Familia nu mi-a venit la nuntă pentru că m-am căsătorit cu bărbatul pe care l-a plăcut sora mea

Familia nu mi-a venit la nuntă pentru că m-am căsătorit cu bărbatul pe care l-a plăcut sora mea

Redactor Divahair.ro

Inima face alegeri care nu depind în totalitate de noi și uneori chiar nu ne putem împotrivi sentimentelor. Când dragostea este mare, o căsătorie devine cel mai mare motiv de bucurie, fiindcă poate uni două suflete pe vecie. Dacă doi oameni se plac, cei din jur ar trebui să se retragă și să îi lase să își trăiască povestea în liniște. Din păcate, nu de fiecare data se întâmplă așa…

Tu ce ai face dacă te-ai îndrăgosti de iubitul/a unei persoane apropiate și sentimentul ar fi reciproc? Te-ai împotrivi destinului și i-ai da voie să trăiască nefericit/ă în relația pe care o are? Sau ai accepta să vă luați de mână și să vă construiți un viitor al vostru, indiferent de riscurile existente?

Mireasă care își șterge lacrimile cu un șervețel.

În această situație s-a aflat o tânără care a luptat ani de zile cu iubirea pe care i-o purta unui tip ce a avut o oarecare legătură cu sora ei. Derutată de situația în care se afla și de poziția pe care a luat-o familia față de ea, a decis să ceară sfatul utilizatorilor Reddit. A făcut acolo o postare în care a explicat prin ce trece, iar povestea a luat o altă întorsătură în momentul în care sora a aflat că povestea lor a ajuns publică. Așa s-a născut un război între ele, iar mediul online s-a împărțit în două tabere.

Ca să vedem cine are dreptate, va trebui să aflăm cum a început totul și ce decizie au luat îndrăgostiții după mai bine de 10 ani în care au încercat să fugă unul de celălalt. Vom folosi nume alese la întâmplare, pentru că părțile implicate au dorit să își păstreze identitatea secretă. Așadar, pe cele două surori le vom numi Ingrid și Mara, iar bărbatului de care s-au îndrăgostit amândouă îi vom spune Victor.

Ingrid a povestit pe Reddit despre prima întâlnire cu iubirea vieții ei. Totul a început pe vremea când sora ei Mara era studentă și a venit acasă cu mai mulți colegi de la facultate. Printre ei se afla și Victor, băiatul de care Mara era profund îndrăgostită.

„Sora mea și soțul meu au mers împreună la facultate. A fost îndrăgostită de el din prima zi. Numai despre el vorbea. Au devenit parte a unui grup de prieteni foarte apropiați și în același an l-a invitat pe el și pe alți prieteni să petreacă a doua zi de Crăciun cu familia mea. Acolo l-am cunoscut. Am făcut dragoste în aceeași noapte și m-am simțit oribil. Sora mea și-a refăcut viața în cele din urmă. L-a cunoscut apoi pe actualul ei soț și s-a căsătorit vara trecută.”, așa a început Ingrid textul de pe Reddit.

Prieteni reuniți la o cină de Crăciun

De la acel moment au trecut 10 ani și se pare că apele nu s-au liniștit nici acum în familia lor, deși Mara este deja așezată la casa ei.

„În toți acești ani, eu și soțul meu ne-am întâlnit sporadic și la una dintre ieșiri mi-a spus că mă iubește. Dar ce am fi putut face? Am încercat să ne întâlnim cu altcineva, eu am încercat să îl uit, dar nu mă puteam imagina la brațul altcuiva. Acesta este motivul pentru care toate relațiile mele au fost scurte și fără dragoste. Ne-am reîntâlnit „oficial” la nunta surorii mele, ea își invitase toți prietenii din facultate. Atunci eu și soțul meu (devenit între timp) ne-am revăzut și mi-a cerut să nu mai fugim. Atunci am început să ne întâlnim în secret. Un an mai târziu, m-a cerut în căsătorie.”, a continuat aceasta cu explicațiile.

I-a fost teamă să le spună celor din familie despre iubirea pe care a trăit-o în toți acești ani, așa că a ales să nu le spună tot adevărul. Această decizie a costat-o scump, fiindcă se pare că Mara a reacționat destul de urât.

„Le-am spus că ne-am întâlnit la nunta surorii mele și că ne-am înțeles. Nu le-am spus niciodată că sunt îndrăgostită de el de aproape un deceniu și că de la acel Crăciun ne-am întâlnit cel puțin o dată pe an și că au fost cele mai frumoase zile din viața mea. Sora mea este căsătorită, fericită și tocmai a născut. Cu toate acestea, mi-a spus că mă urăște și că nu a vrut niciodată să aibă de-a face cu mine. Familia mea a împărtășit același sentiment.”, a mai spus Ingrid.

