O fată bogată se preface că este săracă pentru a-și testa iubitul, care provine dintr-o familie bogată

O fată bogată se preface că este săracă pentru a-și testa iubitul, care provine dintr-o familie bogată

Redactor Divahair.ro

Iubirea este cel mai dulce și pur sentiment pe care o persoană îl poate experimenta vreodată pe acest pământ. Și tot din iubire, mulți dintre noi, suntem capabili să facem lucruri de-a dreptul nebunești... chiar, de exemplu, să ne mințim partenerii sau partenerele că suntem săraci doar pentru a le testa dragostea. Ți se pare bizar?

Ei bine, o tânără chiar a făcut acest lucru pentru a afla dacă iubitul ei ține la ea cu adevărat. Te invităm să descoperi în rândurile de mai jos care a fost rezultatul testului!

Rachel Baker s-a născut într-o familie foarte bogată. Tatăl ei, Oliver, era profesor la o universitate renumită, iar mama ei, Judy, era designer de interior. Amândoi câștigau foarte mulți bani, dar, în ciuda averii lor, se comportau ca niște oameni simpli și modești. Chiar și pe fiica lor au învățat-o încă de mic copil că banii nu o definesc și că trebuie să-și clădească un viitor cu propriile sale forțe. Nu-și doreau că Rachel să fie judecată sau apreciată doar după situația sa financiară.

Imagine cu o fată într-o bibliotecăSursa foto: Unsplash

Tânăra a luat aminte și a respectat învățăturile părinților ei încă din copilărie. Astfel că, atunci când a plecat la universitate, Rachel și-a păstrat stilul de viață atât de simplu. Mergea la facultate cu autobuzul, nu purta haine extravagante sau scumpe și nu se lăuda niciodată cu bogăția familiei ei. Nici măcar cei mai apropiați prieteni ai săi nu bănuiau că este, de fapt, o fată de bani gata.

În penultimul an de facultate, tânăra l-a cunoscut pe Joshua Sutton și s-a îndrăgostit instant de el. Era un băiat fermecător și inteligent, care avea doar note mari. Bineînțeles, tot el era șeful echipei de baschet a colegiului. Și pe lângă toate astea, avusese și el norocul de a se naște într-o familie bogată. Pe scurt, era bărbatul perfect și nicio fată din facultate nu-i putea rezista.

Joshua a abordat-o pentru prima dată pe Rachel după ce a pierdut în fața ei într-o competiție de dezbateri. Băiatul i-a cerut, la vremea aceea, să fie prieteni, însă tânăra l-a refuzat. Era îmbrăcată cu un hanorac ponosit și pantaloni largi. În niciun caz nu se considera potrivită sau demnă de atenția lui.

Imagine cu un băiat îmbrăcat la costum într-un restaurantSursa foto: Unsplash

Însă tânărul nu s-a dat bătut, așa că a continuat să o caute și să încerce să discute cu ea. Într-o zi, în pauza de masă, Joshua s-a așezat exact lângă Rachel și a abordat-o din nou. Toți studenții din cantină au rămas mirați. Nimeni nu înțelegea ce caută un băiat atât de bogat și atrăgător lângă o fată săracă, îmbrăcată în haine zdrențuroase.

"Ești gata să fii prietenă cu mine acum?", a întrebat el, zâmbind.

"Ți-am mai explicat și înainte. Nu mă mai deranja. Știu că... ei bine...". Rachel a vrut să-i spună că un tip ca el nu va fi niciodată cu ea, dar s-a oprit. "De ce vrei să fii prieten cu mine? Nu mă apropii nici pe departe de standardele tale. Spune-mi sincer... te-a provocat cineva?", a continuat ea.

"Cum? De ce aș face asta? Nu suntem în liceu! Sincer, îmi pari inteligentă și atrăgătoare, Rachel. Și, ei bine, mi-ar plăcea să ieși cu mine, dar știu că nu vei fi de acord să faci asta chiar acum, așa că m-am gândit că am putea fi doar prieteni.", i-a răspuns băiatul, încrezător.

"Și de ce aș avea încredere în tine?", a întrebat ea, roșind.

"Deci... și tu mă placi? Asta înseamnă că ești interesată de mine!", a exclamat el entuziasmat.

"Taci din gură! Ne aude toată lumea!", i-a spus ea.

"Bine, bine...Ei bine, deci ești pregătită să fii prietenă cu mine? Provoacă-mă, Rachel. Vei vedea că nu sunt atât de rău!", a adăugat el, fericit.

"Bine, atunci, vom vedea. Dar deocamdată suntem doar prieteni!", e exclamat ea.

"Mie îmi convine. Ne vedem după antrenamentul de baschet!", a spus el, zâmbind, apoi a plecat.

Încă din acel moment, Rachel și Joshua au devenit cei mai buni prieteni. Însă, la scurt timp, fără că măcar să-și dea seama, s-au îndrăgostit nebunește unul de celălalt. Și așa au început o frumoasă poveste de iubire.

