Review pentru Apa de toaleta Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh Delight

Duminică, 15.03.2015
de Andreea Baluteanu

Alaturi de apa de toaleta Marc Jacobs Daisy Delight, Eau So Fresh Delight reprezinta o reinterpretare a variantei lansate in 2011 de catre Marc Jacobs. Parfumul face parte din categoria esentelor dulci, romantice, cu cateva acorduri fructate si nuante pudrate, alaturi de baza clasica, de mosc.

Alaturi de apa de toaleta Marc Jacobs Daisy Delight, Eau So Fresh Delight reprezinta o reinterpretare a variantei lansate in 2011 de catre Marc Jacobs. Parfumul face parte din categoria esentelor dulci, romantice, cu cateva acorduri fructate si nuante pudrate, alaturi de baza clasica, de mosc.

Cum ti se pare Apa de toaleta Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh Delight? Voteaza!

0 (0)
Apa de toaleta Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh Delight

240 ron

Review-ul DIVAHAIR

Apa de toaleta Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh Delight are drept elemente centrale zmeura si violetele, imbinand in mod echilibrat accentele florale cu cele fructate. Parfumul se deschide cu note imbietoare, proaspete de piper roz si ceai alb, continua cu o inima floral-fructata de portocala rosie, floare de tiara, caisa si vedetele zmeura si violeta, pentru a se pierde intr-o baza care se manifesta mai profund, de mosc si chihlimbar.

Sticluta de parfum pastreaza designul original al gamei, capacul cu margarete colorate detasandu-se vizual, in timp ce lichidul de culoare roz denota romantismul esentei. Parfumul este perfect pentru o zi calduroasa de vara, prin lejeritatea sa floral-fructata, dar si pentru primavara, gratie aromei curate, proaspete.

Mod de folosire: Aplica parfumul pe zonele de puls: la incheietura mainii, in spatele genunchilor si intre sani, pe ceafa si pe gat, in par, pentru a-i intensifica aroma, la fiecare miscare.

Principalul avantaj al apei de toaleta Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh Delight este dat de aroma placuta, care isi va gasi numerosi fani si nu va deranja pe nimeni. Il vei adora fiindca este bine echilibrat, asociind dulceata unei arome romantice cu prospetimea curata, care ii da un aer lejer. Il poti purta atat vara, pentru ca va imblanzi prin efervescenta sa temperaturile ridicate si nu se va dovedi ostentativ, dar si primavara, completand cu vibratia sa prospetimea anotimpului. Iti va o stare de bine si te umple de voie buna, fiind unul dintre acele parfumului care iti pot imbunatati dispozitia. Nu vei trece cu vederea nici ambalajul atragator, care va arata minunat pe masa ta de toaleta.

De partea cealalta, cel mai important dezavantaj al apei de toaleta Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh Delight este redat de aroma generica, pe care o vei gasi reluata in multe alte parfumuri. Apa de toaleta nu aduce nimic nou si nu va constitui acea esenta semnatura, inimitabila cu care te poti identifica doar tu.

Daca iti doresti insa un parfum pe care sa il porti fara probleme odata cu venirea primaverii, care sa iti accentueze buna dispozitie si sa iti ofere o sticluta de colectie, incearca Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh Delight.

Pretul apartine variantei Apa de toaleta, 75 ml