Victor era dispus chiar să renunțe la căsătorie de dragul iubitei sale, ca să se asigure că aceasta nu se va lovi de un refuz când îi va invita pe cei dragi la nunta lor. Dar Ingrid și-a dorit să își unească destinele, așa că a făcut o încercare. Din nefericire, niciun membru al familiei sale nu a acceptat să îi fie alături în ziua cea mare.

Femeia nu înțelege de ce toți o condamnă pentru că a ales să trăiască lângă persoana iubită, mai ales că sora ei avea deja propria familie.

„Mi-aș dori să mă ierte pentru că în sfârșit mi-am ales fericirea.”, au fost cuvintele prin care Ingrid și-a exprimat dezamăgirea.

Dar lucrurile nu s-au terminat aici, fiindcă de la acest episod, problemele au continuat să apară. Soțul Marei a fost deranjat că aceasta nu și-a iertat sora pentru o poveste atât de veche și a început să pună la îndoială sentimentele pe care le are pentru el. Așadar, totul s-a amplificat, iar familia celor două femei s-a supărat și mai tare pe Ingrid, făcând-o vinovată de neînțelegerile dintre Mara și actualul ei partener.

Femeie care stă supărată pe canapea și își ignoră partenerul

„Am judecat greșit pasiunea surorii mele. Cu toții știam că era îndrăgostită și că a fost rănită când el nu a dorit-o, dar eu credeam că a trecut peste până când și-a cunoscut soțul. Acum nu mai sunt sigură.”, a adăugat Ingrid într-o editare ulterioară a postării.

Această situație complicată din viața ei a strâns mii de reacții și mulți oameni au încercat să o ajute cu sfaturi. Unii dintre ei nu i-au dat dreptate, în timp ce alții i-au spus că a procedat corect. Se pare că partea de adevăr a surorii este diferită, iar câteva persoane au găsit-o pe Reddit, apoi au început să confrunte poveștile, punând cap la cap toate detaliile.

Ingrid a susținut până la capăt că tot ceea ce a scris este adevărat, exprimându-și în repetate rânduri dorința de a relua legătura cu familia ei. Le-a spus utilizatorilor Reddit că va face o ultimă încercare și va mai trimite o serie de explicații către cei dragi.

„Oricum, am de gând să trimit un e-mail familiei mele în seara asta și să includ tot adevărul. Este ultima mea încercare de împăcare. Dacă ei nu vor dori să aibă nimic de-a face cu mine, îi voi lăsa și voi merge mai departe cu viața mea și voi încerca să găsesc consolare în noua mea familie. Vă mulțumesc tuturor pentru că m-ați ascultat.”, a concluzionat Ingrid.

Anumite persoane i-au recomandat să vorbească deschis cu părinții și să nu mai aștepte consolare de la străini, în timp ce alții au fost chiar dispuși să o susțină moral. Iată cum sună câteva dintre comentarii:

  • „Cui îi pasă? Sora este măritată cu un alt bărbat.”
  • „Sora ei s-a simțit trădată pentru că era profund îndrăgostită de acel bărbat.”
  • „Simt că este mai mult de atât. Poate că autoarea postării a făcut întotdeauna lucruri pentru a concura cu sora... Faptul că întreaga familie nu a mers la nuntă sugerează că există mai multe acolo, deoarece altfel este foarte ciudat.”
  • „Reacția surorii provoacă probleme în propria ei căsnicie, ceea ce înseamnă, evident, că mai există sentimente după tot acest timp.”
  • „Nu e vorba despre bărbat, ci despre trădarea unei persoane cu același sânge.”
  • „Familia știe cu siguranță că autoarea postării a mințit.”

Așadar, părerile sunt împărțite. Dar tu ce crezi? Există șanse ca fiecare femeie să aibă partea ei de adevăr și amândouă să aibă un gram de dreptate. Totuși, ce ai face dacă te-ai afla într-o asemenea situație?

Citește și: Sora mea este geloasă pe relația dintre mine și cumnatul meu. Ce să fac?

Surse foto: iStock, Pexels

Surse articol: RedditYourtangoFlipboard

Articolul urmator
Tatăl nu-și poate întreține familia după ce și-a pierdut piciorul. Într-o zi primește o sumă uriașă de la un bun samaritean
Tatăl nu-și poate întreține familia după ce și-a pierdut piciorul. Într-o zi primește o sumă uriașă de la un bun samaritean
Ce fel de nunta ti se potriveste?
Incepe quiz
Ce fel de nunta ti se potriveste?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.