Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Review pentru Apă de parfum Guerlain Idylle

Duminică, 22.05.2016
de Andreea Baluteanu

Apa de parfum Guerlain Idylle face parte din categoria floralelor, având drept vedete acordurile de trandafir şi crin de vale. Parfumul a fost creat de Thierry Wasser, ca succesor al lui Jean Paul Guerlain, în 2009. Descris drept un tumult de „flori şi petale, de o prospeţime subtilă, dar incisivă şi echilibrat de senzualitate”, acest parfum este o adevărată odă dedicată iubirii şi vieţii.

Apa de parfum Guerlain Idylle face parte din categoria floralelor, având drept vedete acordurile de trandafir şi crin de vale. Parfumul a fost creat de Thierry Wasser, ca succesor al lui Jean Paul Guerlain, în 2009. Descris drept un tumult de „flori şi petale, de o prospeţime subtilă, dar incisivă şi echilibrat de senzualitate”, acest parfum este o adevărată odă dedicată iubirii şi vieţii.

Cum ti se pare Apă de parfum Guerlain Idylle? Voteaza!

2 (1)
Apă de parfum Guerlain Idylle

348 ron

Review-ul DIVAHAIR

Apa de parfum Guerlain Idylle este o aromă florală, având drept vedetă trandafirul Plessis Robinson, transfigurat de amestecul cald şi profund de chiparos, mosc şi paciuli. Parfumul se deschide cu note suculente de zmeură şi litchi, alături de nuanţe de frezie şi trandafir, are o inimă florală foarte puternică, dominată de crin, iasomie, bujor şi zambilă, devenind apoi complex în tonurile bazei de mosc şi paciuli.

Sticluţa parfumului Guerlain Idylle denotă rafinament şi glam, o constantă a brandului. Este o bijuterie de colecţie pe care o vei afişa cu mândrie pe măsuţa de toaletă, deşi nu reflectă neapărat caracterul floral și dulce al esenței.

Cel mai important avantaj al Guerlain Idylle este dat de compoziţia sa plăcută, mai ales pentru o amatoare a aromelor florale. Parfumul înglobează câteva dintre cele mai cunoscute note de flori, culminând cu trandafirul specific casei. Aroma te va transforma într-un factor de atracţie, însă fără a te impune într-un mod ostentativ, aşa cum se întâmplă cu esenţele gurmande sau cu cele orientale. Pe de altă parte, dacă îi vei permite să te cucerească, Guerlain Idylle te poate uimi şi cu complexitatea sa; este suficient să citeşti descrierea pe care autorii săi au oferit-o pentru a-i da o şansă: parfumul este conceput ca o odă adusă vieţii şi iubirii, beneficiind de luminozitatea iasomiei, de căldura chiparosului şi de ambiguitatea moscului, care redă o senzaţie intimă, precum cea a atingerii iubitului pe piele.

În ceea ce priveşte dezavantajele parfumului Guerlain Idylle, trebuie să ştii că rezistenţa sa nu este accentuată, notele pierzându-se destul de repede. Persistenţa scăzută și preţul ridicat sunt impedimente de luat în calcul, dar ceea ce le va descuraja pe admiratoarele parfumurilor-semnătură este caracterul plăcut, dar nu neapărat impresionant al produsului.

Dacă adori aromele florale şi nu cauţi un parfum pe care să şi-l amintească toţi cei din jurul tău, Guerlain Idylle poate fi alegerea potrivită.

Parfumul este disponibil pe carespot.ro aici, la preţul de 348 de lei/EDP 100 ml.

Cauta un furnizor in zona ta

top 5 divahair.ro

 • vizionate
 • votate
 • discutate
 1. Horoscopul săptămânii 9-15 august: Mercur intră în Fecioară în cea mai bulversantă săptămână a verii (52009 vizite)
 2. Horoscopul lunii septembrie: zodiile pășesc într-o lume a armoniei și iubirii odată cu echinocțiul de toamnă (45054 vizite)
 3. Horoscopul săptămânii 27 septembrie - 3 octombrie: plouă cu împlinire, recunoștință și oportunități în viața zodiilor (43298 vizite)
 4. Horoscopul dragostei, săptămâna 16-22 august, anunță obstacole mari în relațiile stabile și începutul unor povești frumoase de iubire (41640 vizite)
 5. Horoscopul săptămânii 6-12 septembrie: de la iubire la manipulare, zodiile trăiesc întreaga pleiadă a sentimentelor (40427 vizite)
 1. Tendințe din modă pe care le vrem cu toții dispărute pe vecie (nota 5)
 2. Cum să îl faci pe bărbatul tău să se (re)îndrăgostească nebunește de tine (nota 5)
 3. Fecioara de august versus Fecioara de septembrie: care este diferența dintre ele (nota 4.8)
 4. Colecția de toamnă StarShinerS este aici! (nota 4.8)
 5. 9 semne mai puțin obișnuite care arată că o căsătorie nu este făcută să dureze mult (nota 4.8)
 1. Elon Musk și Grimes s-au despărțit, după trei ani de relație (0 comentarii)
 2. Horoscop mâine, 28 septembrie: Peștii se bucură de adevărata libertate, a trupului și a spiritului (0 comentarii)
 3. Formează sau nu un cuplu? Angelina Jolie și The Weeknd, fotografiați tot mai des împreună (0 comentarii)
 4. Călătoria cu autocarul devine noua tendință de deplasare? (0 comentarii)
 5. Horoscop mâine, 27 septembrie: Scorpionul se înstrăinează într-un cocon de singurătate (0 comentarii)

LIKE si intra in universul divelor!