Un băiat primește în mod neașteptat o carte poștală de la tatăl său la doi ani de la moartea acestuia

Un băiat primește în mod neașteptat o carte poștală de la tatăl său la doi ani de la moartea acestuia

Redactor Divahair.ro

Atunci când o persoană dragă nouă se înalță către ceruri nu ne mai așteptăm să mai primit vreodată vreun semn clar din partea ei. Însă acesta nu este și cazul unui băiețel de doar șapte ani, care a primit o carte poștală de la tatăl lui la doi ani după moartea acestuia. Cum a fost posibil acest lucru?

Micuțul Rowan Torrez și-a pierdut tatăl din cauza unei boli incurabile, în anul 2011. Joseph Torrez suferea de o afecțiune neorologică cunoscută sub numele de boala Creutzfeldt-Jakob, care, din păcate, i-a furat toate bucuriile existenței. Bărbatul nu a reușit să-i rămână aproape fiului său pentru a-l vedea crescând și pentru a-l îndruma prin viață, iar mama băiatului, Julie Van Stone, a fost nevoită să se descurce de una singură.

Imagine cu Rowan Torrez în timpul unui interviu

Chiar și așa, deși a fost răpus de boală, Joseph Torrez a găsit o cale de a comunica cu fiul său. Cel puțin, asta se înțelege dintr-o situație bizară care a avut loc în 2013, la doi ani după moartea lui. Cu doar două zile înainte de aniversarea lui, Joseph a primit o carte poștală din partea părintelui său. Ciudat, nu-i așa? Ei bine, acest lucru a fost posibil tocmai pentru că scrisoarea respectivă a fost trimisă cu mulți ani în urmă și, dintr-un motiv sau altul, nu a ajuns la timp. Sau poate că, în această circumstanță, ea a ajuns chiar la momentul perfect.

În scrisoare, tatăl a scris: "Bună ziua din Pennsylvania. Te iubesc și îmi lipsești foarte mult. Ne vedem în curând. Cu dragoste, tati".

Imagine cu cartea postală primită de către Rowan Torrez din partea tatălui său

Mămica a rămas și ea uimită atunci când a primit cartea poștală. Aceasta chiar a mărturisit că fiul ei a fost mulțumit și, în același timp, liniștit, după ce i-a citit conținutul. Băiețelul a simțit că în felul acesta a primit un ultim rămas bun de la tatăl său.

"Acesta a fost un cuvânt nou pentru el: amintire. Păstrează pălăria tatălui său de marină într-un cuier deasupra biroului său și acum a pus cartea poștală în interiorul pălăriei", a povestit femeia.

Imagine cu pălăria de marină a lui Joseph Torrez

Tatăl și fiul au avut o legătură foarte strânsă în ciuda faptului că locuiau separat. Joseph a fost nevoit să se mute din Colorado pentru a obține două diplome de masterat și pentru a putea oferi familiei sale un trai mai bun. Potrivit soției sale, el a ținut mereu legătura cu fiul său și a fost un tată extraordinar. 

Mămica și-a mai amintit, de asemenea, că regretatul ei soț o întreba mereu despre cărțile poștale.

Ea a primit trei sau patru cu timpul, însă bărbatul i-a spus deseori că i-a trimis mult mai multe. În cele din urmă și din fericire, una dintre cărțile poștale care s-au rătăcit a apărut chiar la momentul potrivit. În felul acesta, Rowan a simțit, cu adevărat, că tatăl lui i-a fost alături cu ocazia zilei sale de naștere.

Imagine cu Julia și fiul ei în timpul unui interviu

Micuțul și mama sa cred că Joseph a încercat să ia legătura cu ei prin intermediul acelei scrisori. Cu puțin timp înainte de a muri, el le-a spus că totul în viață este "un cerc" dar și că "Suntem o familie. Vom fi din nou împreună".

Tu ce crezi despre această poveste emoționantă?

Citește și: O femeie de 100 de ani, arestată. Motivul este cel puțin surprinzător

Surse foto: Youtube

Surse articol: Amomama, Today, Usmagazine

Articolul urmator
Un băiat a ajuns pe drumuri chiar în ziua în care a împlinit 18 ani după ce mama lui l-a dat afară din casă
Un băiat a ajuns pe drumuri chiar în ziua în care a împlinit 18 ani după ce mama lui l-a dat afară din casă
Ce carte de joc te reprezinta?
Incepe quiz
Ce carte de joc te reprezinta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.6 (10)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.