Soția mea m-a implorat să nu divorțez de ea, apoi am prins-o înșelând din nou

Soția mea m-a implorat să nu divorțez de ea, apoi am prins-o înșelând din nou

Redactor Divahair.ro

Care să fie limita când vine vorba de iertare? Răspunsul l-a simțit pe pielea lui un bărbat care a fost înșelat de două ori de soție. Deși i-a promis că nu îi va mai călca strâmb, partenera nu s-a ținut de cuvânt și a repetat greșeala. Așa a spulberat de tot încrederea pe care soțul o avea în ea.

Povestea a ajuns la noi prin intermediul platformei Reddit și ți-o vom spune și ție. Bărbatul a preferat să rămână anonim, așa că noi îl vom numi Kevin (40 de ani), iar soției sale îi vom spune Katy (34 de ani). Iată detaliile pe care le-a oferit, pentru început, utilizatorilor Reddit, în speranța că va primi un sfat de la ei:

„Sunt pilot la o mare companie aeriană și am fost stabilit în Hong Kong în ultimii 5 ani. Sunt originar din Australia și mi-am cunoscut soția în orașul în care locuiesc acum, pentru că este de aici. Când am întâlnit-o prima dată, m-am îndrăgostit imediat de ea și suntem căsătoriți de 8 luni.”, a scris el.

Pilot care se uită într-o parte și se sprijină de avion.

Povestea cuplului a luat o întorsătură neașteptată în momentul în care ea și-a dorit o schimbare în viața ei și a început să facă sport. Autorul postării nu se aștepta niciodată ca femeia vieții lui să aibă asemenea comportament în timp ce el călătorea în interes de serviciu.

„În urmă cu câteva luni, prietenele ei au convins-o să ia lecții de tenis, iar eu am fost de acord. Ce modalitate mai bună de a se menține în formă decât să stea acasă toată ziua?! Antrenorul ei de tenis este un tip înalt din Noua Zeelandă, de vreo 20 de ani, care a fost și profesor de engleză. Lecțiile de tenis luate o dată pe săptămână s-au înmulțit brusc și acum se vede cu el zilnic. În loc de lecții de o oră ca la început, acum stau împreună peste 3 ore. Am întrebat-o pe soția mea dacă aș putea să merg cu ea la tenis și mi-a spus că nu ar fi o idee prea bună. Orice sfat despre cum să o confrunt ar fi binevenit.”, a scris bărbatul disperat de situația în care se afla.

Nu a mai durat mult și până la urmă a purtat o discuție cu soția. A adăugat apoi detalii în postarea sa, ținând oamenii din online la curent cu tot ce s-a întâmplat între ei. Nu o să îți vină să crezi ce reacție a avut Katy.

„Deși mulți mi-ați sugerat să angajez un detectiv particular, am ales să o confrunt direct. Am întrebat-o de ce a petrecut atât de mult timp cu John (nume fictiv), antrenorul de tenis, și dacă există ceva ce ar trebui să știu. Spre surprinderea mea, în loc să nege sau să își ceară scuze, a făcut o criză și a spus următoarele cuvinte:

Cum îndrăznești să pui la îndoială ceea ce fac în timpul meu liber? Voi, bărbații din Australia, sunteți toxici și înșelați mereu! Chiar și prietena mea a spus că bărbații australieni înșală mereu! Nici măcar nu știu de ce m-am căsătorit cu tine, nu ești niciodată acasă!”, a relatat.

Citește și: Greșesc pentru că refuz să-mi duc fiica la nunta fostului soț cu femeia cu care m-a înșelat?

Kevin este un om deștept și a reușit să își dea seama că este mințit de cea pe care o luase de soție cu doar opt luni în urmă. Atitudinea ei s-a schimbat după ce a văzut că partenerul nu-i pică în plasă, refuzând să cedeze.

„În mod clar, înțeleg conceptul de manipulare, așa că nu crezut-o. I-am spus foarte clar că știu ce face și că nu mi-e teamă să cer divorțul. A ieșit imediat din apartament și a revenit după o oră. Mare mi-a fost mirarea când a început să își ceară scuze din belșug! A recunoscut că se simțea singură când eram de serviciu și că a găsit pe cineva căruia să i se confeseze. Mi-a spus că nu vrea să mă piardă și că nu va mai lua lecții de tenis începând cu a doua zi. E clar că vrea o a doua șansă, doar că nu știu ce va urma...”, a concluzionat bărbatul, punând capăt primului capitol al poveștii.

