Am avut o relație amoroasă cu un adolescent care a mințit în legătură cu vârsta lui

Am avut o relație amoroasă cu un adolescent care a mințit în legătură cu vârsta lui

Redactor Divahair.ro

Am avut parte de surpriza vieții mele atunci când am aflat că tipul alături de care aveam o relație era adolescent. Aceasta este povestea mea:

Îmi aduc aminte că eram în metrou atunci când unul dintre prietenii mei mi-a spus că sigur voi cunoaște pe cineva în acea seară. Ne îndreptam spre un club.

"Când ieșim în oraș, întotdeauna întâlnim noi oameni. Eu și prietenii mei atragem toți băieții. Crede-mă, vei găsi pe cineva", mi-a zis el, referindu-se la grupul său de prieteni homosexuali.

 Imagine cu o femeie suprinsă care se uită la un telefon

Trecuseră deja șase luni de când mă despărțisem de fostul meu iubit. După zile întregi în care am suferit și am analizat la nesfârșit despărțirea noastră, am reușit, în sfârșit, să îmi revin. Eram bine. Mă concentram doar asupra carierei mele de jurnalist în New York și nici măcar nu speram la o nouă relație.

Dar săgeata lui Cupidon m-a luat prin surprindere în acea seară. L-am văzut pe EL, era chiar acolo, lângă bar, îmbrăcat într-o cămașă de blugi albastră cu guler și o haină de lână maro. Și era atât, dar atât de atrăgător. Pe tot parcursul nopții s-a holbat constant la mine, însă nu a făcut nicio mișcare. După ore întregi în care am încercat să par neinteresată, m-am hotărât să fac eu prima mișcare. Bineînțeles, obligată fiind de prietenele mele. Și uite așa, în mai puțin de 30 de minute, deja vorbeam cu EL.

"Vrei să dansezi?", m-a întrebat, dar eu l-am refuzat numaidecât. În schimb, l-am invitat să ne așezăm pe o canapea pentru a ne continua discuția. Și asta am făcut pentru tot restul nopții. Troy, tipul despre care vorbesc, era din nordul statului New York, însă locuia cu bunica lui în Bronx pentru că nu se descurca de unul singur cu facturile. Am vorbit despre muzică, familie, ocupație și, normal, despre vârstă.

"Câți ani ai?", l-am întrebat.

"Câți ani crezi că am?", mi-a zis.

"25?", am încercat eu să ghicesc.

"Aproape 23.", mi-a spus.

Da, chiar părea să aibă 23 de ani. Arăta ca și cum ar avea 23 de ani și putea purta o conversație matură, specifică vârstei, bineînțeles. În plus de asta, nu ar fi putut intra în club dacă nu ar fi avut peste 21 de ani. Totul părea să se lege.

Noaptea a mers foarte bine. Mă simțeam ca și cum l-aș fi cunoscut de o viață. Ne-am ținut de mână, ne-am sărutat și ne-am distrat împreună. Apoi, după acea întâlnire neașteptată, am continuat să ne vedem timp de trei săptămâni, în fiecare zi. În tot acest timp, am aflat foarte multe lucruri despre el.

De exemplu, s-a întâlnit cu o femeie de 31 de ani timp de șase luni (conform Instagramului său, acest lucru era adevărat), iubea arta și îi plăcea fotografia. Credea că dragostea este o alegere mai degrabă decât un sentiment și considera că surorile lui mai mici îi erau copii. Era creștin și mergea regulat la biserică. Wow, un om cu frică de Dumnezeu, m-am gândit. Era tot ce îmi doream de la un bărbat.

Troy mi-a promis multe lucruri cât timp ne-am văzut. Mi-a spus că părinții lui dețin o casă mare pe Coasta de Est și că mă va duce acolo în vacanță. De asemenea, mi-a promis că mă va plimba pe mopedul lui, lucru care m-a entuziasmat foarte tare. În plus de asta, mi-a plăcut și cum aborda relația noastră intimă. Nu era deloc timid și voia să știe neapărat ce îmi plăcea mie în dormitor.

