Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL

Review pentru Anticearcan Miss Sporty So Perfect Stay

Joi, 03.10.2013
de Andreea Baluteanu

Anticearcanul Miss Sporty So Perfect Stay tenteaza cu tripla sa actiune: ajuta la camuflarea imperfectiunilor, neutralizeaza petele rosii si ilumineaza cearcanele negre de sub ochi. Nu contine ulei si parabeni si este testat dermatologic, pentru a-ti oferi o optiune sigura pentru sanatatea ta.

Anticearcanul Miss Sporty So Perfect Stay tenteaza cu tripla sa actiune: ajuta la camuflarea imperfectiunilor, neutralizeaza petele rosii si ilumineaza cearcanele negre de sub ochi. Nu contine ulei si parabeni si este testat dermatologic, pentru a-ti oferi o optiune sigura pentru sanatatea ta.

Cum ti se pare Anticearcan Miss Sporty So Perfect Stay? Voteaza!

0 (0)
Anticearcan Miss Sporty So Perfect Stay

10 ron

Review-ul DIVAHAIR

Batonul corector anticearcan Miss Sporty So Perfect Stay tenteaza cu tripla actiune: camuflare a imperfectiunilor, a petelor de roseata si a cearcanelor. Are la baza pigmenti de acoperire care eficientizeaza efectul de a ascunde imperfectiunile si o structura cu potential de a difuza lumina.

Formula cremoasa a batonului corector anticearcan este usor de aplicat pe urmele de cosuri si pe imperfectiuni, cu toarte ca nu se dovedeste la fel de lejer de blenduit pe cearcane. Batonul corector, in nuante de maro cald, este practic si asigura o utilizare economica.

Mod de folosire: aplica pe imperfectiuni, tapotand usor cu degetele, pentru a permite produsului sa intre in piele si sa obtina un aspect natural. Pentru a acoperi cearcanele, estompeaza usor cu ajutorul degetului inelar, acesta depunand o presiune mai delicata, potrivita zonei ochilor.

Cel mai important avantaj al batonului corector anticearcan Miss Sporty So Perfect Stay este reprezentat de puterea sa de acoperire. Cu o formula mata, cremoasa, produsul este foarte eficient in a neutraliza petele de roseata si in a ascunde imperfectiunile, cu toate ca nu da dovada de aceleasi rezultate pozitive in mascarea cearcanelor. Textura sa suficient de cremoasa este usor de estompat pe piele, iar rezistenta poate fi un factor care incurajeaza achizitia, mentinandu-se cateva ore bune. Nu incarca tenul si nu contine parabeni sau uleiuri, atuuri pe care nu le poti trece cu vederea. Pretul destul de avantajos al produsului reprezinta un punct pozitiv demn de luat in calcul.

In ceea ce priveste cel mai important dezavantaj al batonului corector Miss Sporty So Perfect Stay, formula consistenta se dovedeste prea dura pentru zona cearcanelor, fiind dificil de estompat. Poate irita pielea foarte sensibila si o poate usca pe cea deshidratata.

Daca iti doresti un anticearcan care sa acopere eficient, sa ofere o finisare mata, naturala, cu o rezistenta buna si un pret mai mult decat avantajos, batonul corector anticearcan Miss Sporty So Perfect Stay merita testat.

Gramaj: 2,4 g

Cauta un furnizor in zona ta

Ai nevoie de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!