Un bebeluș a venit pe lume fix la aceeași oră la care tatăl lui își dădea ultima suflare

Un bebeluș a venit pe lume fix la aceeași oră la care tatăl lui își dădea ultima suflare

Redactor Divahair.ro

Pierderea unei persoane dragi te poate schimba în cele mai nebănuite feluri. Oricât de mult timp ar trece de la tragicul moment, o astfel de rană, pur și simplu, nu se va închide niciodată. Și uite așa, ești nevoit/ă să-ți trăiești tot restul vieții cu un mare gol în suflet, în timp ce cari în spate o durere teribilă. Și viața unei femei din Miami a fost dată peste cap atunci când și-a pierdut pentru totdeauna cea mai iubită ființă. Aceasta este povestea sa:

Grace M. Sotolongo-Alvarez s-a născut în Miami, Florida, în anul 1988. Era cel mai mic copil dintr-o familie cu trei frați, ai căror părinți erau imigranți cubanezi. Pe viitorul ei soț, care era cu 10 ani mai în vârstă, l-a cunoscut în anul 2010, chiar la magazinul mătușii lui.

 Imagine cu Grace și Gabriel în timp ce fac un selfie

Chiar dacă Gabriel Alvarez nu era neapărat genul ei, acesta a dat-o gata cu zâmbetul său superb și cu personalitatea puternică. La vremea aceea, bărbatul era căsătorit și chiar avea un copil alături de soție. Bineînțeles, Grace a făcut un pas în spate în momentul în care a aflat aceste detalii despre viața lui, însă nu și-a pierdut niciodată speranța.

Cei doi au devenit prieteni și s-au tot intersectat la magazinul timp de doi ani. La mijlocul anului 2012, Gabriel a divorțat de soția sa de atunci și, puțin mai târziu, tot în același an, a invitat-o la cină pe Grace. Chiar dacă întâlnirea lor a mers bine și s-au și sărutat atunci, aceștia au hotărât să-și vadă fiecare de viața sa. De ce? Tânăra nu putea trece peste faptul că bărbatul doar ce ieșise dintr-o altă relație.

Timpul a trecut și soarta i-a adus din nou împreună pe cei doi. În anul 2013 s-au revăzut și... au decis să-și asculte inimile. Conexiunea pe care o împărtășeau era un profundă, aveau amândoi simțul umorului și le plăcea să se provoace unul pe celălalt. Trăiau, într-adevăr, o poveste de iubire cum mulți alții și-ar dori.

Imagine cu Gabril și Grace pe malul mării

"A fost adevărat domn, care m-a surprins cu flori și m-a făcut întotdeauna să mă simt în siguranță și cu picioarele pe pământ. A devenit rapid persoana mea preferată și cel mai bun prieten al meu. Ne-am ales ÎNTOTDEAUNA unul pe celălalt și, chiar și când ne certam, respectul, încrederea și dragostea nu au fost niciodată puse la îndoială.", a mărturisit femeia despre regretatul ei soț.

Gabriel divorțase deja de două ori înainte să o cunoască pe Grace și poate că tocmai de aceea era convins că ea îi este jumătatea destinată. Atunci când a fost cerută în căsătorie, tânăra i-a explicat viitorului ei soț că nu va putea trăi cu el până în ziua nunții, căci tatăl era conservator.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Grace M. Sotolongo-Alvarez (@gracesotolongo)

Cei doi îndrăgostiți au mers în fața altarului pe 28 martie 2015, iar după acea zi, s-au mutat, oficial, împreună. Cu aceștia locuia și Gianna, fiica lui Gabriel, care avea trei ani și jumătate la vremea aceea. Grace o numea pe micuță "fiica ei de inimă". Și uite așa, a început frumoasa lor viață împreună. Din păcate, fericirea nu avea să dureze pentru prea mult timp.

La scurt timp după nuntă, tânăra din Miami a început o afacere de planificare și design de evenimente, iar soțul ei i-a devenit partener. Business-ul celor doi a mers extrem de bine, iar aceștia s-au bucurat de câștiguri financiare pe măsură. În tot acest timp, Gabriel a devenit și vicepreședinte al companiei de construcții la care era angajat.

În septembrie 2016, familia Alvarez s-a mărit. Atunci a venit pe lume Gracie Marie. Și pentru că își dorea o familie numeroasă, Grace a făcut tot posibilul să rămână, din nou, însărcinată. Aceasta a aflat că va deveni mămică chiar de Ziua Îndrăgostiților în anul 2021.

Imagine cu Gabriel și Grace alături de fiicele lor de Ziua Recunoștinței în 2020

Totul era stabilit până la ultimul detaliu. Femeia trebuia să nască în data de 1 noiembrie 2021 printr-o cezariană planificată, iar întreaga sa familie aștepta marele moment.

