Puterea celor șapte generații. De ce este important să construiești relații strânse cu cei dragi

Puterea celor șapte generații. De ce este important să construiești relații strânse cu cei dragi

Redactor Divahair.ro

Legăturile dintre oameni pot exista dincolo de moarte, ei se influențează permanent prin ceea ce au făcut și au lăsat în urmă. Este vorba de o moștenire spirituală pe care oricine o primește de la strămoși, chiar dacă nu a avut ocazia să îi cunoască. Se spune că puterile se învârt în jurul a nu mai puțin de șapte generații.

Conform Iuliei Kravchenko, autoarea cărții „Vindecarea singurătății”, cele șapte neamuri simbolizează cele șapte centre energetice (chakrele). Există și o explicație: fiecare generație modelează anumite aspecte ale vieții noastre...

Studiile arată că 90% dintre oameni își amintesc foarte greu sau deloc numele străbunicilor și, din păcate, nu pot spune prea multe despre viața acestora. Dar, în mod ideal, o persoană ar trebui să-și cunoască rudele până la a șaptea generație! Nu e de mirare că în limba rusă, cuvântul „familie” este format din aceste două componente: „șapte” și „eu”.

Fotografii vechi de familie

Cunoașterea și cinstirea strămoșilor era o tradiție în vremurile anterioare, dar odată cu trecerea timpului, a fost dată uitării. Nu știm de ce este necesar să deținem informații despre rădăcinile noastre, astfel că am încetat să ne mai documentăm cu privire la acest subiect. La urma urmei, viața noastră depinde de asta! Nu degeaba amintirea familiei este înscrisă în arborele genealogic.

Trunchiul copacului ne simbolizează pe noi înșine, frunzele sunt copiii noștri, iar rădăcinile sunt strămoșii.

Acum, imaginează-ți că micuții tăi au devenit adulți după ce i-ai crescut sănătoși. Tulpina copacului tău pare puternică, dar nu știi aproape nimic despre strămoșii tăi și nu ai simțit niciodată nevoia să afli ceva despre ei. Cum sunt rădăcinile unui astfel de copac? Subțiri, mici, lipsite de viață. În cazul unui uragan, ele nu vor putea ține copacul în pământ și nici să-l protejeze frunzele de vremea rea.

Exact la fel se întâmplă în viață. Dacă o persoană nu este interesată de trecut și nici măcar nu înțelege de ce are nevoie să-și cunoască rudele, atunci pierde ajutorul și sprijinul familiei, puterea care uneori salvează mai multe vieți!

Dar simpla cunoaștere nu este suficientă. Dacă o persoană în viață a dezvoltat o relație nu tocmai bună cu părinții sau bunicii, tocmai în acest loc este blocat fluxul de energie generică. Resentimentele, mânia, ura nu numai că împiedică hrănirea puterii familiei, ci și transformă această forță într-una negativă și distructivă. Poate ai auzit de blestemele nașterii...

Prin urmare, este extrem de important să construiești relații cu oamenii dragi dacă încă sunt în viață și să-i ierți dacă au murit. Dar acesta nu reprezintă singurul motiv pentru care trebuie să-ți cunoști străbunii și să menții relații bune cu ei (chiar dacă au murit, gândindu-te la ei, stabilești un canal de comunicare prin care te pot hrăni cu energie).

Cele șapte generații simbolizează cele șapte centre energetice ale omului – chakrele sale. Fiecare generație modelează anumite aspecte din viața noastră:

  • Prima generație (eu)
  • A doua generație (părinții - 2 persoane) - formează corpul, sănătatea, transmit învățăturile familiei.
  • A treia generație (bunicii - 4 persoane) - responsabili pentru intelect, abilități, talente.
  • A patra generație (străbunicii - 8 persoane) - păstrători ai armoniei, bucuriei în viață și bunăstării materiale.
  • A cincea generație (părinții străbunicilor - 16 persoane) - sunt responsabili pentru securitatea în viață.
  • A șasea generație (bunicii străbunicilor - 32 de persoane) - asigură legătura cu tradițiile. Cele 32 de persoane din a șasea generație simbolizează 32 de dinți, fiecare dinte fiind legat de fiecare strămoș. Dacă ai probleme cu dantura, merită să îți repari legătura cu neamurile din vremurile demult apuse, pentru a trata cauza directă.
  • A șaptea generație (străbunicii străbunicilor - 64 de persoane) - sunt responsabili pentru țara, orașul, casa în care trăiești.

Dacă adunăm numărul 64, iată ce obținem:

6+4 = 10
1+0 = 1

Ajungem din nou la prima generație. Astfel, se închide cercul familiei de șapte generații. Pentru a-ți îmbunătăți relațiile cu familia, în primul rând, trebuie să cunoști numele fiecărei persoane, viața și destinul său. Și apoi trebuie să citești rugăciuni pentru fiecare în parte.

Destinul stă în mâinile noastre și depinde de noi dacă primim un fel de sprijin, o binecuvântare pentru împlinirea celor mai prețuite dorințe.

Acest text reprezintă un capitol din cartea „Vindecarea singurătății” scrisă de Iulia Kravchenko și a fost publicat inițial pe Cluber.

Citește și: Eram o familie de nefericiți, până când o singură întrebare ne-a schimbat viețile tuturor

Surse foto: iStock

Surse articol: CluberRiaLady

Articolul urmator
Îmi iubesc soțul, dar sunt dependentă de relații intime cu străinii
Îmi iubesc soțul, dar sunt dependentă de relații intime cu străinii
Răspunde la câteva întrebări simple și află care e prima impresie pe care le-o lași celor din jur
Incepe quiz
Răspunde la câteva întrebări simple și află care e prima impresie pe care le-o lași celor din jur

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.