Femeia însărcinată își prinde soțul în pat cu mama ei și află că frații ei mai mici sunt produsul aventurii acestora

Redactor Divahair.ro

O femeie însărcinată își surprinde, din greșeală, propria mamă în timp ce întreține relații intime cu soțul său în dormitorul lor și îl cheamă imediat pe tatăl ei la locul faptei...

O femeie în vârstă de 40 de ani, a postat pe Reddit, sub numele de utilizator blownupmarriage1, povestea ei de coșmar. Nu și-a imaginat niciodată că soțul îi va mărturisi că a avut o aventură cu mama ei (în vârstă de aproape 60 de ani) și că aceasta dura de mai bine de două decenii.

Femeie  gravida care se cearta cu sotul

Femeia plecase într-o excursie cu prietenele chiar înainte de Anul Nou. S-a întors acasă cu o zi mai devreme și până să ajungă în dreptul dormitorului, credea că nu există probleme sau secrete în mariajul ei. Fiind însărcinată în 7 luni, era dornică să se întindă în pat cât mai rapid, după călătoria obositoare, așa că s-a dus direct către camera ei. Nu mică i-a fost groaza când, deschizând ușa, s-a trezit martora unei scene șocante: soțul, în vârstă de 39 de ani, era în pat cu mama ei. Dacă asta nu era de ajuns, mama ei, înfășurată într-un cearșaf, a strigat la ea, spunându-i să iasă din „dormitorul lor”, apoi a plecat furtunos la casa ei, care era în apropiere.

Întâmplător, fiica mai mare a femeii însărcinate, în vârstă de 22 de ani, a asistat și ea la scena cumplită și, la insistențele mamei sale, a acceptat să nu discute cu nimeni până când tatăl ei nu mărturisește adevărul. Extrem de dărâmată, și-a confruntat imediat soțul.

Spre groaza sa, el a mărturisit că aventura a început pe când aveau 18 ani, atunci când s-au mutat împreună cu părinții ei. Făcând calcule, ea nu s-a putut abține să nu speculeze modul în care cronologia aventurii a coincis cu nașterea fraților ei gemeni, de 20 de ani, și a fratelui mai mic, de 18 ani.

Și-a dat soția afară și a făcut teste ADN pentru cei trei băieți mai mici

Chinuită de gândul că soțul său ar putea fi tatăl fraților ei mai mici, fără să se mai gândească, femeia l-a sunat imediat pe tatăl ei (63 de ani) și i-a spus că vrea să se întâlnească, dar fără să o cheme și pe mamă. Bărbatul a fost devastat când ginerele a mărturisit adevărul, murdărind, astfel, povestea de dragoste de 43 de ani pe care o avea cu soția sa, care era și iubita lui din liceu.

Bărbat în vârstă, stând în întuneric, supărat și gânditor

Vestea despre aventura celor doi a distrus întreaga familie și, în cele din urmă, sora mai mare a femeii trădate a organizat o cină la care a invitat toate rudele pentru a face publică situația. În timp ce majoritatea membrilor familiei și chiar părinții fostului soț au fost de partea autoarei postării, cei trei frați mai mici ai femeii și una dintre surorile ei, în vârstă de 38 de ani, au fost furioși, culmea, pe ea, că a făcut public așa ceva. Cu toate acestea, tatăl celei înșelate a insistat să facă rapid niște teste ADN, pentru a confirma paternitatea copiilor săi mai mici, nu înainte de a-și da afară soția. Rezultatele nu numai că au alimentat suferința femeii și a tatălui ei, dar au arătat clar că băieții erau, de fapt, rezultatul iubirii dintre cei doi amanți.

Neputând să proceseze acest adevăr cutremurător, autoarea postării și-a alungat soțul și l-a trimis să locuiască în casa părinților lui, apoi a dus o luptă curajoasă pentru a-și lua partea care i se cuvenea din afacerea pe care l-a ajutat să o construiască.

Incredibil de rănită, și-a spus dilema pe Reddit, sperând că sfaturile altor utilizatori ai platformei îi vor ușura povara de pe umeri.

Cu peste 12.000 de aprecieri, plus 1.000 de comentarii, oamenii din mediul online s-au grăbit să o susțină, criticând comportamentul celor doi trădători, în cele mai dure cuvinte posibile.

„Știi, eu cred 100% că dacă doar tu i-ai fi găsit în pat și fiica ta nu ar fi fost acolo, aceștia ar fi negat”, a presupus utilizatorul cu numele No_rxn.

Pe măsură ce dezbaterea s-a aprins, utilizatorul Link_hunter9 s-a alăturat discuției și a încurajat-o pe femeie, dar a fost la fel de zguduit de situația ei. Persoana respectivă a scris:

„Ce a fost în mintea acestui bărbat? Îmi pare atât de rău că a trebuit să treci printr-un astfel de coșmar... Meriți acea pace pe care mama și fostul tău ți-au luat-o.”

Autoarea a povestit și că soțul ei a încercat să justifice cum a început aventura. A spus că a pornit într-un moment în care ei doi au avut o ceartă. Era supărat și soacra lui l-a consolat, apoi lucrurile au evoluat.

Femeia a povestit ce a mai recunoscut fostul ei soț: „I-a plăcut și a continuat să se țină după ea apoi. A spus că ar fi divorțat de mine, dar știa că ar fi fost despărțit de mama mea”.

Bătrânul de 63 de ani a topit verigheta lui și a fiicei lui și a comandat ca din ele să fie făcut un inel de divorț pentru ea.

„I-am pregătit cina tatălui și el a stat de vorbă cu fetele mele... În plus, gemenii vorbesc din nou cu el, așa că au început să petreacă iar timp împreună”, a mai povestit ea.

De reflectat:

Oare ar mai fi aflat femeia despre aventura soțului ei dacă nu s-ar fi întors acasă cu o zi mai devreme din călătorie?

Ea a spus că mama și soțul ei și-ar fi continuat aventura dacă nu i-ar fi prins împreună în dormitorul ei când a ajuns acasă mai devreme decât era programat. Totuși, este incert dacă ar fi scos la iveală infidelitatea soțului și a mamei sale, având în vedere cum au ascuns-o de toată lumea timp de aproape 20 de ani.

Crezi că aceasta și-a iertat mama și fostul partener pentru ceea ce i-au făcut?

Într-unul dintre răspunsurile postării, când un utilizator a întrebat dacă soțul și mama ei sunt încă împreună, femeia a spus că nu vrea să știe nimic de ei și că acum nu mai este deloc interesată de viața mamei sale. De asemenea, a subliniat că nu va mai vorbi cu fostul partener decât despre copiii lor. Deși a dat de înțeles că nu vrea să-i ierte pe cei doi, doar timpul va spune cum va procesa ea situația pe mai departe.

Tu ce ai face dacă ai afla că în familia ta există un secret ca acesta? Cunoști cazuri similare? Este greu de imaginat că astfel de povești sunt adevărate, dar uneori, viața reală bate orice scenariu de film.

Citește și: Soacra mea așteaptă să fie plătită pentru că are grijă de propriul ei nepot

Sursă articol: Amo MamaRedditDailyadvent

Surse foto: iStock

Articolul urmator După moartea soldatului, mama i-a deschis telefonul și a văzut un mesaj de la un o necunoscută: "Sunt însărcinată"

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.8 (8)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.