Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Review pentru Apă de parfum Elie Saab Le Parfum

Vineri, 20.05.2016
de Andreea Baluteanu

Designerul Elie Saab este celebru pentru ţinutele haute couture purtate de vedetele de la Hollywood şi a dorit să creeze un parfum care să se asorteze perfect cu rochiile sale romantice, feminine! Elie Saab Le Parfum a fost lansat în 2011 şi o are drept imagine pe fotomodelul Anja Rubik. Parfumul face parte din categoria floralelor, cu note dulci şi intense de paciuli, şi a fost creat de Francis Kurkdjian.

Designerul Elie Saab este celebru pentru ţinutele haute couture purtate de vedetele de la Hollywood şi a dorit să creeze un parfum care să se asorteze perfect cu rochiile sale romantice, feminine! Elie Saab Le Parfum a fost lansat în 2011 şi o are drept imagine pe fotomodelul Anja Rubik. Parfumul face parte din categoria floralelor, cu note dulci şi intense de paciuli, şi a fost creat de Francis Kurkdjian.

Cum ti se pare Apă de parfum Elie Saab Le Parfum? Voteaza!

5 (4)
Apă de parfum Elie Saab Le Parfum

353 ron

Review-ul DIVAHAIR

Parfumul Elie Saab Le Parfum vrea să capteze esenţa femeii contemporane, fiind lansat abia după ce designerul a testat 279 de variante preliminare. Parfumul se deschide cu note revigorante de floare de portocal, continuă cu o inimă de iasomie şi se încheie cu baza de paciuli, miere albă, cedru de Virginia şi trandafir: un mix neobişnuit, care îi conferă autenticitate.

Fiind vorba despre un parfum lansat de un designer a cărui creativitate este depăşită numai de pasiunea pentru lucrurile frumoase, nici nu ne aşteptam la o sticluţă de parfum care să nu fie o bijuterie în miniatură. Recipientul are influenţe baroce şi redă prospeţimea feminină și complexă a parfumului!

Cel mai important avantaj al parfumului Elie Saab Le Parfum este reprezentat de personalitatea sa unică. În timp ce parfumeria prezentului este dominată ori de esenţele fructate, revigorante, ori de compoziţiile dulci, gurmande, creaţia lui Elie Saab se regăseşte undeva la mijloc, între aceste influenţe. Vei beneficia atât de prospeţimea vârfului citric și de sensibilitatea inimii florale, cât şi de complexitatea bazei care grupează elemente la prima vedere incompatibile, dar care funcţionează în amestecul lui Saab.

Desigur, fiind vorba despre o combinaţie unică, potentă, rezultatul final va depinde de chimia dintre Elie Saab Le Parfum şi trupul tău. Parfumul poate vira fie spre teritoriul dulce, fie spre cel efervescent, în funcţie de reacţia cu propriul tău miros, fiind foarte important să îl încerci înainte de a-l achiziţiona.

De partea cealaltă, dacă preferi mai degrabă un parfum intens, dar bine echilibrat şi liniar, este posibil să nu rezonezi cu acordurile Elie Saab Le Parfum. Fetele care nu reacţionează bine la esenţele pe bază de paciuli nu vor fi mulţumite, această notă fiind extrem de puternică în Le Parfum. Rezistenţa este mare, dar tocmai persistenţa îţi poate părea la rândul său deranjantă, dacă îţi doreşti o compoziţie calmă, cuminte!

Parfumul Elie Saab Le Parfum este disponibil pe carespot.ro aici, la preţul de 353 de lei/EDP 50 ml.

Cauta un furnizor in zona ta

top 5 divahair.ro

 • vizionate
 • votate
 • discutate
 1. Horoscopul săptămânii 2-8 august: plouă cu vise îndeplinite în cea mai prielnică săptămână a anului (66574 vizite)
 2. Horoscopul săptămânii 9-15 august: Mercur intră în Fecioară în cea mai bulversantă săptămână a verii (51922 vizite)
 3. Horoscopul lunii septembrie: zodiile pășesc într-o lume a armoniei și iubirii odată cu echinocțiul de toamnă (44465 vizite)
 4. Horoscopul dragostei, săptămâna 16-22 august, anunță obstacole mari în relațiile stabile și începutul unor povești frumoase de iubire (41549 vizite)
 5. Horoscopul săptămânii 6-12 septembrie: de la iubire la manipulare, zodiile trăiesc întreaga pleiadă a sentimentelor (40302 vizite)
 1. Tendințe din modă pe care le vrem cu toții dispărute pe vecie (nota 5)
 2. Cum să îl faci pe bărbatul tău să se (re)îndrăgostească nebunește de tine (nota 5)
 3. Fecioara de august versus Fecioara de septembrie: care este diferența dintre ele (nota 4.8)
 4. Colecția de toamnă StarShinerS este aici! (nota 4.8)
 5. 9 semne mai puțin obișnuite care arată că o căsătorie nu este făcută să dureze mult (nota 4.8)
 1. Regulament concurs Câștigă cu Nu Skin România - R2! (0 comentarii)
 2. Brandul Bluzat, alaturi de clientele sale la UNTOLD (0 comentarii)
 3. Mercur retrograd în Balanță: zodiile depășesc barierele conștiinței și primesc mesaje de dincolo (0 comentarii)
 4. Studioul reprezentat de Bianca Drăgușanu desemnat cel mai bun din lume (0 comentarii)
 5. De ce este important pentru un salon sau pentru un hair artist să se promoveze prin advertoriale? (0 comentarii)

LIKE si intra in universul divelor!