Un bărbat bogat se întoarce acasă de la restaurant cu soția și le dă afară pe ea și pe fiică

Redactor Divahair.ro

După ce le-a dat afară din casă pe soție și fiica adolescentă, un bărbat a făcut o postare în mediul online prin care a întrebat dacă a greșit. În mod surprinzător, cei mai mulți dintre oameni au spus că nu ar fi trebuit să se rezume doar la a le da afară.

Internauții de pe Reddit s-au grăbit să îl sprijine pe utilizatorul aitafor11111, după ce și-a izgonit soția și pe fiica ei, atunci când aceasta din urmă a distrus un bun de mare valoare. Mama bărbatului l-a judecat pentru decizia luată, dar el a vrut să caute și un alt punct de vedere, cerând părerea obiectivă a unor persoane complet necunoscute.

Mamă care își îmbrățișează fiica supărată, încercând să o calmeze

Numele de utilizator nu reflectă adevăratul său nume, iar domnul a rămas anonim, așa că o să-i spunem în continuare Peter ca să înțelegem situația mai ușor.

Peter (31 de ani) a povestit despre căsnicia de un an pe care o avea cu Andy (34 de ani). Cel doi s-au înțeles bine întotdeauna, iar singura lor problemă a fost Carrie, fiica de 16 ani pe care femeia o avea din căsătoria anterioară.

S-au cunoscut la puțin timp după ce primul soț al lui Andy a murit într-un accident și relația lor a început cu pași mici. Bărbatul nu a intervenit în viața lui Carrie până când nu și-a dat seama că lucrurile dintre el și mama ei merg foarte bine. Când s-au simțit pregătiți, au anunțat-o pe adolescentă că formează un cuplu și că se vor căsători. Peter nu a vrut nicio secundă să-l înlocuiască pe regretatul tată al celei mici, dar în adâncul sufletului a sperat că aceasta îl va accepta și într-o zi îl va privi ca pe un membru al familiei.

Din păcate, fata nu l-a vrut prin preajmă și își vărsa frustrarea în cele mai violente moduri posibile. Chiar a provocat și un conflict între familie și vecini, după ce a început să distrugă totul în jur și să arunce obiecte pe fereastră, deranjându-i pe toți cei care locuiau în apropiere.

Peter a fost deranjat de comportamentul fetei, dar a lăsat-o pe Andy să se ocupe de educația ei și surprinzător, femeia nu a reușit să o stăpânească. Deși utilizatorul Reddit a recunoscut că are un temperament vulcanic, el i-a asigurat pe internauți că nu a pus niciodată mâna pe Carrie.

Peter a amenințat-o pe adolescentă că o va da în judecată dacă nu plătește prejudiciul

Soțul lui Andy a acceptat orice gest nebunesc făcut de fiica ei în ultimul an, dar peste un episod îngrozitor nu a putut să treacă. Fetița rebelă vandalizat un obiect scump aflat în posesia lui Peter și astfel, l-a împins pe bărbat să o alunge din locuință.

În acea seară, partenerii se întorceau acasă de la cina pe care au luat-o în oraș, iar șocul suferit de ei a fost unul extrem de mare. Nici nu au apucat să intre bine pe stradă și au observat imediat că ușa garajului era larg deschisă. S-au apropiat și au văzut-o pe Carrie în timp ce distrugea o mașină scumpă, un BMW X5, pe care Peter îl cumpărase în urmă cu opt luni.

Acesta a înghețat când a realizat că fata distrugea bunul familiei ca și cum nu ar fi fost nimic valoros. Ea tăiase cauciucurile și zgâriase toată suprafața mașinii cu cheile, așa că reparația totală s-a ridicat la 6.000 de dolari.

Tatăl vitreg s-a înfuriat foarte rău și a țipat la Carrie, spunându-i să iasă din garaj. În mod surprinzător, mama a ținut cu ea și s-a supărat pe soț pentru că i-a vorbit nepoliticos acesteia. Păgubașul s-a săturat să suporte atâtea nedreptăți și le-a dat pe amândouă afară, amenințând-o cu judecata pe adolescentă.

