Au vrut să adopte un copil care s-a dovedit a fi, de fapt, fiica lor biologică. Fata fusese schimbată accidental la naștere

Au vrut să adopte un copil care s-a dovedit a fi, de fapt, fiica lor biologică. Fata fusese schimbată accidental la naștere

Redactor Divahair.ro

După ce părinții ei au decedat într-un accident de mașină, o adolescentă rămasă singură pe lume a făcut o descoperire incredibilă. A apelat la un test ADN pentru a afla dacă are alte rude îndepărtate, căci și bunicii ei muriseră, și și-a găsit părinții biologici... deși nu știa că a fost adoptată. Continuarea poveștii te lasă fără cuvinte.

O fată de 15 ani, Sofia, a rămas singură pe lume atunci când părinții ei au murit într-un accident de mașină. Bunicii ei, din păcate, nu mai erau în viață și, în plus de asta, nu avea nici frați sau surori. Pentru că nu voia să rămână în grija asistenților sociali, aceasta a făcut un test ADN și a aflat că părinții ei biologici erau, de fapt, în viață.

Ulterior, a făcut cunoștință cu adevărații ei părinți și a aflat că aveau, de asemenea, o altă fiică, pe Cristina. S-a mutat alături de aceștia și, chiar dacă ea s-a adaptat cu ușurință noii sale vieți, sora sa vitregă nu a reușit să o facă.

Chiar dacă, în fond, viața sa a fost minunată alături de părinții și frații ei, Cristina s-a simțit deseori ca o impostoare în familia sa. Pur și simplu, nu se putea adapta.

Mai mult de atât, tânăra era numită și "rățușca cea urâtă" când era mică. Spre deosebire de părinții și de frații ei mai mari, nu a strălucit niciodată la învățătură, nu s-a făcut remarcată la atletism și nici nu era populară în școală. Cu timpul, s-a ales cu anxietate socială și i-a fost tot mai greu să se obișnuiască cu colegii ei.

Imagine cu o adolescentă tristă care plânge

Lucrurile au devenit și mai rele atunci când un reprezentat de la Protecția Copilului i-a contactat pe părinții Cristinei pentru a-i întreba dacă sunt dispuși să ia o adolescentă la ei acasă, care tocmai își pierduse părinții. Persoana respectivă a mai dezvăluit, spre surprinderea tuturor, că Sofia ar putea fi rudă cu ei.

În cele din urmă, s-a constatat că adolescenta era compatibilă din punct de vedere genetic cu părinții Cristinei. După numeroase investigații, cuplul a aflat că ea era, de fapt, fiica lor biologică și că a fost schimbată accidental la naștere cu Cristina.

După ce a primit vestea, cuplul a fost încântat să o aibă pe adevărata lor fiică acasă, însă a început să o neglijeze Cristina. În tot acest timp, adolescenta a început să se simtă lăsată pe dinafară.

Zi de zi, prezența Sofiei o făcea să se simtă inferioară din toate punctele de vedere. Anxietatea ei se amplifica oriunde ea era prin preajmă. După ce a început să meargă la școala la care studia și Cristina, a devenit foarte populară și favorita profesorilor. Bineînțeles, sora sa vitregă nu a fost deloc fericită cu asta.

Cristina a început să trăiască în agonie, deoarece nu se putea opri din a se compara cu Sofia. Problema este că părinții eu au încetat să o mai trateze așa cum o făceau înainte ca fiica lor biologică să apară în peisaj.

De exemplu, atunci când a câștigat un premiu pentru artă digitală, adolescenta i-a chemat pe părinții ei la expoziție, însă ei au refuzat să meargă. În schimb, atunci când Sofia s-a întors acasă cu un premiu de lider al elevilor, aceștia i-au organizat o petrecere.

În ziua respectivă, la petrecere, Cristina nu a mai putut suporta toată agitația și voia bună din jurul Sofiei, așa că s-a decis să plece de acolo fără să anunțe pe cineva. Ei bine, în timp ce traversa camera, sora sa vitregă a strigat-o și a întrebat-o unde merge. După ce a văzut cum este privită cu neîncredere, adolescenta a început să plângă și a fugit.

Ulterior, a accesat platforma Reddit și și-a împărtășit incredibila poveste cu publicul larg. Internauții au reacționat în număr cât mai mare și au încercat să-i ofere un sfat sau să o ajute cu o vorbă bună.

"Acordă-ți pauza pe care o meriți și timpul pentru a te adapta la situația profund de dificilă în care ai intrat", a scris cineva.

"Nu fii atât de dură cu tine și vorbește cu părinții tăi. Încerc din răsputeri ca părinte să nu-mi tratez unul dintre copii mai bine decât altul, dar nu este întotdeauna ușor", a mai spus cineva.

"Sincer, și părinții tăi, probabil că se confruntă cu multă vină pentru că nu au avut-o pe Sofia în viața lor", a mai zis o altă persoană.

Ulterior, Cristina a dezvăluit că Sofia nu era responsabilă pentru nesiguranțele ei: "Urăsc faptul că nu sunt adevărata lor fiică, că nu mă integrez și că nu voi putea niciodată să-mi întâlnesc părinții biologici alături de care m-aș fi putut adapta".

În plus de asta, cuplul a dat în judecată spitalul pentru situația care a fost creată.

"Cu siguranță se simt vinovați, mai ales pentru că părinții mei biologici care au crescut-o pe Sofia erau mult mai puțin înstăriți decât ei, așa că Sofia nu a crescut cu atât de multe resurse precum am făcut-o eu și frații mei", a mai povestit Cristina.

Tu ce crezi despre această situație? Greșesc cei doi soți că nu o mai tratează pe fata pe care au crescut-o atâția ani la fel ca la început? Ce ar trebui să facă Cristina mai departe?

*Numele persoanelor din articol sunt fictive.

Citește și: O bătrână a apărut neinvitată la nunta nepoatei sale și a fost izgonită și jignită pentru hainele umile pe care le purta

Surse foto: iStock

Surse articol: Amomama, Reddit

Articolul urmator
Soțul i-a murit în ziua nunții, dar femeia i-a adus fiica pe lume după trei ani. Copila seamănă leit cu el!
Soțul i-a murit în ziua nunții, dar femeia i-a adus fiica pe lume după trei ani. Copila seamănă leit cu el!
Ai fost binecuvântată ori blestemată la naștere?
Incepe quiz
Ai fost binecuvântată ori blestemată la naștere?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.