Un tânăr de 31 de ani aduce în casa lui o vecină de 89 de ani pentru ca aceasta sa nu moară singură

Un tânăr de 31 de ani aduce în casa lui o vecină de 89 de ani pentru ca aceasta sa nu moară singură

Redactor Divahair.ro

Norma Cook, o femeie de 84 de ani din West Hollywood a avut parte de surpriza vieții atunci când s-a împrietenit cu un tânăr de 26 de ani, Chris Salvatore. Frumoasa lor prietenie a început atunci când bărbatul cu suflet mare s-a mutat alături, iar bătrânica l-a rugat să treacă pe la ea să o salute, după ce l-a observat pe geam. Au urmat multe seri de distracție, cu șampanie și bârfe și, ulterior, un ”rămas bun” de-a dreptul emoționant.

Imagine cu Chris și Norma în timp ce fac un selfieSursa foto: Instagram

Norma locuia doar cu pisica ei Hermes, înainte să îl cunoască pe Chris. Cei doi s-au împrietenit rapid și au început să petreacă mult timp împreună. Povesteau seară de seară, beau șampanie și se simțeam extrem de bine în compania celuilalt. Noaptea comandau pizza, alteori ieșeau împreună la masă și participau împreună la zilele de naștere ale apropiaților. Și așa au trecut cinci ani frumoși, perioadă în care s-au atașat foarte mult unul de celălalt. Bătrânica l-a considerat dintotdeauna pe băiat „nepotul pe care nu l-a avut niciodată”.

Imagine cu Chris și Norma în timp ce beau șampanieSursa foto: Instagram

După ce a împlinit 89 de ani, femeia s-a îmbolnăvit. Trăia singură, iar viața ei luase o întorsătură dramatică. Spre sfârșitul anului 2016, a fost internată în spital cu pneumonie și a suferit complicații respiratorii. Tot atunci, a fost diagnosticată și cu leucemie. Din păcate, nu avea bani și îi era foarte dificil să își plătească tratamentele și chiria. La vremea aceea, chiar era în punctul de a-și pierde pisica și casa.

Chiar după ce a fost internată, medicii și-au dat seama că nu ar mai putea trăi singură și au luat decizia de a o caza într-o unitate specială pentru bătrâni, unde și-ar fi putut petrece ultimele zile din viață. Chris nu a fost deloc fericit cu vestea primită, așa că i-a propus bătrânei să se mute cu el.

 Imagine cu Chris și Norma în timp ce urmăresc un filmSursa foto: Instagram

„Pur și simplu nu aș fi putut să las să se întâmple asta cu o persoană care îmi aduce aminte de bunica mea. Apartamentul meu era singurul loc în care s-ar fi mutat. Are păreri puternice despre locul în care ar vrea să-și petreacă ultimele zile din viață. Dorește să rămână aici.”, a povestit el, despre momentul în care s-a mutat cu Norma.

Bărbatul a fost foarte încântat să o primească pe bătrână în apartamentul său. Chiar dacă se descurca greu cu banii, având în vedere că trebuia să o îngrijească, el tot a găsit o cale de a-i asigura Normei cele mai bune condiții.

„Atunci când s-a mutat aici, m-am simțit de parcă îi era menit dintotdeauna să locuiască cu mine. Este cu adevărat împlinitor pentru mine să-i fiu alături.”, a mai adăugat el.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chris Salvatore (@chrissalvatore)

Chris a început o campanie GoFundMe, unde a cerut donații pentru a-și putea ajuta "bunica". În decurs de o lună, acesta a reușit să strângă 50.000 de dolari, iar, ulterior, campania a mai strâns încă 25.000 de dolari. În total, 75.000 de dolari au fost adunați pentru îngrijirea Normei.

„Sunt atât de fericit că am putut să-i fac acest cadou de a-și trăi ultimele zile acasă. Nu-mi pot imagina cum este să pleci din această lume într-un spital fără prieteni sau animale de companie. Nu m-am așteptat niciodată să strâng 50.000 de dolari. A fost cu siguranță un miracol.”, a mai mărturisit bărbatul.

 Imagine cu Chris care o îngrijește pe NormaSursa foto: Instagram

Norma și pisica ei s-au mutat în apartamentul lui Chris. Tânărul i-a gătit în fiecare zi, iar cei doi și-au petrecut timpul așa cum obișnuiau să o facă și în trecut. Beau șampanie, mâncau alune și se uitau la știri. Cei doi au sărbătorit Revelionul împreună, iar Norma a mai reușit să trăiască încă două luni după aceea. În februarie 2017, ea își dădea ultima suflare, acasă la Chris, alături de cel care o iubea exact ca pe bunica lui.

„Simt că mă veghează, iar asta mă bucură. Nu mai are dureri și și-a găsit pacea. Probabil bea un pahar de șampanie, dansează, s-a reunit cu mulți prieteni pe care i-a avut de-a lungul vieții. Sunt un alt om acum și îi mulțumesc acestei doamne magnifice pentru tot ce m-a învățat.”, a mai povestit acesta.

Imagine cu Chris și Norma la masa de revelionSursa foto: Instagram

La începutul acestui an, la aniversarea morții Normei, Chris i-a adus acesteia un omagiu prin intermediul paginii sale de Instagram: „De-a lungul anilor, am citit atât de multe mesaje minunate despre cât de inspiratoare a fost dragostea mea pentru vecina mea Norma, dar ceea ce mă inspiră cu adevărat este capacitatea ei incredibilă de a mă iubi. Atunci când alegem să iubim pe altcineva, mulți dintre noi simțim asta.”

Tu ce crezi despre această poveste emoționantă?

Citește și: Un bărbat în vârstă stă pe plajă îmbrățișând o fotografie înrămată și plânge - Un străin se apropie pentru a-i asculta povestea

Surse articol: Farhanijaz, People, Today

Surse foto: Instagram

Articolul urmator
O femeie a așteptat 12 ani să se mărite cu iubirea vieții ei, dar tatăl ei a murit chiar în ziua nunții
O femeie a așteptat 12 ani să se mărite cu iubirea vieții ei, dar tatăl ei a murit chiar în ziua nunții
Ce vei face peste 10 ani?
Incepe quiz
Ce vei face peste 10 ani?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (140)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.