Soția crede că soțul a plecat și vorbește deschis cu o prietenă, el aude întreaga conversație

Soția crede că soțul a plecat și vorbește deschis cu o prietenă, el aude întreaga conversație

Redactor Divahair.ro

Un bărbat a avut parte de o adevărată surpriză atunci când și-a auzit soția plângându-se unei prietene în legătură cu viața lor intimă aparent nesatisfăcătoare. Femeia credea că partenerul ei a plecat de acasă, așa că a pus mână pe telefon și a început să-i enumere amicei sale frustrările pe care le avea în legătură cu partenerul ei. Bărbatul, profund dezamăgit de confesiunea soției mult iubite, și-a povestit pățania pe Reddit, iar utilizatorii platformei au reacționat imediat. Poți citi povestea sa în rândurile de mai jos!

Imagine cu o femeie care vorbește la telefonSursa foto: Pexels

Viața lui George nu este deloc ușoară. Acesta se luptă cu o boală degenerativă severă de aproape 10 ani, perioadă în care și-a pierdut complet fericirea. Încă de când și-a descoperit problema de sănătate, cariera, mândria și căsnicia sa au avut de suferit. Toate acele lucruri care îi aduceau zâmbetul pe buze în trecut au fost înlocuite cu multă, multă durere, căci întreaga sa existență a început să graviteze în jurul afecțiunii sale.

Bărbatul a ajuns într-un scaun cu rotile, a suferit multe intervenții chirurgicale și a fost nevoit să încerce numeroase tratamente pe parcursul timpului. Nu poate merge singur mai mult de cinci șase metri și nu poate căra obiecte voluminoase. Cireașa de pe tort? Nici măcar soția sa nu mai are milă față de el. Aceasta îl vorbea pe la spate, fără vreo urmă de remușcare, deși în fața sa se afișa de fiecare dată ca o parteneră iubitoare și înțelegătoare.

În ziua în care a aflat ce crede cu adevărat soția sa despre mariajul lor, George a simțit cum i se prăbușește lumea. Bărbatul încerca să își așeze pantofii pe hol, în timp ce, întâmplător, a auzit-o pe femeie vorbind la telefon. Dintr-un oarecare motiv, ea credea că soțul ei plecase de acasă să-l ia pe fiul lor, așa că a început să se confeseze prietenei sale.

Imagine cuun bărbat care trage cu urechea la ușă

Femeia spunea că s-a săturat să fie babysitter și a mai menționat că a obosit să-l ajute pe soțul ei să facă diverse lucruri, căci el nu se poate descurca singur. George nu avea nici cea mai mică idee că soția sa simte asta în legătură cu relația lor. Mai mare i-a fost uimirea apoi, când a auzit-o zicând că ar da orice să aibă parte de intimitate cu un „bărbat adevărat”.

Aparent, singurul motiv pentru care soția sa nu îl părăsea era pentru că nu își dorea să fie acuzată de alții că și-a lăsat balta partenerul bolnav.

Imediat după ce i-a auzit mărturisirile, bărbatul s-a dus la bucătărie și a scăpat intenționat un pahar pe jos pentru a-i da înțeles soției sale că este acasă. În acel moment, femeia a închis telefonul și s-a dus să verifice ce s-a întâmplat. George nu a vrut să o confrunte, așa că a mințit-o că s-a întors acasă să-și ia o sticlă de apă.

Mai târziu, după ce a pus totul în balanță, bărbatul a luat o decizie inedită. Acesta s-a gândit să îi ușureze soției sale situația, prezentându-se drept "personajul negativ" din căsnicia lor. Plănuia să îi povestească femeii despre o așa zisă infidelitate a sa pentru a-i da acesteia un bun motiv să o părăsească.

Chiar și așa, după ce și-a împărtășit povestea pe Reddit, el a fost sfătuit de mai mulți utilizatori să nu se grăbească și să nu-și pună planul în practică înainte de a vorbi cu soția sa. Mulți dintre cei care au comentat la postarea lui au presupus că femeia a avut nevoie, pur și simplu, să își dezvăluie frustrările.

„Vreau să adaug că doar pentru că a simțit frustrare atunci, nu înseamnă că se simte așa și în general.”, a scris Redditor kamikaze_goldfish, explicând că femeia ar fi putut spune lucruri neplăcute doar pentru că s-a simțit frustrată și supărată în acel moment.

Un alt utilizator i-a dat dreptate celui menționat anterior și a povestit o întâmplare similară. Mama sa obișnuia să se plângă de tatăl său bolnav, exact ca soția lui George. "...dar până la urmă, doar se plânge. Îl iubește pe tatăl meu din toată inima... Cu toții ne plângem în legătură cu cei dragi la un moment dat, dar asta nu înseamnă că nu îi iubim."

Deși mulți internauți l-au sfătuit pe bărbat să nu-și ducă planul la capăt, acesta a decis, totuși, să o facă. Știa că soția sa va fi rănită de falsa sa aventură, dar în același timp, spera că își va găsi fericirea, fără a fi judecată de alții.

„Va fi liberă... O voi elibera... de mine”, a concluzionat el.

Tu ce crezi despre această situație? Consideri că persoanele care se plâng de partenerii/ partenerele lor s-au săturat, pur și simplu, de relațiile cu ei/ele?

* Numele bărbatului menționat în articol este unul fictiv.

Citește și: Dragă soțule, unde ai dispărut? Unde am dispărut noi? Ce s-a ales de dragostea noastră?

Sursă articol: Amomama

Surse foto: Pexels, iStock

Articolul urmator
„Soțul meu și-ar alege oricând cea mai bună prietenă în locul meu” - confesiunea unei femei rănite
„Soțul meu și-ar alege oricând cea mai bună prietenă în locul meu” - confesiunea unei femei rănite
Ce fel de prietena esti?
Incepe quiz
Ce fel de prietena esti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.4 (7)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.