Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Review pentru Apă de toaletă Parlez-Moi d'Amour Encore John Galliano

Duminică, 15.05.2016
de Andreea Baluteanu

Fostul designer al casei Dior, John Galliano, este mai degrabă recunoscut graţie creaţiilor sale nonconformiste, dar apa de toaletă Parlez-Moi d'Amour Encore cucereşte prin cu totul alte coordonate: dulceaţa, delicateţea şi romantismul. Esenţa face parte din categoria parfumurilor floral-fructate, cu note dulci şi lemnoase. Parlez-Moi d'Amour Encore a fost lansat în 2011, având-o drept creatoare pe Alienor Massenet.

Fostul designer al casei Dior, John Galliano, este mai degrabă recunoscut graţie creaţiilor sale nonconformiste, dar apa de toaletă Parlez-Moi d'Amour Encore cucereşte prin cu totul alte coordonate: dulceaţa, delicateţea şi romantismul. Esenţa face parte din categoria parfumurilor floral-fructate, cu note dulci şi lemnoase. Parlez-Moi d'Amour Encore a fost lansat în 2011, având-o drept creatoare pe Alienor Massenet.

Cum ti se pare Apă de toaletă Parlez-Moi d'Amour Encore John Galliano? Voteaza!

0 (0)
Apă de toaletă Parlez-Moi d'Amour Encore John Galliano

99 ron

Review-ul DIVAHAIR

Dacă te afli în căutarea unui parfum tineresc, lejer, perfect pentru zilele calde de primăvară sau pentru cele caniculare de vară, Parlez-Moi d'Amour Encore poate fi aroma ta ideală. Parfumul se deschide cu note fructate de mandarine, coacăze şi prune, continuă cu o inimă florală de trandafir, iris şi gardenie şi se încheie cu o bază de paciuli, lemn de santal şi cypress.

Firile romantice, artistice, vor adora recipientul parfumului Parlez-Moi d'Amour Encore de John Galliano. Sticluţa esenţei este una dintre dovezile creativităţii designerului: sub formă de scrisoare, ne aminteşte de vremurile în care comunicam cu cei dragi prin intermediul cuvintelor scrise, stropite şi cu câteva picături din aroma noastră preferată.

Cel mai important avantaj al parfumului Parlez-Moi d'Amour Encore de John Galliano este dat de delicateţea şi de sensibilitatea sa. Într-o industrie a parfumeriei dominată de acordurile fructate avangardiste, ultra proaspete şi masculine, sau subjugată de câteva compoziţii orientale sufocante, Parlez-Moi d'Amour Encore este o apariţie feminină, plăcută, pe care o poţi purta atât în zilele reci de iarnă, cât şi în cele mai calde de primăvară. Vei fi cucerită şi de descrierea oficială a parfumului, care se adresează prinţesei moderne, cea care a refuzat să îşi mai aştepte prinţul şi este gata să plece singură în căutarea sa. Într-adevăr, după ce vei pulveriza prima dată parfumul, notele fructate proaspete îţi vor da încrederea că eşti capabilă să îţi manevrezi singură destinul, în timp ce inima florală îţi va trezi la viaţă romantismul şi sensibilitatea.

Vei adora şi faptul că Parlez-Moi d'Amour Encore de John Galliano îţi îmbunătăţeşte dispoziţia, iar notele sale aduc fericire în viaţa ta. Pulverizează câţiva stropi în dimineţile fără chef de viaţă sau în cele marcate de oboseală, iar picăturile vor avea darul de a te transporta într-o lume plină de optimism.

Dezavantajul apei de toaletă Parlez-Moi d'Amour Encore de John Galliano este dat de lipsa sa de rezistenţă. Nu te aştepta să persiste toată ziua pe încheietura ta, ci poartă sticluţa cu tine, pentru a reaplica la nevoie. De asemenea, parfumul nu îţi va satisface dorinţa de unicitate: dacă te afli în căutarea unui parfum opulent, greu, impetuos, vei fi mai degrabă dezamăgită de delicateţea sa.

Parfumul Parlez-Moi d'Amour Encore John Galliano EDT 80 ml este disponibil pe carespot.ro aici, la preţul promoţional de 99 de lei (redus de la 156 de lei)

Cauta un furnizor in zona ta

top 5 divahair.ro

 • vizionate
 • votate
 • discutate
 1. Horoscopul săptămânii 2-8 august: plouă cu vise îndeplinite în cea mai prielnică săptămână a anului (66575 vizite)
 2. Horoscopul săptămânii 9-15 august: Mercur intră în Fecioară în cea mai bulversantă săptămână a verii (51922 vizite)
 3. Horoscopul lunii septembrie: zodiile pășesc într-o lume a armoniei și iubirii odată cu echinocțiul de toamnă (44468 vizite)
 4. Horoscopul dragostei, săptămâna 16-22 august, anunță obstacole mari în relațiile stabile și începutul unor povești frumoase de iubire (41549 vizite)
 5. Horoscopul săptămânii 6-12 septembrie: de la iubire la manipulare, zodiile trăiesc întreaga pleiadă a sentimentelor (40303 vizite)
 1. Tendințe din modă pe care le vrem cu toții dispărute pe vecie (nota 5)
 2. Cum să îl faci pe bărbatul tău să se (re)îndrăgostească nebunește de tine (nota 5)
 3. Fecioara de august versus Fecioara de septembrie: care este diferența dintre ele (nota 4.8)
 4. Colecția de toamnă StarShinerS este aici! (nota 4.8)
 5. 9 semne mai puțin obișnuite care arată că o căsătorie nu este făcută să dureze mult (nota 4.8)
 1. Regulament concurs Câștigă cu Nu Skin România - R2! (0 comentarii)
 2. Brandul Bluzat, alaturi de clientele sale la UNTOLD (0 comentarii)
 3. Mercur retrograd în Balanță: zodiile depășesc barierele conștiinței și primesc mesaje de dincolo (0 comentarii)
 4. Studioul reprezentat de Bianca Drăgușanu desemnat cel mai bun din lume (0 comentarii)
 5. De ce este important pentru un salon sau pentru un hair artist să se promoveze prin advertoriale? (0 comentarii)

LIKE si intra in universul divelor!