Imagine cu o femeie și un bărbat care se sărutăSursa foto: Unsplash

Cu timpul, Rachel a început să se simtă prost pentru că nu era sinceră în totalitate cu iubitul ei, deși el îi spunea totul. Tânărul nu avea nici cea mai mică idee că fata provenea, la rândul său, dintr-o familie extrem de bogată.

Fiindcă își dorea atât de mult să-o poată povesti lui Joshua întreaga ei viață, tânăra a hotărât să vorbească, înainte de toate, cu mama sa și să îi explice situația.

"Mamă... Chiar îl iubesc pe Joshua. Și nu vreau să mă prefac că sunt atât de săracă în fața lui. Dacă ne iubim, ar trebui să fim deschiși și sinceri. El nu mi-a ascuns niciodată nimic.", i-a spus Rachel lui Judy.

"De unde știi că este sincer cu tine, Rachel? Știi că toți avem secrete. Poate că nu ți-a spus ceva, așa cum tu nu i-ai spus că nu ești săracă.", i-a răspuns femeia.

"Nu, mamă, el nu-mi ascunde niciodată nimic. Mi-a povestit despre copilăria lui, despre părinții lui și despre ..." Rachel s-a oprit brusc atunci când i-a menționat părinții. Și-a amintit imediat că l-a întrebat pe Joshua într-o zi dacă ar fi de acord ca părinții săi să o cunoască la cină, iar el a devenit foarte agitat. De atunci, tânărul a făcut tot posibilul pentru a evita să vorbească despre părinții lui, iar ea nu a mai adus niciodată în discuție acest subiect.

"Ei bine, nu cred că vrea ca părinții săi să fie implicați. Poate că nu este atât de încântat de relația noastră?", a mai adăugat ea.

Imagine cu o femeie care mănâncă și ține un pahar de vin în mânăSursa foto: Unsplash

Rachel nu a putut dormi după aceea cină. Se gândea constant la discuția pe care a avut-o cu mama ei despre Joshua și a hotărât să găsească o cale de a-l convinge pe iubitul ei să o prezinte părinților. A două zi, la facultate, i-a spus tânărului că ar vrea să își facă temele la el acasă, sperând că în felul acesta îi va putea întâlni familia.

Joshua a fost de acord cu propunerea sa, căci părinții lui nu erau acasă. Cu toate acestea, în timp ce el și Rachel erau în camera lui și dezbăteau o temă, mama lui Joshua a intrat brusc peste ei.

"Cine te crezi să intri așa în dormitorul fiului meu? Te-ai văzut vreodată în oglindă? Crezi că fiul meu va umbla cu o fată sărmană ca tine?", a strigat ea la Rachel.

"Mamă, tu și tata nu ar trebui să fiți în străinătate? Cum...", a întrebat, mirat, Joshua.

"Ei bine, am decis să anulez excursia pentru că am uitat niște documente acasă. Mâine voi pleca. Cine este ea, Joshua? Mi-am dat seama că nu ești singur când am intrat în casă și am auzit voci!", a răspuns femeia.

"Ce? M-ai adus aici doar pentru că părinții tăi nu erau acasă?", a întrebat Rachel cu ochii în lacrimi.

"Mamă, te rog! Putem vorbi în altă parte!", a exclamat Joshua și s-a dus cu mama în bucătărie, unde i-a explicat totul.

"Suntem împreună, mamă! Eu o iubesc! Vezi, mi-a fost teamă că te vei înfuria, așa că nu v-am spus ție și tatei despre relația noastră. Dar chiar o iubesc pe Rachel", i-a povestit băiatul mamei sale.

"Dacă o iubești pe fata asta, mai bine dispari din casa mea, Joshua! Aici nu e loc pentru mizeria de pe marginea drumului! Noi...", a strigat femeia, supărată.

Rachel a auzit toată conversația, așa că a hotărât să plece imediat de acolo. În drum spre locuința sa, și-a jurat că va pune capăt relației cu Joshua. Era atât de furioasă când a ajuns acasă, iar tatăl său nu a putut să nu observe.

Imagine cu o femeie care plângeSursa foto: Unsplash

"Rachel! Ce se întâmplă? M-am întors acasă și tu nici măcar nu ai observat? Nu-mi dai o îmbrățișare?", i-a spus bărbatul, confuz, fiicei sale.

"Îmi pare rău, tată! Nu sunt într-o dispoziție prea bună", i-a explicat, tristă, Rachel.

"Te-ai certat cu Joshua?", a întrebat el.

"Ce? Ți-a spus mama despre el?", a întrebat ea, șocată.

"Nu cred că e nevoie ca cineva să-mi spună. Ai primit un buchet de flori cu un bilet cu scuze, în care este menționat clar și numele expeditorului.", a adăugat el, arătând spre masa din sufragerie, unde o aștepta un buchet frumos.

"Ce rost are, tată? Am decis să mă despart de el", i-a răspuns ea.

"Ce-ar fi să citești mai întâi biletul?", i-a sugerat bărbatul.

Rachel s-a îndreptat cu reticență către masă și a luat biletul de acolo.

