Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Review pentru Apă de toaletă Balenciaga L'Eau Rose

Vineri, 20.05.2016
de Andreea Baluteanu

Apa de toaletă Balenciaga L'Eau Rose este a treia creaţie a cunoscutei case de modă şi face parte, aşa cum îi sugerează şi numele, din categoria parfumurilor florale. Esenţa are drept acorduri-vedetă trandafirul, acompaniat de note pudrate şi lemnoase, într-o simfonie care vrea să sugereze luminozitatea tinereţii. Parfumul a fost lansat în martie 2013 şi este disponibil sub formă de apă de toaletă.

Apa de toaletă Balenciaga L'Eau Rose este a treia creaţie a cunoscutei case de modă şi face parte, aşa cum îi sugerează şi numele, din categoria parfumurilor florale. Esenţa are drept acorduri-vedetă trandafirul, acompaniat de note pudrate şi lemnoase, într-o simfonie care vrea să sugereze luminozitatea tinereţii. Parfumul a fost lansat în martie 2013 şi este disponibil sub formă de apă de toaletă.

Cum ti se pare Apă de toaletă Balenciaga L'Eau Rose? Voteaza!

5 (2)
Apă de toaletă Balenciaga L'Eau Rose

353 ron

Review-ul DIVAHAIR

Casa de modă Balenciaga a dorit să creeze prin L'Eau Rose o simfonie a trandafirului, dar a conceput o esenţă care are drept element principal mura. Parfumul se deschide cu acorduri zemoase de mure, continuă cu o inimă florală caldă de trandafir şi violetă (vedeta în parfumerie a casei Balenciaga), alături de paciuli, care face trecerea spre baza mai profundă, cu acorduri de cedru, chiparos şi mosc.

Sticluţa parfumului se remarcă mai degrabă prin eleganţă: nu are un design-bijuterie care să îţi reclame atenţia, dar sugerează delicateţea şi gingăşia florii de trandafir.

Cel mai important avantaj al parfumului Balenciaga L'Eau Rose este dat de caracterul plăcut al esenţei. Orice fată ştie cât de important este să deţii, pe lângă parfumurile intense, copleşitoare, o aromă pe care să o poţi purta la birou sau în spaţiile închise, fără teama de a provoca dureri de cap celor din jur. Apa de toaletă lansată de Balenciaga se poate înscrie cu succes printre aceste arome care nu supără pe nimeni: este lejeră, romantică, moale, confortabilă şi tinerească. Dacă îţi doreşti să cumperi un parfum pentru o fată sau o femeie pe care nu o cunoşti prea bine, te poţi îndrepta fără probleme spre acest produs.

Însă nu comite greşeala de a considera că Balenciaga L'Eau Rose nu are pic de personalitate. Dimpotrivă, apa de toaletă cunoaşte o evoluţie spectaculoasă de la începutul zemos, tineresc, la inima mai caldă, potrivită unei femei, şi la baza profundă, care implică şi o maturizare.

În ceea ce priveşte dezavantajele, trebuie să ştii că longevitatea parfumului este mai degrabă scăzută. Chiar şi pentru o apă de toaletă, notele Balenciaga L'Eau Rose se estompează destul de repede, cu toate că vei constata că esenţa ţine mai mult în serile reci și ploioase de toamnă.

Dacă eşti în căutarea unei arome plăcute, care nu are cum să te deranjeze, Balenciaga L'Eau Rose poate fi alegerea potrivită.

Parfumul este disponibil pe carespot.ro aici, la preţul de 353 de lei/EDT 75 ml.

Cauta un furnizor in zona ta

top 5 divahair.ro

 • vizionate
 • votate
 • discutate
 1. Horoscopul săptămânii 2-8 august: plouă cu vise îndeplinite în cea mai prielnică săptămână a anului (66662 vizite)
 2. Horoscopul săptămânii 9-15 august: Mercur intră în Fecioară în cea mai bulversantă săptămână a verii (51980 vizite)
 3. Horoscopul lunii septembrie: zodiile pășesc într-o lume a armoniei și iubirii odată cu echinocțiul de toamnă (45003 vizite)
 4. Horoscopul dragostei, săptămâna 16-22 august, anunță obstacole mari în relațiile stabile și începutul unor povești frumoase de iubire (41610 vizite)
 5. Horoscopul săptămânii 6-12 septembrie: de la iubire la manipulare, zodiile trăiesc întreaga pleiadă a sentimentelor (40393 vizite)
 1. Tendințe din modă pe care le vrem cu toții dispărute pe vecie (nota 5)
 2. Cum să îl faci pe bărbatul tău să se (re)îndrăgostească nebunește de tine (nota 5)
 3. Fecioara de august versus Fecioara de septembrie: care este diferența dintre ele (nota 4.8)
 4. Colecția de toamnă StarShinerS este aici! (nota 4.8)
 5. 9 semne mai puțin obișnuite care arată că o căsătorie nu este făcută să dureze mult (nota 4.8)
 1. Călătoria cu autocarul devine noua tendință de deplasare? (0 comentarii)
 2. Horoscop mâine, 27 septembrie: Scorpionul se înstrăinează într-un cocon de singurătate (0 comentarii)
 3. Sfaturi pentru achiziționarea rochiei de mireasă. Ce alegi din numeroasele modele disponibile? (0 comentarii)
 4. Horoscopul dragostei, săptămâna 27 septembrie – 3 octombrie: la granița dintre dorință și obsesie, zodiile iubesc cu pasiune clocotitoare (0 comentarii)
 5. Horoscopul săptămânii 27 septembrie - 3 octombrie: plouă cu împlinire, recunoștință și oportunități în viața zodiilor (0 comentarii)

LIKE si intra in universul divelor!