Horoscop
Înapoi la

Zodii de femei care se întâlnesc doar cu bărbați haioși

Zodii de femei care se întâlnesc doar cu bărbați haioși

Ramona Jurubita

Știai că există oameni dependenți de zâmbete și râsete? Ei bine, vei afla acum că așa ceva este posibil, mai ales dacă este vorba de persoane care s-au născut într-o anumită perioadă a anului. Zodia care le reprezintă le dictează această dorință nebună de a avea mereu în preajmă pe cineva amuzant.

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Vei descoperi chiar acum ce femei din zodiac se înconjoară în mare parte din timp doar de oameni cu simțul umorului. Tot ele sunt acelea care se orientează doar spre bărbați haioși când vine vorba de o relație amoroasă. Consideră că s-ar plictisi teribil alături de cei sobri, care nu schițează niciun zâmbet în momentele lor de intimitate. Acesta este și motivul pentru care ar fi în stare să refuze categoric o întâlnire: nu ar accepta în veci ca viața lor să devină monotonă. Criteriul după care își aleg partenerii este simplu – țin întotdeauna cont de cât de amuzanți sunt.

Îndrăgostiți care își savurează cafeaua împreună și râd, în timp ce stau extrem de apropiați.

Gata, nu te mai țin pe jar și îți dezvălui chiar acum sub ce semne zodiacale se află cele mai multe dintre iubitele bărbaților glumeți:

Taur
Femeia Taur este matură și inteligentă, nimeni nu poate nega asta. Doar că are și o latură copilăroasă pe care o ține bine ascunsă și o scoate la suprafață în momentele de nebunie. Îi place să aibă parte de trăiri ce o pot teleporta înapoi în vremea copilăriei, așa că râsetele și chicotelile sunt numai bune pentru a-i îndeplini dorința.

Va fi cu adevărat fericită doar în brațele unui mascul puternic, dar extrem de sensibil. Un astfel de iubit poate oricând să aducă zâmbetul pe chipul jumătății sale, fiindcă are întotdeauna cuvintele la el. Bineînțeles că nu ar accepta pe cineva care nu este loial sau sincer, dar pune preț puțin mai mare pe simțul umorului. Cel mai bine s-ar distra lângă o Fecioară, fiindcă semnele de pământ gândesc la fel și se înțeleg excelent.

Pești
Nativele Pești caută mai mult decât un iubit. Vor pe cineva care să le asculte supărările și să șteargă într-o clipă toată durerea pe care o au în suflet. Cine poate face asta? Cel mai bun prieten care are întotdeauna o glumă pregătită pentru a detensiona atmosfera. La urma urmei, dacă le înțelege și le face să râdă în hohote, nu mai au nevoie de altceva. Se mulțumesc doar cu atât, fiindcă au certitudinea că tot restul vieții se vor bucura de prezența lui încântătoare.

Femeile născute sub acest semn zodiacal se uită mai întâi la nivelul de amuzament pe care îl poate atinge un posibil partener și abia apoi la aspectul său fizic. Așa este, pare de necrezut, dar în cazul lor este posibil orice. Sunt sensibile și vor o iubire adevărată, așa că au ajuns să conștientizeze că o relație înseamnă mai mult decât înfățișarea celui pe care îl strângi în brațe. Vor iubire și muuultă distracție! Au șanse să găsească tot ce își doresc în Raci, fiindcă doar ei sunt la fel de sensibili și tratează lucrurile în aceeași manieră.

Descoperă: Ce vor femeile de la barbati: 10 lucruri care le fac fericite

Capricorn
Această femeie se numără printre cele mai serioase din zodiac, dar asta nu o împiedică să se lase dusă de val când întâlnește pe cineva amuzant. Are o slăbiciune pentru bărbații glumeți și își lasă destul timp liber pentru a se bucura de viață. Râsul cu gura până la urechi poate deveni activitatea ei preferată și chiar are nevoie de cineva care să o echilibreze. Când este prea tensionată sau prea concentrată pe muncă, partenerul trebuie să o ajute să iasă din stare. Acesta este principalul motiv pentru care nu acceptă nici măcar o primă întâlnire cu un tip care îi dă de înțeles de la prima vedere că este static. Nu ar putea trăi clipa lângă omul nepotrivit. Dinamica dintre ea și un Berbec i-ar putea oferi energia de care are nevoie. Doar acest semn i se pare cel mai amuzant, dar asta nu înseamnă că nu oferă șanse și altora.

Gemeni
Glumețele zodiacului nu s-ar putea simți bine în compania oamenilor care nu știu de glumă. Pare logic, nu-i așa? Dar aici este vorba de ceva mai mult. Femeile născute între 21 mai și 21 iunie aspiră întotdeauna la relații din care au ce învăța și își caută parteneri deschiși. Cum să facă o glumă în prezența unui bărbat care nu are simțul umorului? Nimic nu li se pare mai distractiv decât o luptă pentru titlu de „cel mai amuzant membru al cuplului”. Practic, viața lor amoroasă este presărată cu multe hohote de râs și nu s-ar vedea trăind altfel. Se plictisesc rapid de partenerii care nu țin pasul cu ele și nu se tem să renunțe brusc la legăturile care nu le ajută să evolueze. La fel de jucăuși ca ele sunt Leii, care ar fi capabili să le ridice într-o clipită pe culmile plăcerii. Râsetele lor s-ar auzi din depărtare dacă ar fi împreună.

Tu ai avut ocazia să interacționezi cu aceste semne zodiacale? Ți se pare că strâng în jurul lor doar persoane amuzante?

Citește și: 

Surse foto: iStock

Surse articol: CollectiveTimesofindiaYourtango

Articolul urmator
Tipul greșit de persoană pe care o atragi, în funcție de zodie
Tipul greșit de persoană pe care o atragi, în funcție de zodie
Testul de geografie pe care îl trec doar 4% dintre oameni
Incepe quiz
Testul de geografie pe care îl trec doar 4% dintre oameni

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.1 (7)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.