În ziua de 20 octombrie, Grace și-a sărbătorit ziua de naștere alături de cei mai dragi oameni ai săi. Viitoarea mămică era răsfățată în adevăratul sens al cuvântului. În ziua de 25 octombrie, Gabriel i-a adus cafeaua la pat. Puțin mai târziu tot în aceeași zi, cei doi au luat micul-dejun împreună, iar apoi s-au sărutat de la revedere. Înainte să plece la muncă, bărbatul i-a spus soției sale că o iubește, exact așa cum făcea în orice altă zi.

Tot în dimineața de 25 octombrie, Grace l-a sunat pe Gabriel și l-a rugat să îndeplinească niște sarcini pentru ea. Tăticul a fost de acord să ducă totul la bun sfârșit înainte ca soția sa să meargă la spital pentru a naște.

Imagine cu Grace gravidă cu Tomas Gabriel

Mai târziu, în după-amiaza zilei respective, femeia i-a trimis un nou mesaj soțului ei. În mod surpinzător, acesta nu a răspuns, dar Grace s-a gândit că, pur și simplu, este ocupat. Din păcate, un tragic accident avusese loc...

Atunci când s-a dus să o ia pe Marie de la școală, viitoarea mămică a primit un apel de la cea mai bună prietena a sa. Femeia a întrebat-o dacă a aflat despre accidentul lui Gabriel. În acel moment, a început coșmarul pentru Grace.

L-a sunat pe șeful soțului ei și l-a implorat să-i zică ce se întâmplă. Chiar dacă bărbatul i-a spus să rămână calmă, ea simțea că partenerul ei s-a stins din viață. Femeia nu și-a dorit să o îngrijoreze pe fiica ei, așa că a încercat să-și stăpânească emoțiile. Aceasta a intrat în școală, l-a rugat pe paznic să o ajute pe fiica ei să intre în mașină, iar apoi s-a dus până la fosta sa profesoară.

"Gabriel a avut un accident, a murit, și am nevoie să mă duci acasă", i-a spus ea atunci, cu inima frântă.

Imagine cu Grace plângând în mașină

Odată ce Marie a ajuns acasă la mătușa sa, Grace și-a făcut curajul să-i dea veste soacrei sale și tatălui ei. Momentul a fost unul cu adevărat sfâșietor. În plus de asta, viitoarea mămică nu știa cum i-ar putea explica micuței sale că tatăl ei a murit.

"Să-i spun fiicei mele acest lucru și să o văd cum se schimbă dintr-o fetiță inocentă de 5 ani, care râdea mereu și făcea prostii, într-o fetiță ai cărei ochi nu se mai luminau și al cărei zâmbet, pur și simplu, nu mai ieșea la suprafață, a fost unul dintre cele mai sfâșietoare lucruri pe care le-am putut trăi ca părinte", a povestit femeia despre acel moment.

Grace a aflat, ulterior, că Gabriel a murit pe loc atunci când un utilaj de construcții a căzut peste el. De dragul fetițelor lor și al băiețelului pe care îl purta în pântec, aceasta a încercat să se țină tare.

Gabriel Tomas a venit pe lume în data de 1 noiembrie, la ora 13:05. Micuțul s-a născut chiar la ora la care a murit tatăl lui. Grace a simțit prezența regretatului ei soț încă de când și-a adus pe lume băiețeluș, mai ales pentru că el îi semăna leit lui Gabriel. Are chiar și ochii identici cu ai lui.

Imagine cu Gabriel Tomas îmbrăcat într-un costum gri

"Este un copil foarte frumos. S-a născut la ora 13:05, exact la aceeași oră cu moartea tatălui său. Cred că tatăl său l-a întâlnit în Rai și l-a îmbrățișat înainte să o fac eu", a povestit mămica.

Grace a mai mărturisit că viața sa s-a schimbat complet de când soțul ei a plecat din această lume. Din păcate, cel care ar fi trebuit să reprezinte cel mai fericit moment din viața ei a fost umbrit de durerea sfâșietoare a pierderii iubirii vieții ei. Micuțul ei nu se va putea bucura niciodată de dragostea și îmbrățișările calde ale tatălui său. Singurele întâlniri pe care Gabriel Tomas le poate avea cu părintele lui se petrec, din păcate, la mormântul bărbatului.

Tu ce părere ai despre această poveste extrem de tristă? Va reuși vreodată mămica să depășească o astfel de tragedie? Vor putea crește acești copii fără tatăl lor?

Citește și: Au fost abandonați, peste noapte, de mama lor. Șapte ani mai târziu, femeia se întoarce în viețile lor

Surse foto: Instagram, Instagram, Instagram, Instagram, Instagram, Instagram, Instagram

Surse articol: Amomama, Flipboard, People

Articolul urmator
O femeie este oprită pentru depășirea vitezei în timp ce își conducea tatăl de la spital - Polițistul se roagă cu ei în loc să le dea amendă
O femeie este oprită pentru depășirea vitezei în timp ce își conducea tatăl de la spital - Polițistul se roagă cu ei în loc să le dea amendă
Cine va fi ultima ta dragoste?
Incepe quiz
Cine va fi ultima ta dragoste?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.1 (16)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.