Un bărbat a salvat o fetiță abandonată, dar i s-a interzis să o adopte. 22 de ani mai târziu, cei doi s-au reunit

Un bărbat a salvat o fetiță abandonată, dar i s-a interzis să o adopte. 22 de ani mai târziu, cei doi s-au reunit

Redactor Divahair.ro

Știm deja cu toții cât de imprevizibilă este viața, de cele mai multe ori, dar mai știm și că unele lucruri sunt menite să se întâmple; poate nu acum, poate nu mâine sau peste o lună, ci peste ani... mai exact 22 de ani. Așa începe povestea noastră de astăzi, cu o tânără de 22 de ani, care a dat un anunț în ziar, dorind să-l cunoască pe bărbatul care a salvat-o când era nou-născută. 

Fetița care fusese lăsată în voia sorții, abandonată după naștere într-o cutie telefonică, s-a transformat într-o femeie ambițioasă, care a hotărât să-l caute pe bărbatul care i-a salvat viața la acel moment. Știa că era în viață datorită lui, așa că trebuia să facă tot posibilul să-l întâlnească. Kiran Sheikh avea doar câteva ore când mama ei a lăsat-o singură în toiul nopții, iar acel moment i-a schimbat viața pentru totdeauna. Totul s-a întâmplat pe 30 aprilie 1994 la Forest Gate, East London.

Kiran Sheikh, fetița abandonată pe 30 aprilie 1994, imediat după ce s-a născut

Sursa foto: Youtube

Se pare că femeia care abia născuse se afla într-o relație abuzivă, din care avea deja șase copii, așa că i-a fost frică să îl păstreze și pe al șaptelea. Soarta a făcut ca un necunoscut să găsească copilul abandonat cu puțin timp înaintea autorităților, alertate de mama biologică a fetei.

La prima vedere, Joe Campbell a crezut că era o pungă de chipsuri aruncată în cabină, dar când s-a uitat mai atent, a descoperit că era o bebelușa nevinovată. După ce s-a dezmeticit din șocul descoperirii, a sunat apoi la poliție și oamenii legii au dus-o la Spitalul General Newham.

Joe Campbell, alături de fetița pe care a salvat-o după ce a găsit-o în cabina telefonică

Sursa foto: Youtube

Cadrele medicale i-au pus prenumele April, în cinstea lunii în care s-a născut și numele de familie al celui care a găsit-o. Pentru scurtă vreme, bebelușul s-a numit April Campbell, dar familia adoptivă i-a schimbat numele în Kiran Sheikh și i-a spus adevărul despre identitatea ei abia la vârsta de opt ani. Din acea zi, fata a crescut cu dorința de a-l cunoaște pe bărbatul care a găsit-o. 

După aproape 15 ani, s-a hotărât să dea un anunț în ziar și să își scrie povestea, în speranța că Joe Campbell își va aminti de ea. Se pare că un coleg de-al lui de la firma de curierat a văzut anunțul și i-a povestit ce a citit, având în vedere că știa despre această întâmplare chiar de la el.

Joe Campbell și Kiran Sheikh în anul 2016, când s-au revăzut după 22 de ani

Sursa foto: Youtube

Visul a devenit realitate și tânăra de 22 de ani a fost încântată să îl cunoască, menționând că toată viața și-a dorit acest lucru. Și salvatorul copilei s-a bucurat la fel de mult de întâlnire și i-a spus că și el își dorea să o revadă. Acesta i-a mărturisit și că a păstrat poza cu ea din acea zi și avea încredere că se vor întâlni cândva.

Joe Campbell îmbrățișând-o strâns pe Kiran Sheikh

Sursa foto: Youtube

Reuniunea a avut loc în 2016, iar cei doi și-au povestit multe lucruri în acele clipe. Joe Campbell i-a spus tinerei cum a găsit-o, în timp ce se îndrepta spre cabina telefonică pentru a-și suna familia din Guyana. De asemenea, a subliniat că a făcut ce ar fi făcut oricine altcineva care ar fi găsit un nou-născut abandonat.

Joe Campbell și Kiran Sheikh, după 22 de ani de la prima întâlnire, atunci când bărbatul a salvat-o pe micuța abandonată.

Sursa foto: Youtube

Bărbatul a vrut să păstreze legătura cu micuța încă de atunci, dar autoritățile nu i-au permis. I-a mărturisit că ar fi vrut chiar să o adopte, dar nu a obținut aprobarea pentru că era necăsătorit și nu-i putea oferi ideea de familie completă. I-a trimis jucării și bani, timp de șapte ani, până când cei de la Asistența Socială i-au cerut să se oprească. Aparent, eforturile lui au fost în zadar pentru că nimic din toate acestea nu au ajuns la fată.

Kiran Sheikh și-ar fi dorit ca asistenții sociali să îi spună despre încercările bărbatului de a rămâne în viața ei, poate altfel ar fi fost viața lor în prezent. Cu toate acestea, cei doi au decis să lase trecutul în urmă și să își construiască acum amintiri împreună.

Joe Campbell a mărturisit că această întâlnire a fost ca regăsirea unui membru al familiei, având în vedere că și el a crescut într-o familie adoptivă și știe ce înseamnă să nu ai părinții biologici alături.

„Ea este familia mea. I-am spus că are frați acum. Nu suntem rude de sânge, dar este ca și cum am fi.”, a declarat bărbatul.

După ce și-a întâlnit salvatorul, tânăra a continuat să își caute mama. A mai dat un anunț în ziar, sperând că o va întâlni și pe ea.

Citește și: 11 frați tinuți închiși în cuști de metal de către părinții adoptivi primesc o nouă șansă la viață

Surse articol: Amo MamaDailymailGoodnewsnetwork

Sursa foto principală: Youtube

Articolul urmator
O asistentă a adoptat o fetiță bolnavă care a fost abandonată în spital și o copleșește, constant, cu dragostea-i maternă
O asistentă a adoptat o fetiță bolnavă care a fost abandonată în spital și o copleșește, constant, cu dragostea-i maternă

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.