Totul mergea bine, însă aveam o presimțire ciudată în legătură cu vârsta sa. Mi-a spus că avea aproape 23 de ani, dar ce voia să însemne asta? La un moment dat, în timpul unei conversații, l-am întrebat care e vârsta lui exactă și mi-a răspuns foarte evaziv. Apoi, mi-a zis că dacă mi-ar spune vârsta lui mi-aș schimba percepția mea despre el. Am ignorat, totuși, acest mic detaliu și am continuat să mă văd cu el. Vârsta este doar un număr, nu-i așa?

Chiar îl plăceam pe Troy. Mă făcea să mă simt specială. Mereu mă complimenta, ceea ce foștii mei nu au făcut niciodată. Uneori, mă privea fix în ochi și îmi spunea în șoaptă "ești frumoasă". Odată i-am trimis un selfie, iar răspunsul lui a fost: "Fiecare parte a feței tale a fost așezată perfect pe acea pânză netedă de piele, ești frumoasă". Pur și simplu, mă cucerea cu aceste gesturi mărunte.

Dar într-o dimineață parcă m-am trezit la realitate. Mă vedeam constant cu un tip, deși nu îi cunoșteam vârsta. Cu siguranță că avea un motiv pentru care nu voia să îmi spună! De ce îmi ascundea asta? Ei bine, trebuia să aflu. Așa că m-am așezat în pat, mi-am luat laptopul și am început să cercetez.

L-am căutat mai întâi pe Facebook, însă nu eram prieteni acolo, așa că nu am putut afla prea multe lucruri. Apoi i-am căutat numele pe Google și am descoperit recordurile sale de atletism din liceu. Problema este că...doar ce terminase liceul! Era un adolescent. Nu-mi venea să cred. Mă vedeam cu un adolescent.

Am fost atât de jenată. Mai ales că toate persoanele care au fost cu noi în club în acea seară știau ce vârstă are. Eu eram singura care nu avea nici cea mai mică idee despre asta.

Fiind foarte supărată, m-am gândit la toate modalitățile prin care l-aș putea confrunta. Dar până la urmă i-am format numărul și l-am sunat. Am izbucnit.

"Deci ai 19 ani?", am urlat la el.

A încercat să mă mintă inițial, însă, ulterior, a recunoscut totul. Apoi mi-a spus că m-a mințit tocmai pentru că era sigur că nu aș mai fi fost interesată de el știind acest lucru. Mi-a mai explicat că deși consideră că vârsta este importantă, comportamentul este, până la urmă, factorul determinant.

Totuși, mă mințise. Nu trebuia să facă asta. Privind în urmă, îmi pot da seama că au existat numeroase semnale de alarmă la care ar fi trebuit să fiu atentă. În primul rând, majoritatea prietenilor lui Troy de pe rețelele de socializare erau adolescenți. Unul dintre prietenii săi participase recent la un bal de absolvire... da, pentru că absolvise liceul.

În al doilea rând, surorile lui Troy erau micuțe, aveau între 7 și 12 ani. Și, în cele din urmă, ar fi trebuit să bag de seamă comportamentul lui evaziv. Nu a vrut niciodată să-mi spună vârsta lui reală. Normal că încerca să o ascundă de mine.

Bineînțeles, după această experiență, nu am mai vorbit niciodată cu el. Nu, nu mă deranja vârsta lui, ci faptul că mă mințise. Cum era să continui o relație care era clădită pe minciuni?

*Numele din articol sunt fictive.

*Articolul este o adaptare a celui de pe Yourtango

Citește și: Un băiat primește în mod neașteptat o carte poștală de la tatăl său la doi ani de la moartea acestuia

Surse foto: iStock

Surse articol: Yourtango

Articolul urmator
Un bărbat a avut parte de șocul vieții lui când, la înmormântarea soției lui, a văzut-o pe femeia iubită lângă sicriu
Un bărbat a avut parte de șocul vieții lui când, la înmormântarea soției lui, a văzut-o pe femeia iubită lângă sicriu
Cum va fi viața ta amoroasă în următorii 3 ani? Răspunde întrebărilor testului și află!
Incepe quiz
Cum va fi viața ta amoroasă în următorii 3 ani? Răspunde întrebărilor testului și află!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.3 (3)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.