Deși Andy a încercat apoi să îl convingă să le ierte, spunându-i că au greșit amândouă, el a fost de neînduplecat și le-a privit cum au plecat chiar la miezul nopții.

După câteva ore de reflecție, bărbatul și-a dat seama că a reacționat sub imperiul nervilor și că poate ar fi trebuit să procedeze diferit. S-a gândit atunci că este posibil să fi greșit și a hotărât să întrebe pe cineva dacă era vinovat sau nu pentru ceea ce s-a întâmplat.

Cei care au găsit postarea lui pe Reddit au răspuns imediat și i-au oferit foarte multe sfaturi. De asmenea, cineva a ținut să îl atenționeze în legătură cu vârsta copilei și să îi spună că nu o poate da în judecată.

„Nu vă puteți da în judecată propria familie. Fata are 16 ani, nu este răspunzătoare în fața legii și prin urmare, totul va cădea pe tutorele ei legal, adică pe mamă. În plus, puteți răspunde și dumneavoastră de acest incident pentru că sunteți căsătoriți.” , a precizat utilizatorul Evilbred.

Peter a completat informațiile și l-a asigurat pe omul respectiv că poate să o dea în judecată pe copilă, explicând motivele.

„Trăiesc în Europa Centrală și legea din țara mea spune că după vârsta de 15 ani poți fi tras la răspundere legal pentru acțiunile tale. Deci da, aș putea să dau în judecată o persoană de 16 ani... Nu știu că dacă o să fac asta pentru că mama ei va ajunge să plătească prejudiciul.”, a adăugat bărbatul.

Alți comentatori au dat vina pe Andy și au acuzat-o că nu a controlat comportamentul fiicei sale.

„Dacă soția ta ar fi avut vreun gram de respect pentru tine sau pentru căsnicia voastră, ea ar fi rezolvat totul înainte de a se ajunge în acest punct. Copilul are nevoie de terapie, dar peste astfel de lucruri nu se trece în lumea reală.”, a scris utilizatorul skittlesNwhiskey289.

Peter i-a ținut pe oameni la curent cu modul în care au evoluat lucrurile în familia lui și a povestit că relația dintre el și soție a fost profund marcată de acel eveniment nefericit.

„Ne-am dus la notar și am semnat actele de divorț... Pentru că am raportat-o pe Carrie la poliție, ea va avea dosar penal și, în câteva săptămâni, va avea loc o confruntare în instanță pentru drepturile civile.”, a concluzionat el.

De reflectat:

Cum ar trebui să procedeze părinții/părinții vitregi pentru a ține în frâu comportamentul unui astfel de copil?

Cuplul acesta a tolerat orice faptă a fetei, doar ca să nu o supere. Peter a îndurat tot ce i-a făcut până când i s-a umplut paharul și nu a mai rezistat. Oare puteau găsi o soluție prin care să o facă pe adolescentă să le accepte căsnicia?

Decizia lui Peter de a-și da afară soția și pe fiica ei la miezul nopții a fost o greșeală?

Bărbatul a regretat că și-a pierdut calmul, dar acest lucru era de așteptat, din moment ce a tolerat faptele de vandalism neîntrerupre ale lui Carrie. A pus că s-a enervat fiincă îi distrugea în mod constant bunurile și și-a pierdut cumpătul după ce a surprins-o stricându-i mașina de vis cumpărată cu greu. Tu ce părere ai despre reacția lui? Crezi că ar fi putut să le lase pe cele două să stea până dimineața, în loc să le dea afară noaptea?

Citește și: Părinții mei nu mi-au zis niciodată "te iubesc" și asta mi-a influențat stilul de parenting

Surse articol: Amo MamaReddit

Surse foto: iStock

Articolul urmator Bărbatul își dă afară din casă soția și fiica de 3 ani și le abandonează într-o parcare

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.6 (13)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.