O mamă și-a plâns timp de 12 ani fiul pe care îl credea decedat, dar a avut parte de un adevărat miracol! Un telefon de la spital i-a schimbat radical viața

O mamă și-a plâns timp de 12 ani fiul pe care îl credea decedat, dar a avut parte de un adevărat miracol! Un telefon de la spital i-a schimbat radical viața

Redactor Divahair.ro

Soarele răsare pe strada noastră când ne așteptăm mai puțin, chiar și când noi ne pierdem complet speranța. O femeie din Glasgow, Scoția, a învățat cât de mare este puterea lui Dumnezeu și a destinului, în clipa în care a constatat că miracolele există. După mai bine de un deceniu în care a crezut că fiul ei murise, o veste neașteptată i-a dat lumea peste cap lui Joyce Curtis.

Fiul ei, Nicholas, a plecat într-o călătorie prin Europa după ce și-a pierdut slujba de tâmplar. O vreme, a ținut legătura cu familia din Glasgow, spunându-le celor dragi că trece dintr-o țară în alta făcând autostopul. Totul părea bine, până când, la un moment dat, nu a mai dat niciun semn. Îngrijorată, mama lui i-a raportat dispariția în 2009 și a tot sperat ca autoritățile să își facă treaba. Acest lucru s-a întâmplat la doar un an distanță, când o scrisoare de la consulatul britanic o anunța că Nicholas a fost internat într-un spital din Paris. Fără ezitare, femeia a zburat cu soțul ei până în Franța, pentru a-și revedea copilul.

„Eu și soțul meu am fost să-l vizităm și a fost atât de bine să-l văd.”, a spus mama, potrivit Daily Mail.

Joyce Curtis l-a ajutat pe Nicholas să se pregătească pentru călătoria sa înapoi acasă în Regatul Unit. I-a dăruit chiar și haine noi pentru drum, dar, din păcate, nu se știa dacă el le-a purtat vreodată. Femeia lucra într-un spital din Marea Britanie, așa că a fost nevoită să se întoarcă acasă mai devreme. Biletul pentru Nicholas era deja cumpărat, așa că a rămas ca el să vină mai târziu acasă. Dar acest lucru nu s-a întâmplat, iar familia i-a pierdut din nou urma.

Joyce Curtis lângă bradul de Crăciun, ținând în mână tabloul fiului său de când era mic
Joyce Curtis ținând în mână tabloul fiului său de când era mic

Disperați, părinții lui au sunat la toate aeroporturile din Franța, în speranța că bărbatul a părăsit țara și că se va întoarce pe meleagurile natale. Din nefericire, mama disperată nu a primit niciun răspuns care să îi fie de ajutor, ajungând astfel să-și piardă speranța. S-a gândit că fiul ei a murit, mai ales când pandemia de Covid-19 s-a instalat în lume și l-a plâns pe Nicholas ca și cum ultima lor întâlnire din această viață ar fi fost cea din 2010. A încercat să se resemneze cu gândul că nu-l va mai vedea niciodată, cu toate că durerea era mult prea mare.

Totuși, o minune a avut loc fix în luna decembrie a anului 2022. Chiar înainte de Crăciun, o veste bună i-a umplut inima de bucurie. Telefonul a sunat, iar autoritățile au înștiințat-o că fiul ei a ajuns din nou într-un spital din Franța.

„Când am primit telefonul în care mi s-a spus că trăiește, am intrat în stare de șoc. Este ca acel film, „Miracol pe strada 34”. Este ca un miracol.”, a recunoscut mama.

În aceeași lună, Joyce Curtis a putut vorbi la telefon cu băiatul ei, care i-a spus că se va întoarce acasă. Deși a mai trecut prin asta, femeia nu s-a temut o secundă să se aventureze din nou pentru a-și revedea fiul. Nu avea de gând să aștepte ca el să vină în Glasgow, așa că și-a plănuit ea o altă călătorie în Franța.

„Am vorbit cu el la telefon. Părea bine. L-am întrebat: Vii acasă, Nicky? Și el a spus: Da. Nu îmi pot imagina prin ce a trecut. Trebuie doar să-l duc acasă!”, a mai zis femeia, potrivit aceleiași surse menționate mai sus.

Aceasta este o lecție de viață atât pentru ea, cât și pentru toți prietenii săi din mediul online care au trăit intens alături de ea primirea acestei vești. Când i s-a confirmat că Nicholas este în viață, deși ea nu l-a mai văzut din 2010, și-a scris repede gândurile pe Facebook. A simțit nevoia să împartă această bucurie cu toți oamenii pe care îi cunoaște. Aceștia au răspuns imediat în secțiunea de comentarii, iar părerile au fost împărțite. Așa cum era normal, mulți s-au bucurat pentru ea, dar au existat și unele persoane care au sfătuit-o să nu își facă speranțe.

Iată ce au scris câțiva dintre aceia care au citit povestea, fie pe contul ei de Facebook, fie în postările anumitor publicații străine:

  • „Ce veste minunată! Joyce, sper să-l aduci acasă în curând. Sunt atât de fericită pentru tine și familie!”
  • „Oh, trebuie să fii atât de entuziasmată! Sper să-l revezi în curând!”
  • „Ce fel de minune este când fiul tău nu te contactează timp de peste un deceniu și apoi o face?!”
  • „Era un bărbat adult, nu un copil. A ales să fugă și să nu țină legătura cu familia. A mai făcut-o înainte... Mi-aș pune câteva întrebări dacă aș fi în locul ei.”
  • „Se pare că nu vrea să fie găsit de familia lui. Ca adult și fără contact timp de 10 ani, se întâmplă mai multe decât sunt spuse în această poveste.”
  • „Ciudat. Lipsă de interes din partea părinților și, evident, nici el nu s-a deranjat să păstreze legătura.”
  • „Este nevoie de doi pentru a dansa tango, îmi pare rău, dar el are nevoie de terapie și este cu siguranță mai mult decât o poveste de ce te-a urmărit timp de 10 ani.”

Tu ce părere ai despre toată această situație? Crezi că va reuși mama să se bucure de timp petrecut alături de fiul ei de care îi este atât de dor?

O femeie adoptă un băiat care dormea pe trotuar, mama biologică apare abia 14 ani mai târziu

Surse foto: iStock, Dailymail

Surse articol: DailymailAmomamaNdtv

Articolul urmator
Un bărbat care avea 2 joburi pentru a întreține casa află că partenera lui de viață de 10 ani este milionară
Un bărbat care avea 2 joburi pentru a întreține casa află că partenera lui de viață de 10 ani este milionară
Cum va arata viata ta peste 5 ani?
Incepe quiz
Cum va arata viata ta peste 5 ani?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (6)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.