Văduva îndurerată îmbracă din nou rochia de mireasă, pentru a onora memoria soțului care i-a murit în brațe

Văduva îndurerată îmbracă din nou rochia de mireasă, pentru a onora memoria soțului care i-a murit în brațe

Redactor Divahair.ro

După ce și-a pierdut soțul într-un accident tragic, o femeie și-a dorit să își creeze noi amintiri speciale cu rochia sa de mireasă. Convinsă că asta l-ar bucura pe partenerul ei regretat, ea și-a îmbrăcat, din nou, hainele de la nuntă și a făcut o ședință foto alături de prietenele ei și câinele său. Momentul a fost, cu adevărat, emoționant.

Katie și Brett Swantek, din Genoa, Nebraska, s-au iubit nespus de mult, iar din dragostea pe care și-o purtau unul altuia s-a născut o minune de băiețel. În anul 2019, în luna mai, familia a plecat într-o vacanță, neavând nici cea mai mică idee că viața lor va lua o întorsătură de-a dreptul tragică.

În timp ce se plimbau cu caiacul pe râul Loup în weekendul Memorial Day, caiacul lui Brett a rămas blocat într-un curent subacvatic. Ulterior, bărbatul a fost luat de valurile furioase ale apei, iar trupul său a dispărut în larg. Cadavrul său a fost găsit abia 10 zile mai târziu după tragicul eveniment.

Katie a avut parte de un real șoc atunci când a înțeles că soțul său și-a pierdut viața, iar întreaga sa existență a fost dată peste cap. Durerea era, pur și simplu, sfâșietoare.

Ultima dată când și-a văzut soțul, acesta încă mai purta verigheta, iar femeia a încercat să rămână în suflet și minte cu acea imagine a lui. Chiar dacă inima sa era frântă în mii și mii de bucățele, mămica a fost nevoită să rămână puternică pentru copilul ei. Micuțul avea doar trei ani atunci când a rămas fără tată.

Deși nu a fost ușor, Katie a încercat din răsputeri să nu se prăbușească, dar, indiferent ce făcea, își amintea de Brett și de toate momentele frumoase pe care le-au împărtășit. Soțul ei a încercat să rămână întotdeauna pozitiv în fața provocărilor cu care s-a confruntat pe parcursul vieții lui și i-a indus această atitudine și ei.

Imagine cu Brett Swantek și fiul ei
Brett Swantek și fiul lui și al lui Katie

Femeia din Nebraska și-a amintit cum ea și Brett adorau să se distreze și profitau la maximum de fiecare moment în parte. Pe măsură ce timpul a trecut, rămasă de una singură, multe lucruri s-au schimbat în viața lui Katie, dar ea a încercat ca prin faptele ei să își cinstească, în continuare, partenerul. În adâncul sufletului ei, îi era dor de tatăl copilului său și nu și-ar fi dorit nimic mai mult decât să îl vadă iar și să îl strângă în brațe.

"Nu voi mai fi niciodată la fel. Ne-am iubit atât de mult. Iar el îmi spunea asta în fiecare zi", a declarat mămica.

La trei luni de la accidentul care i-a schimbat viața, în timp ce făcea curățenie în casă, mămica a descoperit o cutie specială care i-a declanșat o întreagă serie de amintiri copleșitoare. Descoperise rochia sa de mireasă. Rochia pe care a purtat-o când i-a jurat iubire veșnică soțului ei decedat.

În timp ce își privea rochia cu ochii mari și curioși, Katie a început să plângă. Cât și-ar fi dorit să fi putut da timpul înapoi... Nu era posibil, din păcate, dar asta nu a oprit-o din a mai proba o dată hainele pe care le-a purtat când a fost mireasă.

După ce și-a luat rochia pe ea, femeia s-a așezat pe canapea și a vizionat videoclipul de la nunta sa. Momentul a fost, cu adevărat, emoționant, iar mămica a rămas îmbrăcată astfel pe tot parcursul zilei. A plâns în hohote de tristețe, dar, în același timp, era recunoscătoare pentru că a apucat să își creeze amintiri uimitoare alături de partenerul ei.

În timp ce se gândea la mariajul ei, femeia și-a adus aminte de episodul unui serial popular, "Friends", în care actrițele principale, Monica, Rachel și Phoebe s-au așezat pe canapea în rochii de mireasă și au băut bere împreună pentru a-i ridica moralul lui Rachel. Este vorba despre episodul numit "The One With All The Wedding Dresses".

Inspirată de acel moment amuzant, Katie s-a gândit să creeze un grup de Facebook intitulat "Mirese și beri", unde le-a adăugat pe prietenele ei. Pentru că își doreau ca văduva să se simtă mai bine, șapte dintre acestea s-au prezentat la ea acasă în rochiile lor de mireasă. În timp ce rochiile unor femei se potriveau perfect, altele s-au chinuit să se îmbrace în ele, dar până la urmă totul a ieșit bine.

Katie și-a chemat, de asemenea, prietena care este și fotografă, Miranda Helmuth, pentru a surprinde momentul. Împreună cu gașca ei de fete, și-a pus rochia de mireasă și a mers în curtea din spate, la lăsarea întunericului, unde ea și Brett au împărtășit multe momente emoționante.

"A fost cea mai superbă noapte. Am simțit că Brett ne-a pictat cerul perfect pentru poze", a mărturisit ea.

Katie și prietenele sale s-au delectat cu câte o bere în acea seară, s-au pozat în rochii de mireasă, au râs împreună, ai plâns împreună și și-au amintit cu mare drag cele mai importante momente din viața lor. În timpul ședinței foto, mămica s-a înfășurat în steagul rămas de la înmormântarea soțului ei, care a fost pompier.

Ea a menționat că și-a dorit să-și creeze amintiri noi și fericite în rochia ei de mireasă, un lucru de care soțul ei s-ar fi bucurat.

"Dacă nu ar fi murit, știu că ar fi spus: "Du-te și fă-o"", a spus ea.

Și pentru ca ședința foto să fie completă și mai specială, câinele cuplului și-a făcut și el apariția și a pozat, deși, în mod normal, era timid și se ferea de oameni.

Tu ce crezi despre această poveste emoționantă?

Citește și: A refuzat să mai audă de bărbați după divorțul care i-a distrus viața. Într-o zi, fiul ei a venit acasă cu viitorul ei soț

Surse foto: Facebook, Facebook, Youtube

Surse articol: Amomama, Ksnblocal4, People

Articolul urmator
Bătrână se uită, zilnic, la fotografia soțului decedat și observă, după 7 ani, ceva scris de el pe spatele ei
Bătrână se uită, zilnic, la fotografia soțului decedat și observă, după 7 ani, ceva scris de el pe spatele ei

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.