Mama l-a înșelat pe tata timp de șase ani înainte ca el să moară

Mama l-a înșelat pe tata timp de șase ani înainte ca el să moară

Redactor Divahair.ro

Relațiile nu sunt niciodată perfecte, știai asta? Multe povești de iubire, oricât de minunate ar părea ele, nu se asemănă nici pe departe cu idilele din celebrele filme romantice de la Hollywood. Majoritatea dintre ele ascund, de fapt, probleme uzuale, mai mult sau mai puțin complicate, de care orice cuplu s-ar putea lovi la un moment dat.

Una dintre cititoarele Bodyandsoul a crezut foarte mult timp că relația părinților ei era perfectă și obișnuia să idealizeze legătura pe care aceștia o împărtășeau. Ulterior, din păcate, a aflat că mama sa l-a înșelat pe tatăl ei exact șase ani înainte ca el să-și dea ultima suflare. Femeia a rămas șocată atunci când a auzit această veste. Cum era să reacționeze în acest caz, până la urmă?

 Imagine cu o familie nefericită în care generații diferite se ignoră reciproc după ce s-au certat.

Confuză fiind, aceasta a hotărât să trimită o scrisoare psihologului clinician Jo Lamble pentru a-i cere sfatul. Mesajul ei este următorul:

"Întotdeauna am considerat mariajul părinților mei un "obiectiv" de referință în ceea ce privește relațiile. Eram impresionată de dragostea și respectul pe care și le purtau unul celuilalt. Dar, de curând, mama mea a mi-a dat o veste care a picat mai ceva ca o bombă.

L-a înșelat pe tatăl meu, care a murit în urmă cu un an, timp de șase ani înainte ca el să-și dea ultima suflare. Acest secret al ei a aruncat în aer tot ceea ce credeam că știu despre iubire, dar surorii mele nu pare să-i pese deloc de asta. Pur și simplu, nu pot trece peste indiferența ei.

Cum pot să o fac să înțeleagă că ceea ce a făcut mama noastră a fost greșit?"

Răspunsul psihologului este următorul:

"Este interesant faptul că principala ta preocupare pare să fie indiferența surorii tale. Faptul că ei nu pare să-i pese te face să te îndoiești de propria ta reacție? Ei bine, niciuna dintre voi nu a reacționat greșit.

Ți-a plăcut mult viziunea pe care o aveai asupra relației părinților tăi, așa că nu e de mirare că ești atât de dezorientată acum. Poate că sora ta nu s-a gândit prea mult la relația lor sau poate că nu i-a considerat niciodată un model e urmat. Reacțiile noastre se bazează, de obicei, pe propriile noastre așteptări.

Tu te așteptai ca părinții tăi să fie fideli unul altuia, așa că este normal să fii supărată știind ce s-a întâmplat cu adevărat. Dar ține minte, aventura nu indică faptul că mama și tatăl tău nu s-au iubit și nu s-au respectat unul pe celălalt.

Ai discutat deschis cu mama ta despre asta? Ți-a explicat de ce l-a înșelat? Sper ca povestea ei să nu-ți afecteze amintirile despre tatăl tău, dar poate că ea te îți va explica mai multe despre ceea ce s-a întâmplat.

Poate că are anumite regrete, iar tu poți învăța din greșelile ei. În felul acesta, într-o bună zi, vei știi cum să abordezi astfel de probleme dacă te vei confrunta cu ele."

Tu ce crezi despre această situație? Ce consideri că ar trebui să facă femeia în acest caz?

Citește și: Da, o să ne dăm fiica afară din casă și uite de ce!

Surse foto: iStock

Surse articol: Bodyandsoul

Articolul urmator
A trăit în durere cumplită și suferință de când a venit pe lume și a decis să plece din această lume, dar nu înainte de a merge la balul de absolvire, alături de mama ei
A trăit în durere cumplită și suferință de când a venit pe lume și a decis să plece din această lume, dar nu înainte de a merge la balul de absolvire, alături de mama ei
Alege numele preferate de copii și aşa ți se va dezvălui ce tip de mamă o să fii
Incepe quiz
Alege numele preferate de copii și aşa ți se va dezvălui ce tip de mamă o să fii

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (5)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.