Horoscop
Înapoi la

Zodiile care obișnuiesc să sufere în tăcere

Zodiile care obișnuiesc să sufere în tăcere

Lorena Pintilie

Adesea este mai greu să suferi în liniște decât să te revolți împotriva celor care te-au rănit. E nevoie de mult curaj și forță interioară pentru a-ți înăbuși durerea, în loc să o lași să doboare totul în calea ei. Această virtute poate fi întâlnită la foarte puține persoane, dar există totuși trei zodii care știu exact cum să procedeze atunci când durerea le cuprinde. Nativii lor sunt adevărați eroi când vine vorba de lupta împotriva problemelor și se ridică de unii singuri în liniște.

Unii oameni tind să înrăutățească orice situație mai puțin plăcută și fac „din țânțar armăsar”. Acest tip de persoane au o cădere psihică de fiecare dată când li se întâmplă ceva rău. Vor începe să strige dacă li se rupe o unghie și vor face mare zarvă dacă au uitat să își pună în bagaj tricoul preferat când merg în vacanță. Vor izbucni în lacrimi, plângând în hohote, în avion, dacă însoțitoarea de bord le-a recomandat să nu se mai ridice din cinci în cinci minute de pe scaun.

Însă tipologia de oameni despre care vom vorbi în continuare este complet opusă. Aceste persoane pot trece prin cele mai chinuitoare situații fără să clipească, ascunzând meticulos orice urmă de durere. Pot îndura adevărate drame și greutăți fără să se plângă sau să se autocompătimească.

Saturn retrograd le va mustra pe zodii pentru greșelile făcute. Află cine va simți acut vibrațiile acestei mișcări astrale

Iată care sunt cele trei semne zodiacale care au cele mai mari șanse să dea dovadă de grație chiar și atunci când puse sub presiune și care reușesc să treacă peste orice nenorocire cu răbdarea unui călugăr budist.

1. Taur

Ești o adevărată stâncă în bătaia valurilor învolburate ale mării. Faptul că ești un semn de pământ te ajută să te menții pe picioare chiar și atunci când viața te lovește cu greutăți de nedescris. Ești practic/ă și logic/ă, mai degrabă decât sensibil/ă și emoțional/ă. Ești totodată vigilent/ă, mereu pregătit/ă pentru orice. Oricât de greu ți-ar fi, ții suferința pentru tine, lupți cu morile de vânt dacă e nevoie, dar nu scoți niciun cuvânt, din teamă, parcă, să nu deranjezi pe cineva. Răbdarea ta nu are limite, iar forța interioară și încrederea în sine te ridică deasupra tuturor celor care nu știu să rabde în viață. Orice vine asupra ta, cu siguranță vei răzbi și vei spune: „Asta e tot?”.

2. Capricorn

Ești un semn de pământ profund centrat pe sine și pe propriile puteri. Ești genul de persoană care spune „ Dacă vrei să fie bine făcut, trebuie să o faci singur”. Îți place să pui accentul pe lucrurile practice din viață, fiind că ești un/o muncitor/muncitoare înnăscută, mereu pus/ă pe treabă. Ai răbdare, la fel ca și Taurul, iar stoicismul te definește aproape în totalitate. Nu îți place să te compătimești și nu vezi niciun rost în acest act care ți se pare mai degrabă degradant, spunând că „toată energia pe care o irosește cineva compătimindu-se și plângându-și de milă ar trebui cheltuită prin construirea unui plan care să îmbunătățească vizibil calitatea vieții”. Suferi în tăcere pentru că îți place să îți rezolvi singur/ă problemele, fără să implici prea multe persoane în procesul de vindecare. Treci direct la cea mai bună soluție atunci când te confrunți cu obstacole, iar asta dă roade, crede-ne! Motto-ul tău în viață e: „Nu te complace într-o situație problematică, pentru că nu faci altceva decât să atragi o a doua problemă pe capul tău”.

Zodiile care simt că nu sunt dorite de nimeni

3. Vărsător

Dacă celelalte două zodii despre care am vorbit erau semne de pământ, tu, Vărsătorule, ești un semn al aerului, mereu pregătit pentru orice provocare, nu-i așa? Nu te plângi niciodată indiferent de situația în care te afli! Mereu găsești o soluție rapidă chiar dacă ai strâns din dinți căutând printre răspunsuri. Guvernat de Saturn și Uranus, ești mereu precaut/ă, sârguincios/sârguincioasă și pragmatic/ă. Pe lângă toate acestea, ai o noblețe și o loialitate foarte greu de găsit, tocmai de aceea nu îți dorești să implici pe altcineva în greutățile tale și preferi să le ții piept de unul/una singur/ă. Profund grijuliu, urăști să-i afectezi pe alții cu poverile tale. O, Vărsătorule, știm cât de puternic ești! Chiar dacă tocmai ți-ai pierdut brațul în luptă, vei ridica din umeri și vei spune: „Eh, e o nimica toată, doar o rană superficială!”.

E admirabil să poți lupta singur cu proprii demoni și să te descurci exemplar chiar și atunci când simți că nu mai poți. Dar, uneori, să ceri ajutor nu te face să fii laș, așa că data viitoare când durerea te asuprește, ridică mâna și strigă după ajutor, suntem siguri că cineva va fi acolo lângă tine!

Surse foto: Unsplash 

Surse articol: Collective World

Articolul urmator
Zodiile care au cele mai frumoase suflete
Zodiile care au cele mai frumoase suflete
Ce zodie ar trebui sa aiba barbatul pe care il cauti?
Incepe quiz
Ce zodie ar trebui sa aiba barbatul pe care il cauti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.8 (5)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Alte subiecte care te-ar putea interesa

    Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Scorpion