Am aflat că iubitul meu m-a înșelat cu... mama lui!

Am aflat că iubitul meu m-a înșelat cu... mama lui!

Redactor Divahair.ro

O tânără din SUA a descoperit recent un detaliu absolut terifiant despre fostul său iubit. Internauții au rămas șocați după ce fata a distribuit câteva detalii despre fostul său partener, printr-un video publicat pe pagina sa de TikTok. „M-a înșelat cu propria sa mamă”.

Cutremurător, nu?

Emma, o tânără din Statele Unite a dat Internetul pe spate după ce a publicat un video în care susține că fostul său iubit ar fi înșelat-o cu propria lui mamă. Internauții au intervenit imediat, aducând tot soiul de argumente contra, dar niciunul nu și-a putut camufla interesul: abia așteptau să audă detaliile picante!

O poveste care a făcut „înconjurul” Internetului

Emma a distribuit în urmă cu mai bine de trei săptămâni un videoclip de numai cinci secunde în care apare un prim-plan cu fața ei, în timp ce privește fix înspre cameră. Alături de imagine, fata a adăugat un text prin care a șocat internauții: „Faptul că mi-am dat seama că fostul meu iubit m-a înșelat cu propria sa mamă este ceva pentru care probabil ar trebui să merg la terapie și nu ceva despre care să glumesc cu prietenii mei”, a scris aceasta.

Emma, tânără din SUA într-un videoclip postat pe pagina sa de TikTok.

Vestea șocantă distribuită de tânără pe TikTok nu a făcut decât să aprindă spiritele printre urmăritorii ei și ulterior să prindă amploare printre alți utilizatori ai rețelei. În lipsa unor amănunte edificatoare, internauții au încercat să găsească o explicație, mulți dintre ei fiind extrem de curioși despre povestea ei. „Te rog să explici mai multe! Nu pot să dorm noaptea din cauza acestei postări”, a comentat o persoană la postarea Emmei. „Cum ai aflat?” și „Ne poți da mai multe detalii?”, au fost doar câteva din întrebările adresate fetei.

Unele comentarii au fost de-a dreptul surprinzătoare! De pildă, un tânăr a întrebat, sarcastic, dacă fostul său iubit nu este cumva Oedip, făcând referire la mitul din Grecia antică în care se vorbește despre un bărbat ce și-a ucis tatăl pentru a se căsători cu mama sa. Mai în glumă, mai în serios, o femeie i-a recomandat tinerei să meargă la terapie, susținând că toate persoanele implicate în poveste ar trebui să procedeze la fel.

Povești de dragoste scoase din filme (de dramă)

Contactată de publicația The Post, din pricina miilor de comentarii adunate în doar câteva zile, Emma a declarat că nu este prima dată când se confruntă cu o astfel de situație cât se poate de bizară. În 2021, o altă poveste asemănătoare a apărut pe pagina sa de TikTok, când a distribuit un clip prin care pretindea că un alt fost partener i-ar fi recunoscut după despărțire că a întreținut relații sexuale cu mama și sora lui biologică.

@mingus.mingus i didn’t know until after we broke up. and he told me bc he thought it’s make me want to stay lol #abcdefu #PlutoTVDecades #fypシ ♬ abcdefu

 

Nu am știut că a făcut așa ceva decât după ce ne-am despărțit. Mi-a spus pentru că a crezut că mă va face să vreau să rămân”, a explicat ea. „Aparent, ai parte de relații surprinzătoare, demne de filmele de la Hollywood”, i-a transmis un urmăritor Emmei.

Printre numeroasele comentarii, mai mulți internauți au prins curaj și au publicat detalii despre poveștile lor de dragoste, ce s-au încheiat în aceeași notă surprinzătoare. O tânără a vorbit despre momentul în care a descoperit că iubitul său o înșală cu mai multe femei simultan. Suspectând că partenerul său nu e tocmai cel mai fidel bărbat de pe Pământ, tânăra în cauză a apelat la o pagină numită „Are We Dating the Same Guy?” (Ne întâlnim cu același tip?), un grup de Facebook conceput pentru a descoperi dacă partenerul tău se întâlnește și cu alte persoane în afară de tine. „Beau liniștită un pahar de vin, stând pe canapeaua iubitului meu, în timp ce el spală vase, neștiind că am aflat de pe rețelele de socializare că m-a înșelat”, a scris aceasta.

Tu ce părere ai? Crezi în explicațiile date de această tânără din SUA sau consideri că „înflorește” realitatea ca să primească și mai multă atenție?

Surse foto: TikTok - @mingus.mingus  

Surse articol: Nypost, TikTok

Articolul urmator
Am descoperit că soțul meu are o aventură cu cel mai bun prieten al lui. Cum am aflat? De pe Instagram!
Am descoperit că soțul meu are o aventură cu cel mai bun prieten al lui. Cum am aflat? De pe Instagram!
Alege numele preferate de copii și aşa ți se va dezvălui ce tip de mamă o să fii
Incepe quiz
Alege numele preferate de copii și aşa ți se va dezvălui ce tip de mamă o să fii

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.