Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL

Review pentru Apă de toaletă Balenciaga L'Eau Rose

Vineri, 20.05.2016
de Andreea Baluteanu

Apa de toaletă Balenciaga L'Eau Rose este a treia creaţie a cunoscutei case de modă şi face parte, aşa cum îi sugerează şi numele, din categoria parfumurilor florale. Esenţa are drept acorduri-vedetă trandafirul, acompaniat de note pudrate şi lemnoase, într-o simfonie care vrea să sugereze luminozitatea tinereţii. Parfumul a fost lansat în martie 2013 şi este disponibil sub formă de apă de toaletă.

Apa de toaletă Balenciaga L'Eau Rose este a treia creaţie a cunoscutei case de modă şi face parte, aşa cum îi sugerează şi numele, din categoria parfumurilor florale. Esenţa are drept acorduri-vedetă trandafirul, acompaniat de note pudrate şi lemnoase, într-o simfonie care vrea să sugereze luminozitatea tinereţii. Parfumul a fost lansat în martie 2013 şi este disponibil sub formă de apă de toaletă.

Cum ti se pare Apă de toaletă Balenciaga L'Eau Rose? Voteaza!

5 (2)
Apă de toaletă Balenciaga L'Eau Rose

353 ron

Review-ul DIVAHAIR

Casa de modă Balenciaga a dorit să creeze prin L'Eau Rose o simfonie a trandafirului, dar a conceput o esenţă care are drept element principal mura. Parfumul se deschide cu acorduri zemoase de mure, continuă cu o inimă florală caldă de trandafir şi violetă (vedeta în parfumerie a casei Balenciaga), alături de paciuli, care face trecerea spre baza mai profundă, cu acorduri de cedru, chiparos şi mosc.

Sticluţa parfumului se remarcă mai degrabă prin eleganţă: nu are un design-bijuterie care să îţi reclame atenţia, dar sugerează delicateţea şi gingăşia florii de trandafir.

Cel mai important avantaj al parfumului Balenciaga L'Eau Rose este dat de caracterul plăcut al esenţei. Orice fată ştie cât de important este să deţii, pe lângă parfumurile intense, copleşitoare, o aromă pe care să o poţi purta la birou sau în spaţiile închise, fără teama de a provoca dureri de cap celor din jur. Apa de toaletă lansată de Balenciaga se poate înscrie cu succes printre aceste arome care nu supără pe nimeni: este lejeră, romantică, moale, confortabilă şi tinerească. Dacă îţi doreşti să cumperi un parfum pentru o fată sau o femeie pe care nu o cunoşti prea bine, te poţi îndrepta fără probleme spre acest produs.

Însă nu comite greşeala de a considera că Balenciaga L'Eau Rose nu are pic de personalitate. Dimpotrivă, apa de toaletă cunoaşte o evoluţie spectaculoasă de la începutul zemos, tineresc, la inima mai caldă, potrivită unei femei, şi la baza profundă, care implică şi o maturizare.

În ceea ce priveşte dezavantajele, trebuie să ştii că longevitatea parfumului este mai degrabă scăzută. Chiar şi pentru o apă de toaletă, notele Balenciaga L'Eau Rose se estompează destul de repede, cu toate că vei constata că esenţa ţine mai mult în serile reci și ploioase de toamnă.

Dacă eşti în căutarea unei arome plăcute, care nu are cum să te deranjeze, Balenciaga L'Eau Rose poate fi alegerea potrivită.

Parfumul este disponibil pe carespot.ro aici, la preţul de 353 de lei/EDT 75 ml.

Cauta un furnizor in zona ta

top 5 divahair.ro

 • vizionate
 • votate
 • discutate
 1. Cristina Țopescu, o viață tulburătoare și plină de greutăți. Glamour-ul era doar la TV (66746 vizite)
 2. Horoscopul primăverii 2020: ce le așteaptă pe zodii în anotimpul trezirii (59248 vizite)
 3. Luna Nouă în Pești va spăla toate relele zodiilor (54740 vizite)
 4. Ziua întregirii androginului: cum sunt aduse sufletele pereche împreună în această dată specială, în funcție de zodie (43438 vizite)
 5. Poarta Peștilor se deschide pe 03.03, ziua iluminării. Iubirile se descătușează, spiritul creator iese la suprafață (41303 vizite)
 1. Cele 3 femei din zodiac care vor avea o primăvară plină de lapte și miere (nota 5)
 2. 3 zodii care își cunosc marea dragoste de Ziua Îndrăgostiților (nota 4.8)
 3. Dumnezeu va trimite în viața ta persoana potrivită. Ai răbdare și încredere în căile Lui (nota 4.8)
 4. Poarta Peștilor se deschide pe 03.03, ziua iluminării. Iubirile se descătușează, spiritul creator iese la suprafață (nota 4.4)
 5. Luna Nouă în Pești va spăla toate relele zodiilor (nota 4.3)
 1. Atelierul de Slăbit a inaugurat al treilea centru în AFI Cotroceni (0 comentarii)
 2. Arde Delta Văcărești! Flăcările sunt foarte aproape de mall-ul de la Piața Sudului (0 comentarii)
 3. 5 zodii vor avea un început de Martie extraordinar iar două zodii vor avea de suferit (0 comentarii)
 4. Horoscopul Zilei de Marți, 25 Februarie 2020 - Taurii trec printr-o perioada stresantă (0 comentarii)
 5. 9 trucuri pentru a aplica tușul corect, dacă ai pleoapa căzută (0 comentarii)

Ai nevoie de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!