Prietenul meu tocmai a aflat că nou-născutul fostei sale este al lui

Prietenul meu tocmai a aflat că nou-născutul fostei sale este al lui

Redactor Divahair.ro

O tânără de 24 de ani a aflat că iubitul ei ,cu care este într-o relație de 10 luni, are un nou-născut cu fosta sa iubită. Complicată situație, nu-i așa?

Raluca a avut parte de o surpriză teribilă atunci când a aflat că iubitul ei este tatăl nou-născutului fostei sale. Ea și Mihai sunt într-o relație de aproximativ 10 luni, iar fiul iubitului ei s-a născut în luna august a acestui an. Acum, nu are nici cea mai mică idee cum ar trebui să reacționeze sau ce să facă, așa că și-a împărtășit povestea în mediul online, Pe Reddit. Iată ce s-a întâmplat:

Imagine cu o mămică care stă cu bebelușul în brațe

"Prietenul meu tocmai a aflat că nou-născutul fostei sale este al lui. Prietenul meu (24 ani) și cu mine (24 ani) am început, inițial, să vorbim în luna noiembrie a anului trecut și apoi am început, oficial, o relație la sfârșitul lunii decembrie. Astăzi, mi-a spus că a făcut un test de paternitate și că s-a dovedit că el este tatăl copilului fostei lui, care s-a născut la începutul lunii august a acestui an. Mi-a fost foarte greu să procesez toate astea. Când am început să ne întâlnim, amândoi am fost de acord să nu avem copii. El chiar și-a făcut vasectomie în luna mai. Nu știu ce să fac sau cum să mă simt în legătură cu toată această situație. Îl iubesc atât de mult și el spune că vrea să rămânem împreună.

Imagine cu un bărbat șocat

A mai fost cineva în această situație? Nu știu la ce să mă aștept dacă rămân în această relație. Nu am vrut niciodată să fiu un fel de figură parentală. Există anumite lucruri pe care trebuie să le iau în considerare atunci când decid dacă rămân sau plec?

Update: Prietenul a aflat că are un fiu. Nu știu dacă ar trebui să rămân sau să plec."

Imagine cu o femeie supărată care plânge pe canapea

Internauții au venit imediat cu sfaturi și idei în secțiunea de comentarii. Mulți dintre ei consideră că Raluca nu mai are ce căuta lângă iubitul ei, iar alții insistă asupra faptului că a fost înșelată. Oricum ar fi, calculele nu par să fie corecte.

"Dacă calculele mele sunt corecte, ori s-a culcat cu ea chiar înainte de a începe să vă întâlniți, ori după ce ați început să vă întâlniți.
Dacă nu vrei copii, atunci nu ar trebui să fi cu oameni care au copii. Este vorba despre o relație de 10 luni. De ce nu ți-a spus înainte că ar fi putut să o lase însărcinată pe fosta lui?",

"Da, calculele nu dau bine. Fosta lui probabil că știa cine a fost/este tatăl copilului. Aș presupune că a luat legătura cu el cu ceva timp în urmă. Nu știu sigur cum au decurs lucrurile, ca el să facă un test de paternitate, dar aș presupune că era conștient de această posibilitate de ceva vreme. De asemenea, bănuiesc că el spera că nu este copilul lui și probabil de aceea nu ți-a spus încă până nu a știut sigur. Pot să înțeleg îngrijorarea lui că poate nu a vrut să aibă o dramă în relația cu tine, dar în același timp se simte inconfortabil că nu te-a anunțat.",

"Cel mai probabil și-a făcut vasectomie pentru că nu a vrut să aibă un alt copil "din greșeală".

Eu cred că el a părăsit-o pe fosta când ea a rămas însărcinată și deja vorbea/începuse să aibă o relație cu tine. Deci a lăsat-o pe fosta de una singură cu toată sarcina și acum spune că "o să fiu tată". De asemenea, el ar fi putut face un test de paternitate cu mult timp în urmă, deoarece ai nevoie doar de sânge de la mama însărcinată pentru a face unul.

Oricum ar fi, el a mințit pe parcursul relației și cred că v-a înșelat atât pe tine cu fosta, cât și pe ea cu tine.",

"Ea trebuie să fi rămas însărcinată la începutul lunii noiembrie, pe baza datelor furnizate (de exemplu, copilul născut pe 9 august ar fi fost conceput în jurul datei de 16 noiembrie). S-au cunoscut în noiembrie, dar au devenit cuplu în decembrie, deci el nu a înșelat pe baza acestui lucru.",

"Dacă nu te poți vedea acceptând un copil și având grijă de el uneori, această relație nu mai este pentru tine".

Tu ce crezi despre această situație? Ce decizie ar trebui să ia Raluca?

*Numele persoanelor din articol sunt unele fictive.

Citește și: Soția mea m-a implorat să nu divorțez de ea, apoi am prins-o înșelând din nou

Surse foto: iStock

Surse articol: Reddit

Articolul urmator
Alcoolismul i-a distrus viața tatălui meu, deși n-a recunoscut niciodată că are probleme
Alcoolismul i-a distrus viața tatălui meu, deși n-a recunoscut niciodată că are probleme
Ce cântec al lui Taylor Swift îți descrie cel mai bine viața?
Incepe quiz
Ce cântec al lui Taylor Swift îți descrie cel mai bine viața?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.