"Bună Rachel, îmi pare foarte rău, iubito. Uite, pot să rezolv totul. Te rog să-ți verifici telefonul! - Joshua.", era scris în bilet.

Tânăra avea cel puțin 50 de apeluri pierdute și multe mesaje din partea lui Joshua. Telefonul ei era pe silențios, iar ea nu știa că iubitul ei încerca să o găsească. L-a sunat imediat, iar acesta i-a cerut scuze și a rugat-o să se întâlnească următoarea zi cu el la un restaurant. De asemenea, și părinții fetei erau invitați.

"Fii tu însăți, Rachel. Înțelege că eu chiar te iubesc pentru ceea ce ești. Și îți promit că voi rezolva totul mâine", i-a tânărul el la telefon.

În aceea zi, Rachel a îmbrăcat o rochie verde minunată și a venit la restaurant în mașina luxoasă a părinților ei. Afară, Joshua îi aștepta. Atunci când și-a zărit iubita, a rămas șocat.

Imagine cu o femeie îmbrăcată într-o rochie verde care stă în fața oglinziiSursa foto: Pexels

"O, doamne! Nu pot să cred că ești tu, Rachel!", e strigat el, mirat.

"Aceasta sunt eu cu adevărat, Joshua. Nu sunt săracă. De fapt, fac parte dintr-o familie bogată. Îmi pare rău că ți-am ascuns adevărul, dar...", a spus Rachel, rușinată.

"Stai puțin, Rachel! Nu-mi pasă cine ești sau câți bani ai. Te iubesc exact așa cum ești. Haide înăuntru. Cineva te așteaptă. Te rog...", a spus el, făcând semn către părinții lui Rachel.

Mama lui Joshua a fost chiar mai mirată de apariția lui Rachel și a părinților săi. Nu se aștepta ca ei să fie atât de bine îmbrăcați!

"Oh, vă rog, luați loc!", a spus ea încet.

"Doamnă Sutton, acum sunt demnă de fiul dumneavoastră acum? Faceți cunoștință cu părinții mei. Tatăl meu este profesor la o universitate de prestigiu, iar mama mea este designer de interior. Fac parte dintr-o familie bună și nu suntem deloc săraci. Trăiesc modest pentru că așa m-au educat părinții mei. Nu ne place să ne dăm în spectacol!", i-a explicat tânăra mamei iubitului ei.

"Îmi pare rău pentru ceea ce s-a întâmplat, Rachel. Nu ar fi trebuit să fiu atât de rea cu tine. Îmi cer scuze față de tine și față de părinții tăi. Când am vorbit ieri cu Joshua, mi-a spus cât de mult te iubește. Mi-a spus că ar face orice pentru tine! Nu te voi minți... Am ezitat să vă întâlnesc pe tine și pe părinții tăi, chiar și după ce Joshua m-a convins... Dar mi-am dat seama că aș greși dacă mi-aș despărți fiul de fata pe care o iubește. Mi-am anulat planurile doar pentru Joshua și pentru tine. Tatăl lui nu și-a putut face timp astăzi, dar sunt sigură că ni se va alătura în viitor. Îmi pare rău...", i-a spus doamna Sutton, extrem de stânjenită, lui Rachel.

"Mama ne-a dat binecuvântarea ei, Rachel, și dacă ea a făcut-o deja, o va face și tata. Am vrut ca familiile noastre să se întâlnească și...", și-a început Joshua discursul, în timp ce se lăsa în genunchi și a scos din buzunar o cutie frumoasă cu un inel vechi.

"Bunica mea i-a dat acest inel mamei mele și mama vrea să ți-l dea ție. Rachel Baker, vrei să te căsătorești cu mine?", a continuat el, atât de entuziasmat.

Imagine cu o mână de femeie care poartă un inel de logodnăSursa foto: Pexels

Bineînțeles, tânără a acceptat să fie soția lui Joshua. Abia aștepta să își petreacă tot restul vieții alături de marea sa iubire.

Ce putem învăța din această poveste?

Două persoane care se iubesc cu adevărat nu vor ține niciodată cont de bani și averi. Joshua s-a îndrăgostit de Rachel pentru sufletul și personalitatea sa și nu l-a interesat nici măcar o secundă că este doar o fată săracă.

Nu judeca o persoană după înfățișarea sau statutul său. Dincolo de hainele unei persoane, fie ele de designer sau zdrențuroase, se află un suflet.

Citește și: Soția crede că soțul a plecat și vorbește deschis cu o prietenă, el aude întreaga conversație

Sursă articol: Amomama

Surse foto: Unsplash, Pexels

Articolul urmator
Un bogat își adăpostește sora săracă, a doua zi nu o găsește pe ea, ci doar un copil despre care nici nu știa că există
Un bogat își adăpostește sora săracă, a doua zi nu o găsește pe ea, ci doar un copil despre care nici nu știa că există
Ce fel de de familie vei forma?
Incepe quiz
Ce fel de de familie vei forma?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.1 (232)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.