Horoscop
Înapoi la

Zodiile care își blesteamă fostele iubiri

Zodiile care își blesteamă fostele iubiri

Ramona Jurubita

Când ne alegem partenerul/a, încercăm să fim atenți la cât mai multe detalii și vrem să ne asigurăm că nu îi încredințăm viața și secretele noastre unei persoane care nu este de încredere. Cumva, ne protejăm de lucrurile neplăcute care ar putea urma în cazul unei despărțiri. Dar cum dragostea e oarbă, nu știm întotdeauna să facem diferența între un om care este "lapte și miere" tot timpul sau unul care este bun doar când lucrurile merg bine.

Tocmai de asta, astrologia îți sare în ajutor și îți dezvăluie care sunt zodiile ce poartă pică și chiar ajuns să arunce blesteme grele către fostele iubiri după o separare. Așa vei ști de cine să te ferești, fiindcă destrămarea relației poate dezlănțui o adevărată furtună în sufletul lor. Asta înseamnă că vor îndrepta sute de tunete și fulgere spre inima ta, făcându-te să te simți vinovat și pentru greșelile pe care nu le-ai făcut.

Anumite semne zodiacale sunt în stare să dea vina pe fostul/a pentru tot ce a mers prost în relație, folosind cuvinte dure și grele. De asemenea, ele pot blama și chiar blestema persoana care le-a fost alături o bună perioadă de timp. Pare greu de crezut că cineva care susține că a iubit cu toate ființa poate arunca vorbe grele, dar știi cum se spune: "de la dragoste la ură, este doar un pas"! 

Vrei să știi despre cine este vorba? Aceste patru zodii se pot transforma oricând din cei mai grijulii iubiți în cei mai disprețuitori dușmani:

Taur
Taurul iubește întotdeauna cu tot sufletul și este loial până la sfârșitul zilelor sale. Indiferent de problemele dintr-o relație, ar fi gata să meargă oricând mai departe, iertând orice greșeală a partenerului/ei. Dar e ceva peste care nu ar putea să treacă niciodată: despărțirea. Dacă ai de gând să părăsești un Taur, trebuie să știi că te așteaptă zile grele. Acest nativ nu acceptă ușor să se îndepărteze de cel/cea pe care îl/o iubește cu toată ființa.

Să lași această zodie cu ochii în soare ar fi o pedeapsă mult prea mare, care ar stârni revoltă și dorință de răzbunare în sufletul său. Ar fi capabilă să te blesteme și să îți strice imaginea, din cauza suferinței pe care i-ai provocat-o.

Femeie blondă, îmbrăcată în negru, care ține un glob de cristal în mâini

Rac
Racii au așteptări mari când vine vorba de relații și nu concep ideea de separare sau de nefericire în cuplu. Vor ca oamenii de lângă ei să le ofere totul și să îi facă să se simtă speciali.

Dar ce te faci dacă ești împreună cu un Rac și simți că dragostea s-a terminat? Va trebui să îți asumi consecințele, pentru că vor fi extrem de grave! Nativul Rac este imatur din punct de vedere emoțional și se lasă condus de emoțiile de impuls când este dezamăgit. Asta înseamnă că va lăsa furia să-l transforme într-un monstru care ar putea ajunge să-și dorească răul cel mai rău pentru fostul/a. Și ura față de persoana iubită care l-a dezamăgit este singura formă de disprețuire pe care o poate simți acest semn de apă.

Gemeni
Cei mai dulci iubiți și cele mai drăgălașe iubite se află, în mod clar, sub semnul zodiei Gemeni. Totuși, după o despărțire care nu a fost amiabilă, trăsăturile lor întunecate pot ieși brusc la suprafață. Credeai că sunt perfecțiunea întruchipată și că nu pot face rău nimănui? Ei bine, furia lor te va lovi ca o săgeată, direct în inimă.

Dacă pui capăt poveștii de iubire cu un nativ Gemeni, ar trebui să te aștepți la tot ce e mai rău. Te va răni, chiar dacă nu meriți asta și se va asigura că nimeni nu o să se mai apropie de tine pentru multă vreme. Cum? Te va blama în public, iar departe de ochii altor oamenii ar putea chiar să te blesteme.

Berbec
Berbecul se numără printre cele mai atente semne din zodiac. Întotdeauna găsește o cale pentru a face lucrurile să funcționeze, mai ales dacă iubește cu tot sufletul. Dar dacă îi rupi inima, furia sa poate deveni înspăimântătoare! Ce e în stare să facă? Ei bine, te va blestema și se va ruga să decazi, din dorința de a te vedea și pe tine suferind. Dacă totuși îți dorești să o luați pe drumuri separate, va trebui să faci tot posibilul pentru a convinge această zodie să accepte o despărțire amiabilă. În caz contrar, nu vei putea face față acuzațiilor nefondate care vor veni spre tine cu repeziciune.

Ai avut deja „onoarea” de a trece prin asemenea clipe cumplite după un eșec amoros cu una dintre aceste zodii? Dacă da, probabil știi că pot deveni dușmani de temut dacă nu sunt iubite așa cum și-ar dori. Totuși, nu este cazul să generaliză, pentru că întotdeauna există și excepții. Sigur sunt în lume și Tauri, Berbeci, Raci și Gemeni care acceptă fără resentimente să pună punct unei relații dacă aceasta nu mai merge.

Zodii care sunt binecuvântate cu darul profeției

Surse foto: Pixabay, Pixabay

Surse articol: PinkvillaTimesofindiaEastrohelp

Articolul urmator
Zodiile care au cele mai frumoase suflete
Zodiile care au cele mai frumoase suflete
Câte iubiri vei avea în vara 2024?
Incepe quiz
Câte iubiri vei avea în vara 2024?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (40)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.