Iubirea este singura emoție care nu piere! Soțul se îmbracă la fel, de peste 15 ani, pentru că este singurul pe care soția lui cu Alzheimer îl mai recunoaște

Iubirea este singura emoție care nu piere! Soțul se îmbracă la fel, de peste 15 ani, pentru că este singurul pe care soția lui cu Alzheimer îl mai recunoaște

Redactor Divahair.ro

Iubirea adevărată poate înfrunta și cele mai mari obstacole care se pun în calea ei. Doi oameni care se iubesc nu vor fi niciodată separați de timp, distanță, necazuri sau boală. În afară de moarte, ei pot trece peste orice dacă se țin de mână și continuă să meargă pe același drum.

Nu crezi în asemenea povești cu final fericit? Ei bine, gestul impresionant al unui bărbat de 86 de ani îți va dovedi că dragostea este cea mai puternică legătură. Soția lui are 82 de ani și sunt căsătoriți de șase decenii. Au împreună patru fete și nepoți deja mari, dar iubirea lor nu va ajunge niciodată la final.

Bătrânul a fost medic pediatru și întotdeauna a fost admirat pentru răbdarea și grija pe care le avea față de pacienții săi micuți. În urmă cu puțin timp, admirația tuturor a crescut, după ce s-a aflat ce poveste incredibilă trăiește în viața personală.

Ultimii 15 ani au fost cu adevărat grei pentru acest cuplu trainic, după ce soția a fost diagnosticată cu Alzheimer. Această boală a făcut-o să uite totul, în afară de iubirea pe care ea și partenerul ei și-o poartă de aproximativ 60 de ani.

Această poveste de dragoste a fost făcută publică de nepoata lor Cătălina, care a rămas impresionată când a văzut cât de grijuliu, iubitor și protector este bunicul ei cu femeia pe care o iubește de o viață întreagă.

@katiuska.bg Respuesta a @Isabella Michelle ♬ You Are The Reason - Calum Scott

Devotamentul lui infinit o ajută pe bătrână să își amintească în fiecare zi cât de iubită este. Dar cum crezi că reușește acesta să o facă să nu-l uite? Ei bine, de 15 ani poartă aceleași haine, ca să se asigure că imaginea lui este aceeași în ochii partenerei. Se aranjează înainte de a merge la ea în cameră să o viziteze, iar apoi se concentrează pe îmbunătățirea stării ei de spirit. Îi cântă, o sărută și o privește în ochi, arătându-i că iubirea lui este infinită.

„Nu înceta să mă privești!”, i-a spus femeia când a observat cât de tandru o privește.

Bătrâna de 82 de ani bolnavă de Alzheimer care își privește cu dragoste partenerul în vârstă de 86 de ani

Bărbatul a respectat în totalitate promisiunea pe care i-a făcut-o în ziua căsătoriei și a rămas lângă ea nu doar la bine, ci și la greu. Câți mai fac așa în zilele noastre?

Chiar dacă viața a fost dură cu ei, au rămas la fel de îndrăgostiți și după ce au trecut de 80 de ani, iar acest lucru nu poate decât să o bucure pe nepoata lor Cătălina care îi privește ca pe un exemplu. Fiindcă s-a simțit mândră felul în care a evoluat relația bunicilor ei, a decis să publice imagini cu ei în mediul online. Videoclipul încărcat pe TikTok a ajuns viral și a strâns peste 16 milioane de vizualizări și peste 3 milioane de aprecieri.

Oamenii din mediul online au reacționat imediat la imaginile emoționante și nu au lăsat doar simple aprecieri, ci și comentarii de laudă la adresa bunicului. Iată cum sună câteva dintre mesaje:

„Doamne, dacă nu-mi trimiți o iubire de genul ăsta, nu vreau nimic 😩🤍”

„Mi-a atins sufletul, îți mulțumesc enorm pentru că ai împărtășit acest video și pentru că ai demonstrat că dragostea există și durează ani de zile dacă găsești partenerul perfect.”

„Mă face să cred că oamenii buni există.”

„Așa cum îl privește ea când se privesc unul pe celălalt... ochii sunt ușa către suflet.❤️🩹”

„Ce bucurie să-l văd pe Edgar. Mă cunoaște de când aveam 4 ani, azi 69, a avut grijă de cei trei copii ai mei, este o dulceață și un excelent pediatru! Trimite-i o îmbrățișare!”

„Ce poveste frumoasă de dragoste!”

Tu ce i-ai transmite acestui bătrân dacă ai ști că mesajul tău ajunge la el? Sigur s-a bucurat când nepoata i-a spus cât este de apreciat de milioane de oameni.

Citește și: Soțul devotat, în vârstă de 93 de ani, își vizitează zilnic soția la azil: "Știi că te iubesc?"

Surse foto: iStock, Tiktok

Surse articol: AmomamaFlipboard

Articolul urmator
Am aflat că cel mai bun prieten al meu de peste 10 ani este un actor plătit de familia mea pentru a-mi fi prieten...
Am aflat că cel mai bun prieten al meu de peste 10 ani este un actor plătit de familia mea pentru a-mi fi prieten...
Ce vei face peste 10 ani?
Incepe quiz
Ce vei face peste 10 ani?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.6 (6)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.