Femeie care își mângâie pe cap antrenorul de tenis

Și pentru că „lupul își schimbă părul, dar năravul, ba”, experiența lui are o continuare nefericită. I-a acordat din nou încredere soției și a ajuns, în final, să fie foarte dezamăgit și profund rănit. La aproximativ două săptămâni din momentul în care Katy i-a spus că nu îi va mai greși, Kevin a decis să vină acasă cu un buchet surpriză. De fapt, cel surprins a fost el când a văzut ce îl aștepta în sufragerie…

„În timpul ultimei mele ture, am decis să îi ofer soției mele un buchet de flori ca surpriză. Deși urma să mă întorc în Hong Kong sâmbătă, am informat-o că mă voi întoarce duminică. Imaginați-vă șocul meu când am venit acasă sâmbătă, găsindu-mi soția și pe antrenorul de tenis pe jumătate dezbrăcați în sufragerie. Avea chiar și boxerii mei pe el.”, a mărturisit autorul postării.

Pentru că a fost în stare de șoc pe moment, reacția lui nu a fost una tocmai frumoasă, după cum a recunoscut. L-a amenințat pe John că îl va răni dacă nu pleacă imediat din casa lui. Atitudinea femeii a fost una mult mai nepotrivită, fiindcă ea l-a certat pentru felul în care s-a purtat cu amantul său. Pare incredibil, nu-i așa? Tot ea a greșit și tot ea l-a tras la răspundere.

Bărbat care ține în mână un buchet de trandafiri portocalii.

„A fugit imediat rușinat, acoperindu-și fața. Între timp, soția a apelat iar la manipulare și m-a certat pentru că am fost nepoliticos cu antrenorul de tenis. Mi-am luat imediat lucrurile cele mai importante și am plecat. Voi sta la un hotel în următoarele câteva zile și sunt în contact cu avocații mei.”, au fost ultimele detalii oferite de Kevin, care acum așteaptă pronunțarea divorțului.

Utilizatorii platformei Reddit s-au implicat în această poveste, și-au spus părerea și i-au oferit sfaturi. Iată cum sună câteva dintre comentariile de sub postarea cu pricina:

  • „Probabil că nu a luat niciodată lecții de tenis de la el.”
  • „Chiar trebuie să începi să crezi oamenii când îți arată că nu sunt de încredere. Mult succes în acest următor capitol al vieții tale!”
  • „Mai bine îi dai o a treia șansă!”
  • „Ar fi trebuit să o dai afară, nu să pleci tu.”
  • „Acesta este motivul pentru care trebuie să părăsești trădătorii de prima dată. Nu-mi vine să cred că ți-a făcut asta de două ori!”
  • „Îmi pare rău să aud asta, sper că șocul primit este suficient pentru ca tu să pleci cu adevărat.”
  • „Spune-i angajatorului ce a făcut antrenorul de tenis. Ar trebui să fie concediat pentru asta.”
  • „Cum îndrăznești să fii nepoliticos cu bărbatul pe care-l iubește. Ești doar un portofel pentru ea, nu?”

Tu ce sfat i-ai oferi acestui soț înșelat dacă ai avea ocazia să stai de vorbă cu el? Consideri că are o parte de vină pentru cele întâmplate?

Citește și: Mama l-a înșelat pe tata timp de șase ani înainte ca el să moară

Surse foto: iStock

Surse articol: RedditReddit

Articolul urmator
Un bărbat s-a trezit din comă după 19 ani și a aflat ca soția și copilul său au ajuns în stradă, după ce au fost îndepărtate de familie
Un bărbat s-a trezit din comă după 19 ani și a aflat ca soția și copilul său au ajuns în stradă, după ce au fost îndepărtate de familie
Cate sanse ai sa iti intalnesti alesul inimii de Anul Nou?
Incepe quiz
Cate sanse ai sa iti intalnesti alesul inimii de Anul Nou?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.