Un băiețel sărac și-a vândut singura jucărie pe care a avut-o vreodată pentru a-și ajuta mama și fratele

Un băiețel sărac și-a vândut singura jucărie pe care a avut-o vreodată pentru a-și ajuta mama și fratele

Redactor Divahair.ro

Uneori, soarta este mult prea crudă, iar copii care nu au nicio vină, din păcate, trec prin suferințe grele. Acesta este și cazul unui băiețel mexican, care, obligat fiind de sărăcia din casa sa, încearcă să-și vândă singura jucărie pentru o gură de mâncare. Voia să își hrănească frățiorul.

Lupito nu avea, din păcate, o viață prea ușoară, iar pentru un băiat de vârsta sa era nevoit să facă mult prea multe sacrificii. Locuia doar cu mama sa șomeră și cu fratele mai mic într-o casă mică din Durango și, la fel ca mulți alți copii, și-ar fi dorit să se poată juca și distra cu prietenii săi. Din păcate, soarta avea cu totul alte planuri pentru el.

Băiețelului mexican îi era clar că situația din casa sa nu este deloc îmbucurătoare și că mama sa abia se descurcă cu doi copii. Tocmai de aceea, a luat decizia de a-i da o mână de ajutor femeii, așa că și și-a luat singura jucărie, o minge, și a plecat de acasă pentru a încerca să o vândă.

Micuțul a ajuns la cel mai apropiat magazin din zonă, sperând că cineva va vrea să îi cumpere jucăria. Credea că, în felul acesta, își va hrăni familia, iar mămica sa se va simți ușurată. În timp ce aștepta, în picioare, să se întâmple o minune, a fost observat de către un bărbat pe nume Ruben Cervantes. El s-a apropiat de Lupito și l-a întrebat de ce vinde mingea, neavând nici cea mai mică idee că va auzi o poveste sfâșietoare.

"Nu vreau bani. Vreau lapte și pâine pentru fratele meu", a zis micuțul.

@rubencerquinz cuando conoci a lupito Parte 1 Únete para seguir adelante #RubenCerquinz ♬ A Thousand Years - Instrumental - Bluewater Kings Band

Cervantes a înregistrat conversația pe care a avut-o cu sărmanul Lupito și a distribuit-o pe TikTok, topind astfel inimile internauților de pretutindeni. Videoclipul a fost distribuit de peste 50.000 de ori și a strâns peste 17.000 de comentarii. Mulți dintre ei i-au transmis băiețelului mesaje de susținere și au rămas impresionați de povestea lui. Iată câteva dintre comentariile lor:

"Nu mă pot opri din plâns. Îți transmit binecuvântări. Fața lui mică, ochii săi triști... E bine că l-ai ajutat",

"Niciun copil nu ar trebui să treacă prin așa ceva",

"Dumnezeu să te binecuvânteze, copil frumos! Fie ca El să-ți dăruiască fericire, iubire și o viață plină de miracole",

"Mulțumesc! Îți transmit binecuvântări! Această poveste mă face să plâng",

"Ce drăguț! Dumnezeu să te binecuvânteze".

După ce Lupito i-a împărtășit lui Cervantes care sunt problemele sale, bărbatul a venit acasă la familia lui pentru a-i surprinde cu o cutie plină de alimente. El face parte dintr-o organizație care ajută oamenii sărmani în diverse moduri.

Acesta a împărtășit povestea băiețelului cu colegii din organizație și cu toții au stabilit că trebuie să îi ofere o mână de ajutor. La scurt timp, un alt videoclip a apărut în TikTok, în care Cervantes lasă o cutie și o pungă în fața casei băiatului și bate la ușă înainte de a pleca. Câteva momente mai târziu, mama lui Lupito iese pe ușă și citește biletul care era așezat pe pachet.

"Nu-ți pierde credința.", era notat pe el.

După ce citește mesajul, mama se întoarce în casă și își cheamă fiii. Aceștia iau alimentele și le duc imediat în locuința lor.

În videoclip, Cervantes a arătat și publicului ce se afla în cutie. Pe lângă consumabilele de bază pentru bucătărie, cutia conținea fructe, legume, pâine, hârtie igienică, o ladă de ouă, bani și o minge nouă pentru Lupito. Internauții au apreciat foarte mult gestul făcut de acesta și i-au transmis numeroase mesaje de susținere.

De asemenea, Lupito a vrut pe această cale să îi transmită un mesaj tatălui său, sperând că îl va vedea.

"Mi-e dor de tine foarte mult. Vreau să vii acasă pentru ca fratele meu să nu mai plângă. O să mă comport foarte bine. Te așteptăm împreună cu bunica noastră".

Tu ce crezi despre această poveste emoționantă?

Citește și: Și-a sacrificat cariera și a devenit tată singur pentru un băiețel adandonat, diagnosticat cu autism și care nu putea să vorbească

Surse foto: Tiktok

Surse articol: Amomama

Articolul urmator
Mama m-a lăsat și a plecat când eram doar un copil. Am condamnat-o toată viața, dar acum am aflat altă versiune a poveștii
Mama m-a lăsat și a plecat când eram doar un copil. Am condamnat-o toată viața, dar acum am aflat altă versiune a poveștii
De ce jucarie sexuala ai nevoie?
Incepe quiz
De ce jucarie sexuala ai nevoie?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (26)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.