Review pentru Apa de toaleta Lanvin Marry Me! Love Balloons

Duminică, 15.03.2015

Lansata in 2014, apa de toaleta Lanvin Marry Me! Love Balloons face parte din categoria olfactiva a floral-lemnoaselaor, cu accente de mosc in baza si note fructate care ii adauga prospetime si efervescenta.

Lansata in 2014, apa de toaleta Lanvin Marry Me! Love Balloons face parte din categoria olfactiva a floral-lemnoaselaor, cu accente de mosc in baza si note fructate care ii adauga prospetime si efervescenta.

Cum ti se pare Apa de toaleta Lanvin Marry Me! Love Balloons? Voteaza!

0 (0)
Apa de toaleta Lanvin Marry Me! Love Balloons

237 ron

Review-ul DIVAHAIR

Apa de toaleta Lanvin Marry Me! Love Balloons iti promite o compozitie pe care sa o porti in cea mai fericita zi din viata ta, prezentand drept nota principala trandafirul. Parfumul se deschide cu tonuri zemoase de fructe de padure si de neroli, care face legatura cu inima florala de iasomie si trandafir, pierzandu-se apoi in baza dominata de mosc si lemn de cedru.

Sticluta de parfum are un design delicat, cu o fundita care ii confera un aer si mai dragalas, indemnandu-te sa il porti. Parfumul iti va da un aer proaspat, inocent, desi nu va iesi in evidenta.

Mod de folosire: Parfumul se aplica pe punctele de puls: pe incheieturi, in spatele genunchilor si intre sani, pe ceafa si pe gat. Presara cateva picaturi in par, pentru a-i amplifica aroma, cu fiecare miscare.

Cel mai important avantaj al apei de toaleta Lanvin Marry Me! Love Balloons este reprezentat de prospetimea sa. Daca iti doresti o aroma care sa te faca sa te simti placuta, inocenta, si sa te insoteasca in cea mai fericita zi din viata ta, merita sa o incerci. Vei purta parfumul cu placere, fiind o esenta intima, aproape de piele, fara a fi ostentativa sau deranjanta pentru cei din jur. Te vei bucura de notele de varf zemoase, vei deveni romantica in tonul inimii dominate de accente florale, pentru a te pierde apoi in baza linistita, calma, calda prin acordurile lemnoase.

Principalul dezavantaj al apei de toaleta Lanvin Marry Me! Love Balloons este dat de lipsa sa de originalitate. Nu vei regasi niciun element in compozitia sa care sa se remarce, devenind unic, ci vei experimenta un amestec bine echilibrat, dar fara personalitate.

Daca iti doresti insa o aroma pe care sa o simti aproape, dar care sa nu devina ostentativa, puternica, incearca Lanvin Marry Me! Love Balloons; te poate surprinde cu notele sale placute.

Pretul apartine variantei Apa de toaleta, 50 ml