trebuie să li se arate că ții la ei.

Indiferent de semnul zodical, fiecare persoană are nevoie de un anumit nivel de atenție din partea partenerului pentru a fi fericit. Chiar dacă partenerul tău face parte sau nu din zodiile care au nevoie mereu de atenție, în cazul în care are nevoie de tine, fii alături de el. Asta nu înseamnă că trebuie să fii la dispoziția lui în fiecare secundă a zilei, doar să fii acolo atunci când are nevoie de tine. Toată lumea merită să fie iubită și îngrijită de partenerul lor.

Surse foto: Pixabay

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.6 (5)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Alege-ti zodia pentru horoscopul de azi 18 ianuarie

  Cauta un furnizor in zona ta

  top 5 divahair.ro

  • vizionate
  • votate
  • discutate
  1. Anul Tigrului de apă 2022 - Cele mai importante predicții pentru zodii în noul an (72620 vizite)
  2. Zodiile protejate de Dumnezeu în 2022: astrele se aliniază în așa fel încât să le fie lor bine (55708 vizite)
  3. Horoscopul dragostei pentru săptămâna 13 - 19 decembrie: Marte intră în Săgetător și nativii au liber la iubit (48173 vizite)
  4. Ce spun cărțile de tarot despre destinul tău, în 2022, în funcție de zodie (44553 vizite)
  5. Semnificația numerologică a anului 2022. Ce schimbări va aduce cifra 6 în viața ta (43037 vizite)
  1. De ce este bine să te rogi la miezul nopții: binecuvântările nemăsurate care izvorăsc din această practică (nota 5)
  2. De ce este Taurul cel mai tare semn zodiacal (nota 5)
  3. De ce ai încetat să mai cauți o relație, în funcție de semnul tău zodiacal (nota 5)
  4. Cum să te îmbraci și cum să nu te îmbraci dacă ești scundă și ai picioarele scurte (nota 5)
  5. Tradiții și obiceiuri pentru Ajunul Bobotezei. Ce trebuie și ce NU trebuie să faci în această zi sfântă (nota 5)
  1. Au apărut primele neînțelegeri la Survivor România. Care sunt vedetele care și-au aruncat cuvinte grele și de ce (0 comentarii)
  2. Horoscop mâine, 20 ianuarie 2022: Gemenii ies din tenebre și pășesc înapoi în lumină (0 comentarii)
  3. De ce am ales să iau cele mai mari decizii de viată fără să mă consult cu familia sau prietenii (0 comentarii)
  4. Mă uit în telefonul soțului meu fără să știe, recunosc. Este greșit sau nu ce fac? (0 comentarii)
  5. 9 prejudecăți pe care le ai despre Taur (0 comentarii)

  LIKE si intra in universul divelor!