Horoscop
Înapoi la

Zodii care sunt binecuvântate cu darul profeției

Zodii care sunt binecuvântate cu darul profeției

Ramona Jurubita

Unii oameni susțin că au puteri paranormale, iar darul profeției este cel mai des invocat. Exact! Anumite persoane pot visa ce urmează să se întâmple în viața lor. Vrei să știi care sunt semnele zodiacale pe care Universul le-a binecuvântat cu acest har?

Se spune că Peștii sunt cei mai axați pe spiritualitate și că intuiția îi ajută să anticipeze anumite situații, dar altele sunt zodiile înzestrate cu darul profeției. Este vorba tocmai despre nativii pe care nu îi consideri înclinați spre misticism, fiindcă sunt mereu ancorați în realitate și gândesc mult înainte de a acționa. Uneori, aceste puteri îi iau și pe ei prin surprindere, fiindcă se transformă în prezicători când se așteaptă mai puțin.

Află dacă te numeri printre norocoșii care pot citi viitorul:

Gemeni
Fiind extrem de inteligenți, au un al șaselea simț foarte bine dezvoltat și anticipează mișcările tuturor. Fiindcă au mereu o energie pozitivă, se pot transforma oricând în talismane norocoase pentru apropiații lor. Le vor arăta și lor calea pe care trebuie să meargă dacă le va fi cerută îndrumarea. Nu oricine are capacitatea de a-și da seama cu mult înainte dacă urmează să se întâmple ceva bun sau rău. Dar Gemenii dețin sigur această abilitate.

Rac
Fiindcă au o sensibilitate aparte, persoanele născute sub zodia Rac pot citi pe cineva de la prima vedere. Asta înseamnă că vor ști întotdeauna ce are de gând să facă omul din fața lor. Nu pot fi păcălite sau influențate de vorbe neadevărate, fiindcă au învățat să asculte sufletul și nu glasul. Racii sunt și visători în momentele de slăbiciune, așa că în timpul somnului au adesea vise profetice.

Fecioară
E greu de crezut că Fecioarele sunt înzestrate cu asemenea capacități. Ele sunt pragmatice și axate pe momentul prezent, pentru că vor să obțină cele mai bune rezultate. Tocmai de aceea, de multe ori nu realizează că imaginile pe care le văd în timpul somnului sunt evenimente ce vor avea loc în viitor. Sfaturile lor sunt întotdeauna bune de luat în calcul, pentru că au tendința să gândească anticipativ.

Imagine care ilustrează ideea de control al timpului, bărbat care ține în mână un dispozitiv cu mai multe ceasuri

Vărsător
Pe Vărsători nu îi mai surprinde nimic. Li s-a întâmplat de atâtea ori ca visele să devină realitate, încât nu mai consideră că puterile lor paranormale sunt speciale. S-au obișnuit să jongleze cu timpul și să nu mai simtă suspans când vine vorba de viitor. În plus, uneori nici nu au nevoie de vise pentru a ști ce urmează să se întâmple. E suficient să se gândească la o situație și își vor da seama cum se va termina totul.

Te-ai gândit vreodată că acești nativi pot ști totul despre viața ta chiar înainte ca tu să trăiești anumite momente? Nu ezita să le ceri ajutorul dacă ți-e teamă de necunoscut.

Citește și: Fiecare zodie are doi îngeri păzitori. Află care sunt ai tăi

Surse foto: PixabayPixabay

Surse articol: CluberYourtangoGlobalhappenings

Articolul urmator
Zodiile care au cele mai frumoase suflete
Zodiile care au cele mai frumoase suflete
Care este darul tau spiritual?
Incepe quiz
Care este darul tau spiritual?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (11)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.