Un văduv îndurerat primește scrisoare de dragoste veche din partea soției sale, la 72 de ani după ce a fost scrisă

Un văduv îndurerat primește scrisoare de dragoste veche din partea soției sale, la 72 de ani după ce a fost scrisă

Redactor Divahair.ro

Știi acel mesaj drăguț cu "bună dimineața" pe care abia îl aștepți, zi de zi, din partea persoanei iubite? Gândește-te doar cum îți tresare inima de fiecare dată când primești o notificare pe telefon, cum un simplu "bip" îți poate oferi un strop de dopamină... Dar cum ai reacționa dacă, la câțiva ani după moartea sufletului tău pereche, ai primi o scrisoare din partea sa?

Rolf Christoffersen, un bărbat de 96 de ani, a avut parte de această surpriză în anul 2017. Totul a început atunci când o femeie, Melissa Fahy și tatăl ei, Allen Cook, au început să-și renoveze casa din Westfield, New Jersey. În timp ce lucrau acolo, la un moment dat, au descoperit o crăpătură în scările de la mansardă. Ei bine, se pare că nu era vorba despre o simplă stricăciune, ci despre o adevărată comoară.

 Imagine cu un plic vechi găsit într-o crăpătură a scărilorSursa foto: Youtube

În crăpătură au găsit un plic vechi, deteriorat, pe care scria „retur la expeditor”. Aceștia au devenit foarte curioși de conținut, așa că au hotărât să îl citească. Tatăl și-a amintit că scrisoarea i s-a părut „de necrezut”. El și fiica sa și-au dat seama imediat că trebuie să facă tot posibilul ca mesajul să ajungă la adevăratul său destinatar.

Și așa a început misiunea lor. După multe căutări și cu ajutorul internetului, bineînțeles, cei doi au reușit să descopere fiul destinatarului, care locuia în California. Scrisoarea fusese pregătită în mai 1945 și îi era adresată lui Rolf Christoffersen.

 Imagine cu Melissa Fahy în timp ce citește scrisoarea Melissa Fahy în timp ce citește scrisoarea

Sursa foto: Youtube

Pe post de expeditoare era nimeni alta decât regretata sa soție. Virginia Christoffersen era însărcinată în momentul în care a scris bilețelul. La vremea aceea, în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, soțul său era marinar pentru Marina Norvegiană, iar ea, se pare, îi ducea dorul teribil.

Fiul bărbatului a hotărât, împreună cu sora sa, să îi citească scrisoarea în timpul comemorării morții mamei lor, un moment care a fost de-a dreptul emoționant, cu atât mai mult cu cât trecuseră sașe ani de la trecerea ei în neființă. 

Imagine cu Rolf în uniformă de marinarRolf în tinerețe

Sursa foto: Youtube

„Te iubesc, Rolf, așa cum iubesc căldura soarelui și exact asta ești tu pentru mine, soarele în jurul căruia se învârte toată viața mea.”, era notat în scrisoare.

De asemenea, ea a mai vorbit despre cât de mândră și fericită era că îi poartă copilul. Plus de asta, a menționat că se simțea ca și cum ar fi în Rai alături de mult iubitul ei soț.

Rolf i-a fost foarte recunoscător lui Fahy pentru că a făcut posibilă minunea. Despre această experiență, femeia a zis: „Nu-i venea să creadă că l-am căutat pentru a-i înapoia această scrisoare, care îi era destinată”.

Imagine cu fiica lu Rolf în timp ce îi citește scrisoareaFiica lu Rolf în timp ce îi citește scrisoarea

Sursa foto: Youtube

"Am fost atât de surprins după toți acești ani. M-am bucurat foarte mult să aflu că există o astfel de scrisoare. Încă sunt foarte emoționat.", a povestit bătrânul.

Fiul văduvului a fost copleșit, la rândul său, de situație. Plângea în timp ce povestea cât de semnificative erau pentru el cuvintele mamei sale. S-a bucurat să-i simtă din nou prezența, chiar femeia plecase pe cealaltă lume în urmă cu câțiva ani.

Tu ce crezi despre această poveste?

Citește și: Bătrână se uită, zilnic, la fotografia soțului decedat și observă, după 7 ani, ceva scris de el pe spatele ei

Surse articol: Amomama, Dailyadvent, Newscolony

Surse foto: Youtube

Articolul urmator
Cum a devenit soțul meu femeie după 25 de ani de căsnicie: „L-am găsit îmbrăcat în lenjeria intimă pe care mi-o făcuse cadou de Crăciun”
Cum a devenit soțul meu femeie după 25 de ani de căsnicie: „L-am găsit îmbrăcat în lenjeria intimă pe care mi-o făcuse cadou de Crăciun”
Cat noroc ai in dragoste?
Incepe quiz
Cat noroc ai in dragoste?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (3)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.